Şimdi Ara

2013 Philips 8008 Serisi (40/46/55 PFL8008K) [ANA KONU] + [PFL8908 DesignLine] (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.307
Cevap
17
Favori
94.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bigbooss

quote:

Orijinalden alıntı: JUDASMANİA

MERHABA BENDE BİR PHILIPS HASTASI OLDUĞUM İÇİN BUGÜN 55 İNÇ PHILIPS 8008 ALDIM VATANDAN,KAPALI KUTU BİR ADET KALMIŞTI İNSAN ELİ DEĞMEMİŞ DEPODAN ÇIKARIP GETİRDİLER,İNANILMAZ BİR ŞANS OLDU BENİM İÇİN , 2500 TL YE ALDIM VEDE AKIM KORUMA PİRİZİ 153 TL DEN 40 TL YE DÜŞTÜLER,BİRDE HAMANIN EN ÜST DÜZEY HDMI KABLOSUNU 95 TL DEN 30 TL YE VERDİLER.TELEVİZYON YARIN GELECEK BAKALIM AYARLARLA İLGİLİ BİR SORUNUM OLACAK MI? ŞİMDİKİ TELEVİZYONUM 7674 SERİSİ ÇOK ÇOK MENNUNUM EN UFAK BİR HATA ÇIKARMADI BUGÜNE KADAR YAKLAŞIK 7 YILDIR DEVAMLI KULLANIYORUM,SERVİSE ENSON GÜNCELLEMEYİ YÜKLETİP YOLLAYACAĞIM GERİ KALAN AYARLARI KENDİM YAPACAĞIM,İZLENİMLERİMİ SİZİNLE PAYLAŞIRIM.

bedavaya almışsın kardeşim valla helal be 55 inç ve üst düzey bir teleevizyonu bu paraya aldın ha ? harika.
    bende her zaman söylüyorum 9705 almıştım hala da kullanıyorum her baktığımda televizyona hayran olyorum mükemmel bir şey her gelen bu nasıl görüntü diyor? 2010 yılı çıkan bir tv ve her gelen aynı şeyi söylüyor,

full led bir tv yi bende 2500 TL ye almıştım, full led olduğundan ne bulutlanma var, ne ışık sızması ne de başka bir şey, siyahlar beyazlar mükemmel, ses ise acayip bir şey, iki subwofer var çok iyi , mükemmel harika,

bu arada Ambilight xl de kaç led var acaba ben 7 serilerine baktım geçen led sayısı az geldi bana,
    bendeki 9705 tv de Ambilight Spectra 3 kullanıyor ve 10' lar ca led lamba var.

Benim 55 8008 de 42 adet led var. Ambilight apayrı bir şey. TV nin bütün kusurlarını neredeyse unutturuyor diyebilirim. Özellikle dinamik modunda.

• proteo kullanıcısına yanıt
    Aynı fikirdeyim. TV'yi almak için 3-4 ay indirim takip ettim, 2.500'e düşünce de kaçırmadım.

Android stick ve Digitürk kullandığım için kapatılacak bir kusuru da yok benim açımdan .
  • Televizyonum sürekli kapanıp açılıyor . 15 saniyede bir sürekli kapanıp tekrar açılıyor. Son sürüm güncellemesini de yükledim fakat hala sorun devam ediyor. Servis çağıracağım sanırım. Başka çözüm fikri olan var mı? (Aşağıda video linkini paylaştım arkadaşlar)

http://www.youtube.com/watch?v=9lkkE0L_Xd0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matematiqci -- 2 Ocak 2015; 0:59:13 >
  • 40pfl 8007k sahibiyim:

tv yi alalı 1 sene oldu heralde,

-ışık sızması var 4 köşeden
    -kumandanın klavyesi çalışmıyor (pilden olblr blmyrm)
    -görüntü eskisi kadar güzel gelmiyor (gözüm alışmış olblr)
    -tv en başından beri özellikle HD kanallara geçerken arada sırada kendiliğinden kapanıyor
    -arada sırada kumada çalışmıyor

şimdi bu sorunlara şu görüntü de eklendi, belki önceden beri vardı. (tv nin tüm görüntü ayarları maximumda):

(siyah kare çizgilerle işaretlediğim bölgeleri yakınlaştırıp tekrar çektim, çekimler iphone 3gs ile, resimleri farklı sayfada açın)

