Şimdi Ara

2013 Philips 8008 Serisi (40/46/55 PFL8008K) [ANA KONU] + [PFL8908 DesignLine] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.307
Cevap
17
Favori
94.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben 3500'e almıştım. tam bir ay oldu. sinir oldum şimdi.
  • sago kafkef kullanıcısına yanıt
    hz , kontrast olayları hep tüketiciyi kandırmak içindir .....

native kontrastlara bakmak gerekir . ancak test sitelerinde görebiliriz ...

firmalara göre
    philips 500.000 der
    Samsung 5.000.000 bu böyle uzar gider ..

native kontrastlar

va panel 2.500 - 4.000 gibi olur .
    ips panel 800-1000 ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 9 Kasım 2013; 2:48:12 >
  • Arkadaşlar,

46PFL8008 Tvmde yayınları tam ekran izlemek istediğim için kumandadaki format tuşunda. 'sinema açılımı 16:9' seçtiğimde Digiturk menüsü kayıyor alttaki yazılar görünmüyor oysa önceden hem tam ekran izleyip menüde de böyle bir problem yaşamıyordum.

Kullanan arkadaşlar kendi tvlerinden kontrol edebilirler mi ya da çözümü bilen varsa yardımcı olabilir mi?

2013 Philips 8008 Serisi (40/46/55 PFL8008K) [ANA KONU] + [PFL8908 DesignLine] 2013 Philips 8008 Serisi (40/46/55 PFL8008K) [ANA KONU] + [PFL8908 DesignLine]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fulemars F kullanıcısına yanıt
    sadece maximum ve ve world 10 taksit geriye kalan kartlara 5 taksit.geriye kalan kartlara 10-12 taksit yapsan 300 liraya yakın vade farkı koyuyorlar.
    yani sinir olma kardeş.
    tabiki world ve max.kredi kartın yoksa veya cihazı peşin almamışsan.
  • Mr.Çağrı kullanıcısına yanıt
    digitürk ü 16:9 otomatik yap

vformatı 1080i ye getir

philips en iyi görüntü formatı ölçeksiz dir yada geniş ekran yapın oda iyidir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 10 Kasım 2013; 4:06:05 >
  • Bimeks kampanya yapar da Teknosa altında kalır mı? Aynı fiyata(3349 TL.) yanında bir de 300 TL hediye çeki ile geliyor. Güzel bir kampanya...

http://www.teknosa.com/urunler/110012715/philips-46pfl8008k12-dvb-s-amb-fhd-smart-3d-led-lc
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

digitürk ü 16:9 otomatik yap

vformatı 1080i ye getir

philips en iyi görüntü formatı ölçeksiz dir yada geniş ekran yapın oda iyidir .

Çok teşekkür ederim, iş'e yaradı düzeldi şu anda çok sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle58

Bimeks kampanya yapar da Teknosa altında kalır mı? Aynı fiyata(3349 TL.) yanında bir de 300 TL hediye çeki ile geliyor. Güzel bir kampanya...

http://www.teknosa.com/urunler/110012715/philips-46pfl8008k12-dvb-s-amb-fhd-smart-3d-led-lc

Resmen 1 ay dolmadan 1000 lira düştü, teknoloji bazen can sıkıcı olabiliyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Çağrı

Resmen 1 ay dolmadan 1000 lira düştü, teknoloji bazen can sıkıcı olabiliyor..

Teknolojiye erkenden sahip olmak ile ucuza sahip olmak arasında bir seçim yapmak gerekiyor. Bende normalde acelem olmamasına rağmen bu fiyatı görünce Tekrardan bu fiyata iner mi diye tereddüt ettiğimden kaçırmak istemedim ve bir adet aldım.

