Şimdi Ara

2013 Philips 8008 Serisi (40/46/55 PFL8008K) [ANA KONU] + [PFL8908 DesignLine] (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.307
Cevap
17
Favori
94.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    çalışmıyorki?
  • Beyler 8908s aldım konsolda futbol oyunu oynarken nasıl dıyecegımı bılmıyorum ama hızlı sahnelerde sankı golgelenme yada sankı oncekı ekrandan kalma izler çıkıyor var mı bılgısı olan tam anlatamadım belkı ama fıkrı olan vardır mutlaka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonatKayahan

Beyler 8908s aldım konsolda futbol oyunu oynarken nasıl dıyecegımı bılmıyorum ama hızlı sahnelerde sankı golgelenme yada sankı oncekı ekrandan kalma izler çıkıyor var mı bılgısı olan tam anlatamadım belkı ama fıkrı olan vardır mutlaka

1- oyun modunda oyna
    2- oyun modunda bazı ayarları kapat gürültü azatma, perfect natural vs, gibi bazı ayarları kapat , o zaman hızlanır ,
    3- televizyon 46 dan büyük ise lag olur bunu da belirteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

quote:

Orijinalden alıntı: SonatKayahan

Beyler 8908s aldım konsolda futbol oyunu oynarken nasıl dıyecegımı bılmıyorum ama hızlı sahnelerde sankı golgelenme yada sankı oncekı ekrandan kalma izler çıkıyor var mı bılgısı olan tam anlatamadım belkı ama fıkrı olan vardır mutlaka

1- oyun modunda oyna
    2- oyun modunda bazı ayarları kapat gürültü azatma, perfect natural vs, gibi bazı ayarları kapat , o zaman hızlanır ,
    3- televizyon 46 dan büyük ise lag olur bunu da belirteyim.

Dostum oyun modunda oynuyorum zaten Oyun hızlı sorun yok,daha cok gece oynarken hıssedıyorsun acba cam yansıma yaptıgı ıcın bana mı oyle gelıyor tam anlayamadım..yakından oynarken yada dikkatli bakınca birşey yok ama uzaklaşınca sanki ekranın bazı bolgelerınde izler varmıs gıbı gozukuyor..normal yayınlarda yada başka birşey taktıgımda birşey yok sadece futbol oyunlarında saha yeşilken gözüme çarpıyor..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• motion flow sorunu işte...

sen dediğm gibi oyun modundayken bazı ayarları kapat biraz hız kazanabilir. onun dışında olmaz is eyapacak bir şey yok. çok fazla değil ise de sorun yapma . o kadar az ise sorun sayılmaz çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 30 Eylül 2014; 14:31:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

motion flow sorunu işte...

sen dediğm gibi oyun modundayken bazı ayarları kapat biraz hız kazanabilir. onun dışında olmaz is eyapacak bir şey yok. çok fazla değil ise de sorun yapma . o kadar az ise sorun sayılmaz çünkü.

Hocam sorunu buldum servıs randevusu aldım..8908 serisi benımkı,camın iç tarafında lekeler izler mevcut içini açıp silmedikçe yada başka bi sorunsa başka türlü düzelmez o yuzdn servıs ya ıcını acacak yada degısım ıstıcem cok sacma bı durum..

• beyler bu 46pdl8908 indirimde teknosa da alalım mı ne dersiniz? bu 2013 model mi oluyor
  • merkep kullanıcısına yanıt
    evet 2013 model philips,in 9 hariç en iyi serisidir.
  • 8908 serısı aldım sonra fabrıkasyon hatası cıktı ve degısım kartı alıp gerı ıade ettım hıc tavsıye etmem suan 7909 aldım ayarlar kısmında clear lcd secenegı var ama secılmıyor bunu nasıl duzeltebılırız?ayrıca konsolda futbol oyunlarında goruntuler camur gibi bulanık bu philipsin kalotesınden kaynaklanıyor sanırım duzeltme sansım yok degıl mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım televizyonun kronik problemi değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heroesx -- 20 Ekim 2014; 12:18:26 >
  • Tereddüt ederekte olsa 46PDL8908 modelini satyn aldym teknosadan. 1950-50(avantajix) 1900 tl 'ye geldi.

Sanyrym fiyat/performans olarak en iyi seçimi yapty?yma inanyyorum.

ne dersiniz ? iyi midir seçim ..
  • selamlar herkese,
    bu televizyonun servis menüsüne nasıl grebilirim.. kullanım saatini öğrenmek için.
  • oceanx35 kullanıcısına yanıt
    Ben de Teknosa'dan 55PFL8008 alarak aranıza katıldım, dün kurulumu yapıldı, henüz ayarları ile uğraşıyorum.

İlk izlenimim 6877 e göre menüleri ve Smart daha hızlı. Görüntü kalitesi iyi, dün maç yayınında hiç flulaşma görmedim, diğer ayarları haftasonu yapacağım.

Servis menüsüne giriş için kumandadan 062596 tuşlarına basın ve ardından INFO tuşuna basın. Karşınıza çıkan menüye Devam diyerek servis menüsüne erişebilirsiniz.
  • Teşhir mi?
  • kapalı kutusu biteli çok uzun zaman oldu 1 yıla yakındır teşhirde 8008,ler yeni serileri geldi diye bitirmek için düşürdüler fiyatları
  • yeni serilerdede 8008 lerdeki görüntüdeki yavaşlık sorunu var mı?
  • kanoute K kullanıcısına yanıt
    Görüntüdeki yavaşlık derken ne kastediyorsunuz? Bana son derece iyi geldi ama

Ben yeni aldığım için henüz farketmemiş olabilirim tabii.
  • Arkadaşlar 55pfl8008 i Ankara Etlik Antaresten teknosadan 2500 liraya aldım servis kurulumu yaptı görüntü olarak gayet iyi resimler veriyor teşhir ürünü çizik falanda çıkmadı sadece gözlüklerden birimin tek camı kırık bunu nasıl hallederim teşekkürler....

•  2013 Philips 8008 Serisi (40/46/55 PFL8008K) [ANA KONU] + [PFL8908 DesignLine]

2013 Philips 8008 Serisi (40/46/55 PFL8008K) [ANA KONU] + [PFL8908 DesignLine]

2013 Philips 8008 Serisi (40/46/55 PFL8008K) [ANA KONU] + [PFL8908 DesignLine] 2013 Philips 8008 Serisi (40/46/55 PFL8008K) [ANA KONU] + [PFL8908 DesignLine] 2013 Philips 8008 Serisi (40/46/55 PFL8008K) [ANA KONU] + [PFL8908 DesignLine] 2013 Philips 8008 Serisi (40/46/55 PFL8008K) [ANA KONU] + [PFL8908 DesignLine]

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.