Şimdi Ara

2013 Philips 8008 Serisi (40/46/55 PFL8008K) [ANA KONU] + [PFL8908 DesignLine] (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.307
Cevap
17
Favori
94.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    8008 va panel siyahlar daha iyi kontrast daha iyi aktif 3d üst-orta sınıf tv .
    7008 ips panel siyahlar ve kontrast daha düşük . pasif 3d orta sınıf tv

tv stok durumları bitiyor ...

görüntü kalitesi olarak fark yok yukarıda belirttiğim gibi siyah ve kontrast farkları var ..
    sorun bazında da fark yok ... kanal geçişleri *her tvde aynıdır 4-5 saniye . resetleme herkeste çıkmıyor . smart belli zaten philipste ambilight fark yok .
    şikayet olarak philips te bellidir smart sorunu var. diğer şeyler normal seviyede her markada da sorun var ..beklentiye göre seçmek gerekiyor .
  • Hz olayı çok fark yaratmıyor o zaman.Ben yaza kadar biraz daha düşer o zaman alırım diye düşünmüştüm Bunların stoğu biterse heralde yazın yeni seriler gelecektir.Su an düğün masraflarında tv ne yazık ki ilk sıralardaddeğil bu arada ps için neden elverişli değil?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • satanur S kullanıcısına yanıt
    oyun konusu normal oyunlarda sorun yaşanmaz ama fps oyunlarda lag olabilir ....

sony 30 ms
    diğer markarlar 40-60 ms falan
  • 000.173.050.000 bu yeni güncellemeyi uygulayan var mı arkadaşlar. Ben de şu an 46 versiyonu yüklü, eğer bir getirisi yok ise maceraya girmeyeyim diyorum.
  • proteo kullanıcısına yanıt
    Ben güncelledim...sıkıntı yok...ama getirisi noldu bilmiyorum...
  • 666azazel kullanıcısına yanıt
    Fps'lerden çok hareketli spor oyunları problem...Pes oynamak işkence mesela...
  • Rollercoaster R kullanıcısına yanıt
    oyun moduna aldıysan o kadar sorun olmaz ve perfect natural motion (pnm) kapalı da oynayın ...
  • Güncelleme ile lag sorununu çöZemezler mi?

• apple tv vardı.sattım. macbook umdan yada iphone dan tv ye airplay ile görüntü aktarabiliyordum kayıpsız olarak.

şu anda macbook air den tv ye kablosuz olarak video aktarma şansım var mı? dlna vs gibi bir yöntemle?
    tv 46pfl8008
    wifi ile internete bağlı
  • kanoute K kullanıcısına yanıt
    güncellemeyle o kadar büyük işler yapılmaz ...
  • merhablar herkeze .kolay gelsin. Kafam karışıktı size danışıyım dedim umarım yormam. Aslında 8008 veya 905 ya da stw60
    almayı düşünüyorum ( vestelın tvleri de güzel , öyle de deniyor siz daha iyi bilirsiniz onlarda olabilir çok ciddiyim bir ara alıyordum da sonra bir şeyler oldu alma olayıda durdu hatırlayamadım tam şimdi ya da başka tv f8000 felan sharp neyse artık siz söyleyeceksiniz : ) ) da ps4
    için zaten odama ayrı bir tv
    almayı düşünüyorum w655
    gibi mesela
    46 905 i 3750
    46 8008 3750 civarı (3100 -
    3200 tl civarına teknosada
    teşhir bulabiliyorum )

55stw60 3225 tl ye geliyor
    bonus ve hediye çekleriyle
    acaba diyorum ki hangisini almalıyım salon için ambilight
    felan çok şık duracağını
    düşünüyorum ayrıca bu lg
    nin oled i 4000 lere 4500
    lere düşermi yada bu philips
    97xx veya 89xx serisi o fiyatlara düşer mi bekleyeyim
    mi ? Düşerse ne zamana
    düşer ?bi akıl bi yol
    gösterirsen sevinirim bir an
    önce cevap verirseni seviniri
    teşekkürler ha bu arada philippi ve sony yi aynı mağaza da gördüm sony daha iyiydi ama sony de pembemsi senler hakimdi geçenlerde de at tv yi alan biri forumda paylaşmıştı fotoğrafları ama ondada morumsuydu yüzünün tamamı 55 ile 46 ya da 40 ın benim ibin farkı yok boyut ve smart özelliklerinin yani inputlag olayındanda dediğim gibi odama almayı düşünüyorum şu anki bütçem 4000 tl

