Şimdi Ara

2013 Philips 8008 Serisi (40/46/55 PFL8008K) [ANA KONU] + [PFL8908 DesignLine] (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.307
Cevap
17
Favori
94.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 46PFL8008 'in kurulumunu biraz önce seris yaptı. Altyazıda türkçe karakterler bozuk çıkıyor diye sordum. Yeni bir güncelleme üzerine çalışılıyor 1 aya kadar çıkar dedi. Philipsten böyle üst seviye bir cihazından beklenmeyecek hareket.
  • Bilgisayardan oynadıgım oyunu yada gezindiğim sayfayı kablosuz 46PFL8008'e nasıl aktarabilirim? Telefon için programı var bu philipsin'de windows's için bi yazılımı mevcut mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matematiqci -- 6 Kasım 2014; 15:56:51 >
  • Daha önce yazılmış olabilir, görmeyenler için tekrar yazayım, altyazıda türkçe sorununu şöyle hallediyorum:
    Altyazıyı önce notepad'de açıp encoding sekmesinde utf-8 olarak tikleyip kaydediyorum. Video ile aynı adda olmasına dikkat ederek diske atıyorum. Tvde altyazı dilinde yine utf8 i seçiyorum, sıkıntı olmuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

8008 bu fiyatlarda olur .... 4600 ...

http://www.kieskeurig.nl/led_tv/philips/46pfl8008k/prijzen/bezorgen/1158898/#prijzen

+1
  • quote:

8008 bu fiyatlarda olur .... 4600 ...

http://www.kieskeurig.nl/led_tv/philips/46pfl8008k/prijzen/bezorgen/1158898/#prijzen

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • matematiqci kullanıcısına yanıt
    uydu kablosu sat girişine takılıyor....

2014 modellerde altyazılarda sorun yok ayarlarla alakalı ...

altyazılı film açınca option-seçeneklerden karakter dilini türkçe yapmalısın. 1 kere yapınca oluyor .....
  • ben philipsleri sevyiorum ama sadece 8 ve 9 serilerini :) bir daha tv alırsam alacağım iki marka var sony ve philipsin 8 ve 9 serilerinden biri olur, ben philipslerin renk paletini seviyorum daha naturel geliyor.
    9705 tv var. yakında resimlerini koyarım ne kadar iyi bir iş yaptığımı her izlediğimde bir kez daha anlıyorum , futbol maçlarında, oyunlarda, hareketli sahnelerde kesinlikle ve kesinlikle hiçbir sıkıntı yok, full hd olduğundan (1774 led var;) ) bulutlanma yok , ışık sızması yok, siyahlar beyazlar mükemmel , yok böyle bir şey arkadaşlar. ben bu tv ye aşığım yapacak bir şey yok ....
  • quote:

uydu kablosu sat girişine takılıyor....

2014 modellerde altyazılarda sorun yok ayarlarla alakalı ...

altyazılı film açınca option-seçeneklerden karakter dilini türkçe yapmalısın. 1 kere yapınca oluyor .....

46PFL8008 sanırım 2013 model bir cihaz. Ve alt yazı ayarlarında açma kapama var sadece. Türkçe vs seçilmiyor
  • http://www.teknosa.com/urunler/110012715/philips-46pfl8008k12-dvb-s-amb-fhd-smart-3d-led-lc

PHILIPS 46PFL8008K/12 DVB-S AMB FHD SMART 3D LED LCD TV

Teknosa.com stoğundaki seri sonu ürünler kapalı kutu, mağaza stoklarındaki seri sonu ürünler teşhir ürünleridir. Ürünü stok olan mağazalarımızdan deneyerek satın alabilirsiniz

BULUNDUĞU MAĞAZALAR
    İzmit Gebze Center Exxtra

1.499 Lira.
    Arızalı falanmı acaba.

İzmitte oturan biri gidip baksın bu fiyata bedava.

eksik yazmışım 2013 ve 2014 de sorun yok....

altyazı ayarını her altyazılı film açtığında aktif etmelisin...

benim dediğim ayar başka altyazılı film açınca
    option-seçenekler menüsünden karakter seti-dili gibi bir ayar var oraya bakmalısın. türkçe karakterlerde sorun olmuyor......

yapamazsan resmi siteden kullanım kılavuzuna bakmalısın yada tvde de kullanım kılavuzu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 7 Kasım 2014; 17:04:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CallOfTheWild

http://www.teknosa.com/urunler/110012715/philips-46pfl8008k12-dvb-s-amb-fhd-smart-3d-led-lc