2013 Philips 8008 Serisi (40/46/55 PFL8008K) [ANA KONU] + [PFL8908 DesignLine]

bundan önce LCD veya plazma tv sahibi olmadığım için diğer tv ler hakkında yorum yapamayacağım, ama bu tv nin görüntü kalitesinin çok iyi olduğu söyleniyor. Eğer bunun görüntü kalitesi çok iyi ise diğer tv leri düşünemiyorum bile. Görüntüler zaman geçtikçe kötüleşti. Alalı 1 seneyi geçti, yularıdaki sorunlara smart tv nin berbat (LG nin smart tv ve kumanda hızını gördüm) ve kanal geçişlerinin çok yavaş olduğunu da eklemek isterim.

Bazıları bu gibi durumlarda şu ayarı kapat (perfect pixel HD, parazir azaltma vs) , şunu minimuma getir diye yardımcı olmaya çalışıyor, madem bu ayarları kapatacaktık ne diye bu tv yi aldık?

Bu çamur gibi görüntüler yakından bakıldığı zaman tüm tv lerde bu şekilde ortaya çıkıyorsa o zaman söylenecek pek fazla birşey yok. HD kanalları seyrederken çok fazla göze batmıyor, ancak PC veya media player vs takıp filmleri durdurup tv ye yakından bakınca işin rengi değişiyor. HDMI kablodan kaynaklanabilir mi sizce? Nasıl anlatsam, ekranda bir sürü toz gibi pikseller belli oluyor, resimlerde de görmüşsünüzdür bu pikseller birleşip çamur gibi bir görüntü oluşturuyor.

Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum

son olarak sizi sıklıkla başıma gelen şu ilginç menü görüntüsü ile başbaşa bırakmak istiyorum, kanal ayarlarınızla oynamayın , evet kumandadan options tuşuna basıyoruz, o da ne, bazı seçenekler (kulaklık ses düzeyi) düzene isyan edip havalara uçmuş.... Bu tv yi alacak arkadaşlar için yorumsuz :

• quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

Orijinalden alıntı: Legolas246

Arkadaşlar hepinize selamlar

3725 liraya " Philips 55PFL8008K " buldum ancak ürün teşhir de . Aslında menüden tv nin ne zaman açıldığını görebileceğim bir yer varsa, anlatırsanız ona da bakmaya çalışırım.

Arkadaşlar sizce 3725 liraya bu ürünü mü almalıyım ? Yoksa 3990 liraya ( 400 lira hedi çeki hediyesi var ) kapalı kutu LG 55LA740S mi almalıyım ??

Tv yi salonda bizim aile izleyecektir. Smart Tv özellikleri çok önemli değil benim için. Hatta 5 metrelik hdmi ile bilgisayarımı televizyona bağlayacağım, bu sebepten smarttv ile youtube vs. yapmayı düşünmüyorum.

Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim, iyi forumlar.

menü değil de ekrandayken 123654 kumandayla bunu tuşlayıp çıkan servis menüsünden bakabilirsiniz çalışma saatine servis mennüsü açılınca kumandadan yukarı aşağı yön tuşlarıyla sayfa 2de standby yazan yerde çalışma süresi görünür

Hııımmm hilmi bunu begendi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: baybarut

Ölü pixel için renk jpegleri

http://www.2shared.com/file/K4VUio1H/Colour.html

Bulutlanma testini yine siyah olan jpeg üzerine karanlık ortamda yapmalısınız

Banding bant efekti için

http://m.youtube.com/watch?v=NxWeH-M3O6M

Ghosting için

http://vimeo.com/73110954

Işık sızması için

http://m.youtube.com/watch?v=_TOxnw01DUs

Yeterli olacaktır...