• 9 serisini bir daha ucuza bulamazsınız 9. Serisi hayal oldu artık
    bundan sonra 4k olarak çıkacak piyasaya
    905 mi Philips 8008 mi derseniz sony 905 derim
    905 mi Philips 9007--9008 mi derseniz Philips derim
    805 mi Philips 8008 mi derseniz 8008 derim
    iki firma da iyi TV üretiyor aynı segment de Philips derim diğer türlü sony en üst segment TV si dururken bir alt segment Philips alınmaz

bu arada ben 9705 kullanıyorum bir kaç incelemeye baktım lag değeri minimum 16 ms olarak gösteriliyor müthiş bir değer doğrumu bilmiyorum ama 9706 ve 9707 lag değeri 30 kusur ms bu doğrudur da 9705 in çok düşük geldi öyle ise mükemmel tabi ben sorun yaşamadım hiç ama yinede bir gün test yapmayı düşünüyorum
    umarım anlatabildim

• salon için düşünüyordum 8008 i ambilight için çok mu fark var görüntü kalitesinde
  • Bende 46pfl9705 kullanıyorum, playstation için en iyi tv lerden biridir denilebilir. Artık bu kalitede üretim yapmıyorlar sanırım. Philips 9000 serisinde 4k ya geçti, geçen gün natilus teknosada biraz göz gezdirdim,muhtemelen ellerindeki medya içeriği zayıftı tv başarılı gelmedi bana, zaten 65 ve 84 inch olarak mevcutmuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ambilight sadece derinlik katıp görüntüyü daha büyükmüş gibi gösteriyor,temelde...

• Sony 46w905 3750tl
    Philips 46pfl8008 3780 tl idi bizdeuygun.com da güvenilir mi orası acaba ? 13.30 gibi görüştüm televizyon bölümü öğlen yemeğindeymiş 15.30 gibi dönün dedim tamam diye anlaştık ama dönen olmadı.
    Başka sitelerde de 3780 - 4100 arası değişiyor bunlarda kapalı kutu mu bilemiyorum ucuzu.com da vardı neyse hani o fiyata sony de alınabiliyorken ne yapayım sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TVuzmani

Sony 46w905 3750tl
    Philips 46pfl8008 3780 tl idi bizdeuygun.com da güvenilir mi orası acaba ? 13.30 gibi görüştüm televizyon bölümü öğlen yemeğindeymiş 15.30 gibi dönün dedim tamam diye anlaştık ama dönen olmadı.
    Başka sitelerde de 3780 - 4100 arası değişiyor bunlarda kapalı kutu mu bilemiyorum ucuzu.com da vardı neyse hani o fiyata sony de alınabiliyorken ne yapayım sizce ?

8008 ile 905 in gerçek panel hızları nedir acaba, tercihinizde belirleyici olabilir. Bu iki tv de çok güzel ancak almayı düşündüğünüz site için birşey diyemeyeceğim. Fırsatınız varsa bir mağazada yan yana getirterek aynı içerikle deneyin daha sağlıklı karar verebilirsiniz o zaman.

• cevabın için teşekkürler bilen arkadaşlardan cevap bekliyorum
  • 8008 ve 905 arasında kaldıysanız 905 derim görüntü kalitesi ve input lag değeri açısından
    her iki panelin gerçek tarama değerleri 200hz
    bizdeuygun.com sitesi büyük ihtimalle paralel ithalatat ürün yani resmi sony eu ve ya philips TR garantisi altında olmayabilir.
  • uygun fiyata philips i bulamadım hiç bir yerde en ucuz sony ile aynı fiyat yardımcı olursanız alacağım bulamazsam sony ye kalacağız (kötüymüş gibi söyledimde ondan değil ambilight için) ya da bana ambilight için bir tv playstation için bir tv önerin bütçem 4000 tl
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.