Şimdi Ara

2013 Philips 8008 Serisi (40/46/55 PFL8008K) [ANA KONU] + [PFL8908 DesignLine] (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.307
Cevap
17
Favori
94.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bende pek bişey farketmedim tv ilk aldığında açılıp kapanma sorunu yaptı,arka arkaya iki yazılım yükledim birinde sorun çözüldü o yüzden eski yazılımları saklıyorum ne olur olmaz diye.
  • 46pdl8908 tv'de siyah görüntüde veya ps3/receiver vsyi kapatınca gelen siyah ekranda çıtlama sesi geliyor, ısınan tvlerden gelen ses gibi. nedeni ne olabilir?
  • Yeni philipslerin bazı modellerinde andorid işletim sistemi kullanılacak deniyordu. Bu modeller tam olarak hangileri acaba ?
    Bu modellerde daha az sıkıntı olduğu doğrumudur ?

Teşekkürler
  • dreamtugrul D kullanıcısına yanıt
    2014 model 7909, 8xx9 ve 9xx9 modeller Android işletim sistemini kullanıyor.

Sıkıntı derken Smart ve kanal geçişlerini kastediyorsunuz sanıyorum. Smart konusu Android ile tamamen düzelmiş görünüyor, bir teknoloji marketinde deneyip görün bence. Dahili uydu alıcısına ait kanal geçiş yavaşlığı konusu ise sanıyorum devam ediyordur, o konuda bir çalışma duymadım ve denemedim, ama bu sorun tüm dahili uydu alıcılı TV'lerde var.

Philips'lerde doğrudan görüntü kalitesi ile ilgili olan kronik banding, clouding gibi panel sorunları daha nadir oluyor.
  • fato65 F kullanıcısına yanıt
    Evet smart ve kanal geçişlerini kastettim. Harici uydu alıcısı ile de kanal geçişleri sıkıntılımı oluyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fato65

55PFL8008 için de çıktı, yükledim ama ben bir fark göremedim. Türkiye için kanal listesi güncellenmiş anlaşılan, Digiturk kullandığım için farkedemedim.

QF2EU-0.173.60.0 (Date published: 2014-11-26)
    • Improvement on screen messages CAM
    • Improvements languages in broadcast EPG
    • Improvements trick modes Video on Demand
    • Improved DVBS channel list Turkey

Kim ne derse desin 2015'e 1 ay kala 2013 model 8008'lere sahip çıkan Philips'i kutlamak lazım...

İnsan gönül rahatlığıyla iyi ki 8008 serisi Philips almışım diyor...

NOT:

Muhtemelen diğer serilerde de aynı duyarlılığı gösteriyorlardır diye düşünüyorum.

• dammak kullanıcısına yanıt
    Haklısınız aslında. Bu arada diğer televizyonum olan 2012 model 6877 e de benzer bir yazılım geldi. Philips'e bu açıdan hakkını vermek lazım.
    Harici uydu kullandığınızda kanal geçişlerinin TV ile ilgisi yok. Uydu alıcınızın kanal değiştirme hızında değişecektir.

Smart olayı Android ile tamamen düzelmiş, hatta rakiplerinin önünde diyebilirim.
  • fato65 F kullanıcısına yanıt
    Yeni android philipsler çok pahalı sizlerin satın aldığı TV ler 2013 modelmiş sanırım, mağazalara sordum ama bulamadım malesef.
    46-47 inch marka model tavsiyelerinizi paylaşabilirmisiniz ?
    Soruyu bu şekilde sorduğunuzda cevabı yok maalesef. 2013 modeller teşhir olarak satıldı ve bitti, sağda solda bulabilirseniz bakarsınız ama zor.

Kullanım şeklinizi, ihtiyaçlarınızı ve bütçenizi belirtirseniz, tavsiyeler bölümünde size fikir verecek ben dahil bir çok kişi olacaktır.

Tavsiyeler bölümü genellikle Samsung ve LG önerip durur, değerlendirirken bu tavsiyeleri mantık süzgecinden geçirmek de sizin göreviniz olacak
  • 2014 modellerin çoğu piyasadayken ben 1 yıla yakındır takip ettiğim 2013 model 55pdl 8908 aldım görüntü kalitesine hayranım tekno marketlerde incelediğim tv,lerde hala bendeki göründü kalitesine rastlamadım
  • LED TV /önerisi/tavsiyesi arayanlara bu sayfalarda genellikle ucuz ve sıradan LG - Samsung gibi paneller önerilir...

