Şimdi Ara

2013 Philips 8008 Serisi (40/46/55 PFL8008K) [ANA KONU] + [PFL8908 DesignLine] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.307
Cevap
17
Favori
94.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün gece Teknosa'dan 55PFL8008 sipariş vererek aylarca süren televizyon arayışım bitti. Televizyon 400 liralık hediye çeki ile 4.600 liraya geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhone

Dün gece Teknosa'dan 55PFL8008 sipariş vererek aylarca süren televizyon arayışım bitti. Televizyon 400 liralık hediye çeki ile 4.600 liraya geldi.

Çok uyguna gelmiş... Güle güle kullanın...
  • 40'' bulan varmı arkadaşlar bir yerlerden? Yaklaşık 2-3 ay önce 40'' vardı ama şuan hiçbir yerde 8008K'nın 40'' olanını bulamıyorum :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: dammak

quote:

Dün gece Teknosa'dan 55PFL8008 sipariş vererek aylarca süren televizyon arayışım bitti. Televizyon 400 liralık hediye çeki ile 4.600 liraya geldi.

Çok uyguna gelmiş... Güle güle kullanın...

Teşekkür ederim.

• Rhone kullanıcısına yanıt
    Kuruluma gelecek servise yazılım güncellemesini (en yeni sürüm: 000.171.056.000, 2013-09-05) yüklettirmeyi unutmayın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dammak

Kuruluma gelecek servise yazılım güncellemesini (en yeni sürüm: 000.171.056.000, 2013-09-05) yüklettirmeyi unutmayın...

Teşekkür ederim. Yükletirim.

• PTA508 gözlüklerde bir pil ne kadar gidiyor? Kullanıp pili bitiren arkadaşlar kaç saat kullandıklarına dair genel bir fikir verebilirse çok memnun olurum.

PTA508 gözlükler şu an hepsiburada da kampanyada. Duruma göre ya buradan ek gözlük siparişi verecem ya da yurtdışından PTA 518 getirtecem...
  • 46pfl8008 imi aldım sonunda teknosa 3350 + 300 hediye çekiyle, kutuyla dursa servisi ocakta çağırsam o zaman kurdursam sıkıntı olur mu acaba tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kngpn

46pfl8008 imi aldım sonunda teknosa 3350 + 300 hediye çekiyle, kutuyla dursa servisi ocakta çağırsam o zaman kurdursam sıkıntı olur mu acaba tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

Bende merak ediyorum bunu. Ayrıca 7 günlük cayma hakkım var ama sözleşmede ürünün kargoya verilmesi ile sürenin başladığı yazıyor. Bu süre servisin kurulumu yapmasından sonra başlaması gerekmiyor mu?

kngpn kullanıcısına yanıt
    Kutusunda durmasında sakınca olmaz , garanti zaten kurulum sonrasındaki prosedür,bazen lg bayileri faturaya çeyizlik v.s. Notlar düşebiliyor ama yine de sıkıntı olmaz...
    ++++++++++
    Fatura tarihinden itibaren başlar bu süre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybarut -- 11 Kasım 2013; 17:33:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kngpn

46pfl8008 imi aldım sonunda teknosa 3350 + 300 hediye çekiyle, kutuyla dursa servisi ocakta çağırsam o zaman kurdursam sıkıntı olur mu acaba tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

Bende merak ediyorum bunu. Ayrıca 7 günlük cayma hakkım var ama sözleşmede ürünün kargoya verilmesi ile sürenin başladığı yazıyor. Bu süre servisin kurulumu yapmasından sonra başlaması gerekmiyor mu?

Garanti servisin kurulumu yapması ile başlar. Ancak cayma ve iade hakkın garanti ile alakalı değil ve ürünü teslim aldığın günden itibaren başlaması lazım. Yani ilerde bir sıkıntı çıktığında satın aldığın firma sorumluluk almayabilir ve de servisle muhattap olabilirsin.

• Merhaba. Philips 8008 serisinde kutudan gözlük cikiyor mu?

• Gubar-ı Gam kullanıcısına yanıt
    Evet kutu içeriğine iki tane aktif 3D gözlük dahil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baybarut

Evet kutu içeriğine iki tane aktif 3D gözlük dahil

Tesekkurler. w805 dusunuyordum ama indirim ile bu tv ayni fiyata geliyor ve goruntu kalitesi daha iyi deniyor. Magazada inceleyecegim en yakin zamanda.

• bu tvyi alan arkadaşlarımızdan rica etsekte şöyle güzel bir inceleme yapsalar.
    almayı düşünen arkadaşlara yol gösterir diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: eagle58

PTA508 gözlüklerde bir pil ne kadar gidiyor? Kullanıp pili bitiren arkadaşlar kaç saat kullandıklarına dair genel bir fikir verebilirse çok memnun olurum.

PTA508 gözlükler şu an hepsiburada da kampanyada. Duruma göre ya buradan ek gözlük siparişi verecem ya da yurtdışından PTA 518 getirtecem...

Şimdiye kadar pili bitirebilen çıkmadı mı?
  • Teknosa'dan aldığım 55PFL8008 bu akşam teslim edildi. Kutusu mandallı olmayıp normal koli bant ile kapatılanlardan. Hem üst hem de alt kapaklarındaki koli bantları sağlam.

Servisi aradım ama muhtemelen mesai saatleri bittiğinden cevap veren olmadı.Yarın arayacağım. Eve işten saat 18:10-18:30 arası geliyorum. Servis o saatten sonra gelemem derse, kurulum mecburen pazartesiye kalacak.

• quote:

quote:

PTA508 gözlüklerde bir pil ne kadar gidiyor? Kullanıp pili bitiren arkadaşlar kaç saat kullandıklarına dair genel bir fikir verebilirse çok memnun olurum.

Şimdiye kadar pili bitirebilen çıkmadı mı?

Bitiremedik...
    Hepsi böyle koli bantlı ambalajlarda geliyor... Benim kliksa'dan aldığımda böyle gelmişti... Sorun yok...
  • dammak kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. evet kutuda sorun yok. Daha önce açılmamış. Geriye kurulumu beklemek kaldı artık.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.