Şimdi Ara

2013 Philips 8008 Serisi (40/46/55 PFL8008K) [ANA KONU] + [PFL8908 DesignLine] (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.307
Cevap
17
Favori
94.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muratalagoz

55 ni 3599 a aldim. Hic denemedim smart ozelligini pc ye bagli oldugu icin ama aksam bakarim denerim

55PDL8809 u mu 3599 liraya aldınız? Öyleyse ben de alabilirim , kaç gündür Teknosa'larda iç geçiriyorum zaten
  • fato65 F kullanıcısına yanıt
    şaun teknosalarda 5999 tl mediamarklarda da aynı fiyat
  • Uzun araştırmalarım sonucunda 46 inç 8908 i aldım. Umarım memnun kalırım
  • duktil D kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın, 55" fiyatı düşerse ben de alacağım galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: fato65

Güle güle kullanın, 55" fiyatı düşerse ben de alacağım galiba

Teşekkür ederim, umarım dilediğiniz tv yi istediğiniz fiyata alırsınız.
  • duktil D kullanıcısına yanıt
    sitesinde bendeki 40 inçe 3 metre idealdir deniyor buna göre 46 inçe biraz az ama pek sorun olmaz bence
  • Merhaba arkadaşlar,
    Acil öneriye ihtiyacım var.Bu hafta TV alıyorum.46pdl8008 3000 TL ve ya 46w905 4000 TL ikisinde kapalı kutu ne yapmalıyım.önerilerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son güncellemeden sonra alt yazılar açılmıyor.Eski yazılıma nasıl dönebilirim yada fabrika ayarlarındaki yazılıma dönme durumum var mı??
  • Tigerspeed kullanıcısına yanıt
    eski yazılım elinde varsa dönersin
  • 46pdl8908 2799 kapalı kutu eski yazılıma geri dönmek malesef olmaz şuan için yeniden yazılım atılması gerekir . servisle irtibata geçebilirsin onlar yardımcı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

Maalesef eski yazılım elimde yok güncellemeyi usb ile de yaptım yine de olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tigerspeed

quote:

ozaman maalesef dönüş olmaz bende bir önceki var ama modeller tutmaz benim 8007
  • quote:

quote:

Hangi numaralı yazılımı arıyorsunuz? Elimde 48 den 52 ye kadar olan yazılımlar var.
  • quote:

şaun teknosalarda 5999 tl mediamarklarda da aynı fiyat

Selamlar 46pdl8908 almak istiyorum fakat koyacağım yerde kiriş var ve başka yere koyma şansım yok.
    Sizce ünitenin arka kısmında yere temas edecek şekilde koydurabilir miyim?Kiriş işi bozar mı?Sizce nasıl görünür?
    Beyler bugün gidip bir tv alacağım ama aklım philipste kaldı.Lütfen bir el atın:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satanur -- 29 Haziran 2014; 10:26:45 >

• satanur S kullanıcısına yanıt
    Krişin olması belki ambilihgt i etkiler duvara uzaklık yakınlık mesafesinden dolayı. onun dışın da duvara asacağın için tv belki biraz daha sağ tarafa gelebilir
  • quote:

Krişin olması belki ambilihgt i etkiler duvara uzaklık yakınlık mesafesinden dolayı. onun dışın da duvara asacağın için tv belki biraz daha sağ tarafa gelebilir

Bir de sağ taraftaki duvar kısmına vurunca tok bir ses geliyor içi boş gibi.Sol taraf ise duvar olduğu için daha sağlam.İşin içinden çıkamadım aldıktan sonra da burda güzel durmadı deyip iade edilmez ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: satanur

quote:

Bir de sağ taraftaki duvar kısmına vurunca tok bir ses geliyor içi boş gibi.Sol taraf ise duvar olduğu için daha sağlam.İşin içinden çıkamadım aldıktan sonra da burda güzel durmadı deyip iade edilmez ki

askı aparatı düz duvara takılır sağ taraf yüksek sol taraf alçak görünüyor duvarda montajı olmaz bence sağ duvar ısı yalıtımlı köpük kaplıysa o sesi çıkartır ben olsam altta görülen tv sephasına koyarım

örnek altta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 29 Haziran 2014; 14:24:16 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: satanur

quote:

askı aparatı düz duvara takılır sağ taraf yüksek sol taraf alçak görünüyor duvarda montajı olmaz bence sağ duvar ısı yalıtımlı köpük kaplıysa o sesi çıkartır ben olsam altta görülen tv sephasına koyarım

örnek altta

Hocam öncelikle uğraşmışsın çok teşekkür ederim 8908 full cam olan desigline modeli.Başka koyacak yer olmadığından bu modelden vazgeçip sony50w815b aldım.Umarım pişman olmam...

• quote:

Orijinalden alıntı: proteo

quote:

quote:

Hangi numaralı yazılımı arıyorsunuz? Elimde 48 den 52 ye kadar olan yazılımlar var.

55 PFL8008/12K model TV de gelen ilk yazılımı yeterli olur.Çünkü ilk geldiğinde böyle bir sorun yoktu.48 yada bir sonrakini eğer yükleme imkanın varsa memnun olurum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: proteo

quote:

quote:

55 PFL8008/12K model TV de gelen ilk yazılımı yeterli olur.Çünkü ilk geldiğinde böyle bir sorun yoktu.48 yada bir sonrakini eğer yükleme imkanın varsa memnun olurum.

Yükleme sitelerinden bir kaçını denedim hepsinde maalesef dosyayı açtığınız da yandex i yükletiyor. Mail adresinizi özelden gönderirseniz bu adrese gönderebilirim.

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.