Şimdi Ara

2013 Philips 8008 Serisi (40/46/55 PFL8008K) [ANA KONU] + [PFL8908 DesignLine] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.307
Cevap
17
Favori
94.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Uyku tutmadığında bazen geç saatlere kadar TV başında oturduğum oluyor... Bu durumda ev halkı sesten rahatsız olmasın diye kablosuz kulaklık kullanıyorum... Bırakın cızırtıyı, vızırtıyı ÇIT bile çıkmıyor... Bu konuda hiç bir endişeniz olmasın...
  • good person G kullanıcısına yanıt
    o sorunlar plazma da olabiliyor fan olduğu için .

ledlerde olmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

o sorunlar plazma da olabiliyor fan olduğu için .

ledlerde olmaz...

Evet 8008'in renkleri plazma kalitesinde...

Ancak kesinlikle kimsede böyle bir "ses" endişesi olmasın...
  • dammak kullanıcısına yanıt
    Televizyon dün kuruldu ve satın aldığım sitede yazmamasına rağmen içerisinden 2 adet gözlük çıktı.

Daha önce LG LA860V kullanmış ve bantlanma nedeniyle ücret iadesi almış birisi olarak, ilk önce bu sorunun olup olmadığına dikkat ettim 8008'de ve hiçbir şekilde bantlanmaya rastlamadım. Bulutlanma ve ışık sızması vardı, ama kontrast ayarları ile oynadıktan sonra farkedilmeyecek seviyeye düştü. Görüntü ve ses kalitesinden çok memnunum. LG ile arasında ciddi anlamda kalite farkı var diyebilirim.
  • whitelighter W kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın...
  • hayırlı olsun. ee o zaman 3400 liraya falan mı geldi?
  • Teşekkürler. Paramıgeriver.com'dan gelecek iade ile birlikte 3420 TL gibi bir paraya gelmiş oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: whitelighter

Teşekkürler. Paramıgeriver.com'dan gelecek iade ile birlikte 3420 TL gibi bir paraya gelmiş oldu.

Böyle muhteşem bir TV için son derece uygun bir fiyat...
  • hayırlı olsun tekrar. çok iyi fiyat. ben de 3499 liraya almışıtım bimeks'ten. merak ediyorum daha da düşer mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fulemars

hayırlı olsun tekrar. çok iyi fiyat. ben de 3499 liraya almışıtım bimeks'ten. merak ediyorum daha da düşer mi.

Ben de 1 ay önce kliksa'dan 3.129 TL ye almıştım...

Cihaz bir süre sonra stoklarda tükenir ve bu seviyelerin altına da pek gelmez diye tahmin ediyorum...
  • Degisime yolladığım televizyonum sonunda geldi ve kurulumu yapıldı şimdi sorunsuz izleyebiliyorum
    Ayrıca yeni fatura kesildi 29 Ekim tarihli bu durumda 5 yıl garantili oluyor sanırım. Her iste bir hayır vardır:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlgisiz ama electroworld bimeks çatısı altında 1 kasım'dan itibaren...
  • Arkadaşlar internetten film izlerken tam ekran yapamıyorum bizim televizyonlar tam ekran yapmayı desteklemiyor mu

• 45-50 tl gelen elektrik 75 tl gelmiş led tv'imden şüpheleneyim mi hani plazma olsa neyse de , garip bir durum tabi.
  • streamin S kullanıcısına yanıt
    tv 1 ampul kadar harcıyor 3d -ambilight gibi şeyler açılınca daha fazla elektrik harcıyor ...ama piyasada en düşük elektrik harcayanlar philips tvlerdir üzerindekilere bakarsan 70-80 watt falan yazar aynı kategoride ki tvler 100-120 harcıyor . samsung paneller de daha fazla yakıyor

plazma da farklı çalışıyor siyahlarda az harcıyor , beyaz ekranda çok harcıyor ... 200 watt yazar tvlerin üzerinde kullandığın özelliklerde sarfiyat değişiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 3 Kasım 2013; 16:18:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mpgk

Arkadaşlar internetten film izlerken tam ekran yapamıyorum bizim televizyonlar tam ekran yapmayı desteklemiyor mu

benim tv 8007 destekliyor sizinde destekliyor önce tvden görüntü format ayarlarından uymayan yazanı seçip deneyin olmazsa pcden ekran kartı ayarlarına bakın gerçi ben hiç ayar yapmadan izliyorum dv 7 dizüstü pcde intel kartta ama amd yi denemedim büyük ihtimal sizin pc amd karttaysa ayar gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 3 Kasım 2013; 18:53:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

Arkadaşlar internetten film izlerken tam ekran yapamıyorum bizim televizyonlar tam ekran yapmayı desteklemiyor mu

benim tv 8007 destekliyor sizinde destekliyor önce tvden görüntü format ayarlarından uymayan yazanı seçip deneyin olmazsa pcden ekran kartı ayarlarına bakın gerçi ben hiç ayar yapmadan izliyorum dv 7 dizüstü pcde intel kartta ama amd yi denemedim büyük ihtimal sizin pc amd karttaysa ayar gerekiyor

Söylemek istediğim tv nin kendi internet tarayıcısı ile film sitelerinden film açınca tam ekran yapamıyorum bunun bir yolurlar mi

• arkadaşlar fiyat daha düşer mi sizce.46pfl8008 teknosa da 3699 gösteriyor.
    bu 5 yıl garanti olayından sanmıyorum fiyatlar düşsün ama bunların işi belli olmuyor.
    Forum da bir arkadaş vardı yanlış hatırlamıyorsam d smart modül kullanan.
    modülü alıp direk tv ye baglıyoruz,harici uydu alıcısı olmadan.kanallar arası geçişler nasıl acaba.
    d smartın sd kanalları nasıl gösteriyor

saçma olacak ama kıyaslayan kullanan arkadaş olabilir. samsung f7000 mi phil 8000 mi sd başarısı açısından özellikle
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

Söylemek istediğim tv nin kendi internet tarayıcısı ile film sitelerinden film açınca tam ekran yapamıyorum bunun bir yolurlar mi

hımm pardon ben pc yi bağladınızda onu soruyorsunuz sanmıştım ben bulamadım film izleyecek site daha doğrusu tam aramadım bir iki siteye baktım onda da flaşh gerekli dedi bıraktım link verin denerim hangi site açıyorsa. yada burdan yasaksa pm den atın

• 8908 alan var mi

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.