Teknosa.com stoğundaki seri sonu ürünler kapalı kutu, mağaza stoklarındaki seri sonu ürünler teşhir ürünleridir. Ürünü stok olan mağazalarımızdan deneyerek satın alabilirsiniz

BULUNDUĞU MAĞAZALAR

1.499 Lira.
    Arızalı falanmı acaba.

Arızalı değil ben geçen hafta istanbuldan 1499'a 46PFL8008 aldım kapalı kutu. Tabi bu fiyat için avcılardan ümraniyeye gitmek zorunda kaldım (50 km civarı)

• benim tv,de altyazı sorunu yok kiminde türkçe seçiyorum kiminde utf-8 sorunsuz izliyorum tek sıkıntı boyut oda ekran 55 olduğundan idare ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ergin967 -- 7 Kasım 2014; 20:55:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: matematiqci

quote:

http://www.teknosa.com/urunler/110012715/philips-46pfl8008k12-dvb-s-amb-fhd-smart-3d-led-lc

BULUNDUĞU MAĞAZALAR

1.499 Lira.
    Arızalı falanmı acaba.

Arızalı değil ben geçen hafta istanbuldan 1499'a 46PFL8008 aldım kapalı kutu. Tabi bu fiyat için avcılardan ümraniyeye gitmek zorunda kaldım (50 km civarı)

Saka gibi. O tv nasil kacirmisim o fiyata.hocam cok sicak bir firsat yakalamissiniz. Ben o fiyata 100 km giderim kapali kutu bulsam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: matematiqci

quote:

BULUNDUĞU MAĞAZALAR

1.499 Lira.
    Arızalı falanmı acaba.

Saka gibi. O tv nasil kacirmisim o fiyata.hocam cok sicak bir firsat yakalamissiniz. Ben o fiyata 100 km giderim kapali kutu bulsam

Düşün 1400 hz televizyonu şuan hd olmayan yayınla kullanıyorum bunda bile nasıl bi görüntü işlemcisi varsa gayet tatminkar görüntüler ortaya çıkarıyor. İlk başta gidilir mi diyordum bir tv için o kadar km.Sonra sizin yorumlarınızı gördükçe doğru karar verdiğime kanaat getirdim. Daha iyileri sizin olur inş. üstad.

ümrainye nerden aldınız? ben niye görmedim yaaa
  • 46PFL8008 televizyonum var. Bu televizyonda miracast veya allshare tarzı bi program yok mu? Cep telefonumun ekranını yada bilgisayarımın ekranını kablosuz televizyona yansıtamıyor muyum?
    Tv de o özellik var, cihazlarda da olması gerekiyor, samsıng s4 screen mirroring le oluyorken iphonu yapamıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Miracast var. Android 4.2 ve üzeri gerekiyor sanırım. Telefon menüsünden screen mirroring aktif edince çalışıyor.

Uydu yayınını telefonda izlemek için de uygulama marketinizden (Google Play ya da App Store) Philips Smart Remote uygulamasını yükleyin. Onun içinden yapılabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fato65

Miracast var. Android 4.2 ve üzeri gerekiyor sanırım. Telefon menüsünden screen mirroring aktif edince çalışıyor.

Uydu yayınını telefonda izlemek için de uygulama marketinizden (Google Play ya da App Store) Philips Smart Remote uygulamasını yükleyin. Onun içinden yapılabiliyor.

Benim istediğim telefonumda ya da bilgisayarımda oynadığım oyunu tv ekranına yansıtarak oynamak. Var mı böyle bir özellik? Telefonum 4.4.4 sürüm android galaxy nexus fakat google playde bi uygulama bulamadım myremote içinde de bulamadım. Son olarak tv'nin yaydığı bi wireless agı var adı=DİRECT xy46 Philips8008 onun amacı ne şifresi falan nedir?
    Miracast sizin belirttiğiniz işi yapıyor zaten. Tek yapmanız gereken Screen mirroring'i aktif etmek. Telefon tarama yapıp yukarıda adını yazdığınız cihazı bulacak, siz de onu seçip bağlan diyeceksiniz, o kadar.

Yalnız oyunlar için performans yeterli olmayabilir, istediğiniz oyunu açarak deneyip görün.
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.