Şimdi Ara

2013 Philips 8008 Serisi (40/46/55 PFL8008K) [ANA KONU] + [PFL8908 DesignLine] (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.307
Cevap
17
Favori
94.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

3725 liraya " Philips 55PFL8008K " buldum ancak ürün teşhir de . Aslında menüden tv nin ne zaman açıldığını görebileceğim bir yer varsa, anlatırsanız ona da bakmaya çalışırım.

Arkadaşlar sizce 3725 liraya bu ürünü mü almalıyım ? Yoksa 3990 liraya ( 400 lira hedi çeki hediyesi var ) kapalı kutu LG 55LA740S mi almalıyım ??

Tv yi salonda bizim aile izleyecektir. Smart Tv özellikleri çok önemli değil benim için. Hatta 5 metrelik hdmi ile bilgisayarımı televizyona bağlayacağım, bu sebepten smarttv ile youtube vs. yapmayı düşünmüyorum.

Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim, iyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legolas246

Arkadaşlar hepinize selamlar

3725 liraya " Philips 55PFL8008K " buldum ancak ürün teşhir de . Aslında menüden tv nin ne zaman açıldığını görebileceğim bir yer varsa, anlatırsanız ona da bakmaya çalışırım.

Arkadaşlar sizce 3725 liraya bu ürünü mü almalıyım ? Yoksa 3990 liraya ( 400 lira hedi çeki hediyesi var ) kapalı kutu LG 55LA740S mi almalıyım ??

Tv yi salonda bizim aile izleyecektir. Smart Tv özellikleri çok önemli değil benim için. Hatta 5 metrelik hdmi ile bilgisayarımı televizyona bağlayacağım, bu sebepten smarttv ile youtube vs. yapmayı düşünmüyorum.

menü değil de ekrandayken 123654 kumandayla bunu tuşlayıp çıkan servis menüsünden bakabilirsiniz çalışma saatine servis mennüsü açılınca kumandadan yukarı aşağı yön tuşlarıyla sayfa 2de standby yazan yerde çalışma süresi görünür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 4 Mayıs 2014; 2:38:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

Arkadaşlar hepinize selamlar

menü değil de ekrandayken 123654 kumandayla bunu tuşlayıp çıkan servis menüsünden bakabilirsiniz çalışma saatine servis mennüsü açılınca kumandadan yukarı aşağı yön tuşlarıyla sayfa 2de standby yazan yerde çalışma süresi görünür

Hocam ürünün teşhir kutusunun içerisinde imiş kumanda . Onu çıkarması biraz zaman alır, mağazanın forklifti arızalı olduğu için.

Çalışma saati ne durumdadır hiç bilmiyorum ancak cihaz en iyi ihtimalle 2013 eylülden itibaren açık onu biliyorum. Yani daha eski de olabilir.

Aslında teşhire hiç girmek istemiyorum, ancak buralardaki yorumlara baktığım zamanda; şu an için Tr de alınacak panel yok gibi bir anlam çıkarıyorum. Ancak ev de hala tüplü tv var ve şu an için acil bir şekide Tv alınması gerekiyor.

Hani kötünün iyisi felan bir panel alacağım artık ya da hepsi aynı nasıl olsa deyip 2000 lira civarına 55'' Samsung felan da alabilirim.

Aslında Pany stw plazma almak geçiyordu hep içimden ancak albani hocam da bu saatten sonra pany plazma almanın çok riskli olduğunu hemen hemen her mesajında belirtiyor.

Gerçekten ne yapsam bilemedim

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas246 -- 4 Mayıs 2014; 10:33:31 >

• Legolas246 kullanıcısına yanıt
    bencede teşhir almayın ben teşhir olmayan 8007 modelini 40 inç 2bine aldım geçen yılhttp://www.philips.com.tr/c/televizyonlar/8000-series-ambilight-spectra-xl-ve-perfect-pixel-hd-oezellikli-smart-led-tv-40pfl8007k_12/prd/ aceleniz yoksa yeni modeller çıkar yakında yada samsung lg yada vestelin uygun kullanışlı modelleri alınabilir araştırmak gerek nette

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 4 Mayıs 2014; 20:59:04 >

• 0 da mevcut o fiyata almak istersen mesaj yaz.

o fiyata w905 te mevcut 0 tabi bu dediklerim bitmek üzeree öyle söyliyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TVuzmani

0 da mevcut o fiyata almak istersen mesaj yaz.