Lütfen kimse kusura bakmasın ama nasıl plazma TV'lerde Pioneer KURO serisi uluslararası bir referans ise LED TV'lerde de Philips 8008 serisi aynı şekilde tam bir referanstır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dammak -- 14 Aralık 2014; 20:42:03 >
  • 46-48 inç 8109 veya 8809 model gelmesini bekliyorum. 55 inç çok büyük geliyor evde. Ne saçma herkesin o kadar geniş izleme mesafesi olmayabilir. Acaba gelecek mi 46 inç modelleri bilen var mı ?
  • bluetooth hopalörüm var güzel ses kalitesi olan.

bluetooth üzerinden tv den gelen sesi ona aktarabilir miyim?

yoksa illaki aux kablosu ile mi yapmalıyım? sadece aux ve bluetooth özelliği var. tşekkürler
  • Dostlar Merhaba,
    46PFL8008K modelini almayı düşünüyorum. Kullanan test eden biri yanıtlayabilir mi ?
    Kullanım amacım tamamıyla Film(3D ) ve PS4 arada pc yi bağlayıp oyunda oynuyorum. 3d performansı başta olmak üzere kullanım amacıma göre tavsiye edermisiniz ?
    Teşekkürler
  • 46PDL8908 'im var ekran boyutu küçük gelmeye başladı acaba 55" olanını satan var mıdır ?
  • birkaç sitede kalmış bir iki tane ama fiyatlar uçuk keşke alırken iyice ölçüp biçseydiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergin967

birkaç sitede kalmış bir iki tane ama fiyatlar uçuk keşke alırken iyice ölçüp biçseydiniz
    quote:

Orijinalden alynty: ergin967

birkaç sitede kalmy? bir iki tane ama fiyatlar uçuk ke?ke alyrken iyice ölçüp biçseydiniz

problem de?il ya... biraz lükse kaçyyor aslynda iste?im...

youtube da bazen görüntü oynarken titreme oluyor normal midir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JUDASMANİA

MERHABA BENDE BİR PHILIPS HASTASI OLDUĞUM İÇİN BUGÜN 55 İNÇ PHILIPS 8008 ALDIM VATANDAN,KAPALI KUTU BİR ADET KALMIŞTI İNSAN ELİ DEĞMEMİŞ DEPODAN ÇIKARIP GETİRDİLER,İNANILMAZ BİR ŞANS OLDU BENİM İÇİN , 2500 TL YE ALDIM VEDE AKIM KORUMA PİRİZİ 153 TL DEN 40 TL YE DÜŞTÜLER,BİRDE HAMANIN EN ÜST DÜZEY HDMI KABLOSUNU 95 TL DEN 30 TL YE VERDİLER.TELEVİZYON YARIN GELECEK BAKALIM AYARLARLA İLGİLİ BİR SORUNUM OLACAK MI? ŞİMDİKİ TELEVİZYONUM 7674 SERİSİ ÇOK ÇOK MENNUNUM EN UFAK BİR HATA ÇIKARMADI BUGÜNE KADAR YAKLAŞIK 7 YILDIR DEVAMLI KULLANIYORUM,SERVİSE ENSON GÜNCELLEMEYİ YÜKLETİP YOLLAYACAĞIM GERİ KALAN AYARLARI KENDİM YAPACAĞIM,İZLENİMLERİMİ SİZİNLE PAYLAŞIRIM.

bedavaya almışsın kardeşim valla helal be 55 inç ve üst düzey bir teleevizyonu bu paraya aldın ha ? harika.
    bende her zaman söylüyorum 9705 almıştım hala da kullanıyorum her baktığımda televizyona hayran olyorum mükemmel bir şey her gelen bu nasıl görüntü diyor? 2010 yılı çıkan bir tv ve her gelen aynı şeyi söylüyor,

full led bir tv yi bende 2500 TL ye almıştım, full led olduğundan ne bulutlanma var, ne ışık sızması ne de başka bir şey, siyahlar beyazlar mükemmel, ses ise acayip bir şey, iki subwofer var çok iyi , mükemmel harika,

bu arada Ambilight xl de kaç led var acaba ben 7 serilerine baktım geçen led sayısı az geldi bana,
    bendeki 9705 tv de Ambilight Spectra 3 kullanıyor ve 10' lar ca led lamba var.

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.