Bakalım fiyat daha ne kadar düşecek...
  • 55 inc 8008 4999 tl 400 tl de indirim çeki var..alsam mı karar veremiyorum,sanki fiyat daha da düşecek gibime geliyor..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eagle58 kullanıcısına yanıt
    Halen almamış olanlar için oldukça iyi bir fırsat...
  • elninoartist E kullanıcısına yanıt
    6500 TL''den 4600 TL'ye gelmiş... Çok iyi fiyat...
  • arkadaslar benımde teknosa da 300 tl cekım var 46pfl8008 i ceki kullanarak alınca yeniden cek kazanılıyormu acil cevapppppp
  • teknosadan alacak olanlar çok dikkat etsinler. başka bir yerde daha yazmıştım. babama aldığımız tv 3500 saat kullanılmış çıktı. almadan önce mutlaka servis menüsüne girip kaç saat kullanıldığına bakın. servis menüsüne giriş kodu: "062596 i" philips'te iade pek olmaz ama teşhir olma ihtimalleri yüksek. aman dikkat edin.
  • osgemrah O kullanıcısına yanıt
    quote:

500 TL ve altı siparişlerde, Kurumsal hediye kartları ile verilen siparişlerde ,Hediye çeki / Promosyon kodu kullanılarak verilen siparişlerde, Hediye çeki kazanılan siparişlerde, Beyaz Esya Solo ürünlerinde, Televizyon ve Ses Sistemi ürünlerinde, Axess %10 Chip Para, %10 WorldPuan, %10 Bonus kampanyasının geçerli olduğu ürünlerde, Ürün detay sayfalarında "Bu üründe hediye çeki kampanyası geçerli değildir" bilgisi bulunan ürünlerde, ürün görselinde hediye çeki bilgisi olmayan ürünlerde, teknosa.com'a özel Hediye Çeki verilmemektedir.

Malesef çek kullanılan alışverişten hediye çek alamıyorsunuz.
  • Rhone kullanıcısına yanıt
    saol sence fiyat nasıl ceksiz alırsam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhone

quote:

500 TL ve altı siparişlerde, Kurumsal hediye kartları ile verilen siparişlerde ,Hediye çeki / Promosyon kodu kullanılarak verilen siparişlerde, Hediye çeki kazanılan siparişlerde, Beyaz Esya Solo ürünlerinde, Televizyon ve Ses Sistemi ürünlerinde, Axess %10 Chip Para, %10 WorldPuan, %10 Bonus kampanyasının geçerli olduğu ürünlerde, Ürün detay sayfalarında "Bu üründe hediye çeki kampanyası geçerli değildir" bilgisi bulunan ürünlerde, ürün görselinde hediye çeki bilgisi olmayan ürünlerde, teknosa.com'a özel Hediye Çeki verilmemektedir.

Malesef çek kullanılan alışverişten hediye çek alamıyorsunuz.

Ben 55PFL8008 modelini takip ettiğimden 46" için bir şey söyleyemiyorum. Ama internetten biraz bakındım ve çekle 3.049 liraya geliyor. Görebildiğim en uygun fiyat.

• Arkadaşlar selam...5-6 bin arası bütçem var ve philips 8008 ve sony w905 arasında kaldım.Fiyatı nedeniyle philips biraz daha ağır basıyor.Ama smart tv özellikleri yüzünden biraz çekincelerim var.Kullanan arkadaşlar bu konuda görüşlerini paylaşırsa sevinirim.Gerçekten yavaşlık farkediliyor mu?Ps3 oyun performansı(input lag) hissedilir derecede kötü mü?Bu smart arayüzdeki eksikliklerin güncellemelerle rakiplerin smartlarına yetişme ihtimali var mı?ipad kampanyası devam ediyor mu?dvb t2 desteginin k serilerinde oldugu belirtilmisti forumda.ama internet sitelerinde bunu dogrulayan birsey bulamadim?bu konuda son durum nedir? Sony w905 le karşılaştırırsak hangisi daha ağır basar?Şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rollercoaster -- 11 Kasım 2013; 1:55:46 >
  • Rhone kullanıcısına yanıt
    Ben 46'' olanından istiyorum ama 3699 TL + 300 TL çek kampanyasından daha ucuza bulamadım.Nedir bu fiyatların uçuk hali bunun yanında 40'' 8008K varsa onada talibim arkadaşlar ama 40'' 8008 piyasada kalmamış 46'' ise resmen uçmuş gitmiş.
  • gggkkknnn G kullanıcısına yanıt
    dün teknosa da 3349 tl idi bugun artmış haftasonunu bekle derim...
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.