Hocam nasıl yani o fiyata w905 kaç inc ya da 8008'in sıfırı nerededir ?

Acil cevap bekliyorum hocam heyecan yaptırdınız
  • quote:

quote:

Arkadasim. Sayet o gordugum muhtesem renkelere sahip 6198 modeli ayni berrakligi veren panelse "maalesef 8008 modelini canli gormedim",dusunme, git al philipsi.Aman legolas arkadasim... pire ile DEV i eşletiriyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cere

quote:

quote:

Arkadasim. Sayet o gordugum muhtesem renkelere sahip 6198 modeli ayni berrakligi veren panelse "maalesef 8008 modelini canli gormedim",dusunme, git al philipsi.Aman legolas arkadasim... pire ile DEV i eşletiriyorsun.

Hocam anlıyorum 8008 lg 760 dan daha iyi ancak , philips teşhir beni düşünduren o

Tv de teşhir alınır mi şüpheliyim.

• Philips 8008 aramaya gerek yok, 46'' kafi diyenler linke tıklasın.Ben oturma odam için bugün sipariş ettim.

http://www.teknosa.com/urunler/110015275/philips-46pdl8908s12-dvb-sdesignline-amb-fhd-3d-sm
  • Arkadaşlar herkese tekrardan merhabalar.

Çalıştığım mağazadaki teşhir 55'' 8008k ürünü almayı düşünüyorum. Sizce almadan önce ne tür testler yapmalıyım ?

Yardımcı olan herkese teşekkürler.

İyi forumlar.
    Standart olan
    ölü pixel
    banding
    ışık sızması
    bulutlanma
    ve belki ghosting
    yeterli olacaktır...
    Ne kadar teşhirde kaldığı da önemli ...
  • quote:

Arkadaşlar herkese tekrardan merhabalar.

Çalıştığım mağazadaki teşhir 55'' 8008k ürünü almayı düşünüyorum. Sizce almadan önce ne tür testler yapmalıyım ?

İyi forumlar.

fiyat ne kadar

• haziranda yeni 8 serileri geliyor androidli
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksa_

quote:

Arkadaşlar herkese tekrardan merhabalar.

İyi forumlar.

fiyat ne kadar

Şu an için 3750 ancak daha fazla aşağı çekmeye çalışıyorum.

Saygılar
  • Kac saat acik kalmis, sistem menusunden baktiniz mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *planet*

Kac saat acik kalmis, sistem menusunden baktiniz mi?

Hocam ona da bakacağım sizce kaç ise alınmalı ya da alınmamalı ? ( Sistem menüsüne; kumandadan 123654 şeklinde sıralı bir şekilde basarsam ulaşıyorum doğru mudur ? )

Aynı şekilde ürünün aslında 2 yıl garantisi olacak, hatta onu 5 yıl da yapabilirim, ancak şu an için düşünmüyorum.

Teşekkürler.
  • Hocam nasil bakildigini bilmiyorum servise sorabilirsiniz, tvye gore degisiyor.
    Bana kalirsa 1000 saatin uzerinde baska tv'ye bakarim mesela sifir 7000 serisi alinabilir(sinirli stok var),ama garantisi oldugunu soyluyorsunuz tercih meselesi.
    Yukarda baybarut'un yazdiklarina da dikkat etmelisiniz.

• baybarut kullanıcısına yanıt
    Peki hocam bunlara bakmak için hangi resimleri veya videoları kullanmalıyım bilgi verir misiniz ?

O resim dosyalarını flash belleğe atıp bakayım mağazaya geçince.

Teşekkürler.
  • TV'lere Android saldırısı

Haziran ayında piyasaya sürülecek Android özellikli Philips Smart TV'ler daha hızlı ve akıcı bir internet tarayıcısı deneyimi sunmayı hedefliyor.

Akıllı telefonlar gibi Android işletim sistemiyle tanışan dev ekranlı televizyonlar, internet ve oyun deneyimini artırıyor. Artık uygulamalar klavye gibi kumanda yardımıyla TV'lere indirilecek
    Akıllı televizyonlarda Android saldırısı bu yaz başlıyor. Bilgisayarı yutmuş televizyon konusunda yazdıklarımız henüz yıllanmadan TV ekranları da artık bilgisayarlar gibi işletim sistemi ve işlemci yarışına girdi. Akıllı telefonlarda en çok kullanılan platform Android, akıllı TV ekranlarına çıkarma yapmaya hazırlanıyor. Philips TV'lerin üreticisi TP Vision, Android platformu ve Ultra HD ekranlarla Avrupa'da atak yapmayı planlıyor. Firma, TV ekranlarına akıllı telefon yeteneklerini kazandırırken iOS platformuyla da köprüleri atmıyor. Yine iOS işletim sistemi kullanan iPad ve iPhone gibi cihazlar kolayca TV'lere kablosuz olarak bağlanacak.

ULTRA HD KAÇINILMAZ
    Haziran ayında piyasaya sürülecek Android özellikli Philips Smart TV'ler daha hızlı ve akıcı bir internet tarayıcısı deneyimi sunmayı hedefliyor. Televizyonlar mevcut Philips Smart TV uygulamalarının yanı sıra Google Play üzerindeki zengin Android uygulama yelpazesine de erişim sağlıyor. Ultra HD ve Android özelliği bir arada isteyenlerin temmuz ayını beklemesi gerekiyor. Ultra HD veya 4K olarak adlandırılan yeni teknoloji 3D gibi havada kalmayacak. İzlerken farklı bir gözlüğe ihtiyaç duymayacağınız için içerik çoğaldıkça talebin artması bekleniyor. Yani Ultra HD yayınlar şimdilik uzak gibi görünse de tüm televizyonların birkaç yıl içinde uyumlu olması kaçınılmaz.

İZİNSİZ KAMERA YOK
    Evinizin merkezinde olan ve özel hayatınızı tehdit edebilecek entegre televizyon konusunda önlem almak gerekiyor. Akıllı televizyonlar da internete bağlı diğer araçlar gibi saldırıya açık olacağından kamera siz izin vermeden ortaya çıkmıyor. Yani entegre kamera televizyonun alt ve ortasındaki yuvasından siz komut verince çıkıyor. Örneğin görüntülü görüşme veya oyun için kullandıktan sonra kapatılıyor. Bu özel hayatın korunması için son dönemdeki tehditlere karşı düşünülmüş iyi bir önlem.

DEV EKRANDA OYNAMAYA HAZIR OLUN
    Mobil Android platformundaki oyun bağımlıları, Philips TV'lere ultra hassas oyun oynama yeteneğini de ekleyecek. Böylece akıllı telefonlardaki oyun keyfi dev ekranlara taşınacak.
    Android'in güçlü yönlerini büyük ekranlı televizyonun yetenekleri ve mevcut Smart TV özellikleriyle bir araya getirerek güçlü bir alternatif oluşuyor. Yeni güçlü dört çekirdekli yonga ile bir araya gelerek Philips TV'leri Google Play üzerindeki geniş oyun yelpazesini destekleyen dev ekranlı olağanüstü oyun cihazlarına dönüştürüyor.

TİMUR SIR

Ölü pixel için renk jpegleri

http://www.2shared.com/file/K4VUio1H/Colour.html

Bulutlanma testini yine siyah olan jpeg üzerine karanlık ortamda yapmalısınız

Banding bant efekti için

http://m.youtube.com/watch?v=NxWeH-M3O6M

Ghosting için

http://vimeo.com/73110954

Işık sızması için

http://m.youtube.com/watch?v=_TOxnw01DUs

Yeterli olacaktır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybarut -- 12 Mayıs 2014; 9:16:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.