Buda güzel tv gelince deniycem

• Kumlu görüntü için kesinlikle HDMI kablo ile alakalı diyebilirim. HDMI kablo ile ilgili yine forumda açılan bir konu da bu bariz bir şekilde belli oluyordu. İki farklı HDMI kablo denemiş bir arkadaş biri sizinki gibi kumlu diğeri gayet net görüntü veriyordu. Diğer menü ile ilgili problem gerçekten ilginç, tv yi komple yeniden kurup en son güncellemeyi yapmak fayda verir mi denemek lazım. Görüntünün eskisi kadar güzel gelmemesi sanırım yaşadığınız bu sorunlar yüzünden biraz psikolojik. En azından şu kumlanma ve menü olayını çözseniz eminim yine eskisi gibi güzel görünecek. Bu arada bulunduğunuz bölge de voltaj aralıkları nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: proteo

Kumlu görüntü için kesinlikle HDMI kablo ile alakalı diyebilirim. HDMI kablo ile ilgili yine forumda açılan bir konu da bu bariz bir şekilde belli oluyordu. İki farklı HDMI kablo denemiş bir arkadaş biri sizinki gibi kumlu diğeri gayet net görüntü veriyordu. Diğer menü ile ilgili problem gerçekten ilginç, tv yi komple yeniden kurup en son güncellemeyi yapmak fayda verir mi denemek lazım. Görüntünün eskisi kadar güzel gelmemesi sanırım yaşadığınız bu sorunlar yüzünden biraz psikolojik. En azından şu kumlanma ve menü olayını çözseniz eminim yine eskisi gibi güzel görünecek. Bu arada bulunduğunuz bölge de voltaj aralıkları nasıl?

voltaj aralıklarını bilmiyorum, ama duyduğum kadarıyla genelde düşük voltaj varmış.

buna nereden bakabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: psykopat81

quote:

Kumlu görüntü için kesinlikle HDMI kablo ile alakalı diyebilirim. HDMI kablo ile ilgili yine forumda açılan bir konu da bu bariz bir şekilde belli oluyordu. İki farklı HDMI kablo denemiş bir arkadaş biri sizinki gibi kumlu diğeri gayet net görüntü veriyordu. Diğer menü ile ilgili problem gerçekten ilginç, tv yi komple yeniden kurup en son güncellemeyi yapmak fayda verir mi denemek lazım. Görüntünün eskisi kadar güzel gelmemesi sanırım yaşadığınız bu sorunlar yüzünden biraz psikolojik. En azından şu kumlanma ve menü olayını çözseniz eminim yine eskisi gibi güzel görünecek. Bu arada bulunduğunuz bölge de voltaj aralıkları nasıl?

voltaj aralıklarını bilmiyorum, ama duyduğum kadarıyla genelde düşük voltaj varmış.

Düşük voltaj da yükseği kadar sakıncalı. Elektrikçi çağırıp baktırmak gerekiyor. Sürekli böyle bir sorun var ise, en iyisi voltaj regülatörü alıp işi garantiye almak.

• quote:

Orijinalden alıntı: psykopat81

quote:

http://www.hepsiburada.com/liste/fcm-kombi-1kva-regulatoru-roleli/productDetails.aspx?productId=bd20060&categoryId=60001544&SKU=BD20060 alın şunu kurtulun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 8 Şubat 2015; 17:03:43 >

• 46 8008 camerası skaype harici acabilirmiyiz

• askiseven A kullanıcısına yanıt
    kamerayı skype hariç açacak program yok
  • @piskopat

1-Phil 8007 2010 dan sonra ki,8x serileri için de en iyisi olanıdır!
    2010 dan önce ise genel olarak en sorunsuz ve en stabil seri yine 8x ler di ki2010 dan önce 8xler en üst segment 9x lar dan bile bu konuda çok daha iyiydi

2-Şimdi senin panel için en pratik yöntem elinde ki o HDMI kabloyu başka yerler de denemek(başka bir paneller de gibi) veya o kabloyu örneğin elin de HDMI portlu
    external bir cihaz varmıdır(DVD/BD/PS3-4 gibi) veya sen bu kabloyu hangi cihazla kullanıyorsun?
    ve son olarak HDMI kablo değişimi de yapabilirsin ama önce bir şekil de deneme yapmalısın!

3-HDMI kabloların 5 kağıtlık olanı da aynıdır 100 kağıtlık olanı da aynıdır gibi laflar kısmen doğru olsa bile işin tam tekniği böyle değildir!
    "Yalıtım" en önemli etkendir,çoğu HDMI kablolar(çok büyük çoğunluğu)zaten "sertifikasız" dır!! ancak sizin gündelik kullandığınız günümüz cihazları ile bunlar pek bir falso vermez
    çünkü içerisin de çok fazla DATA geçmiyor dolayısıyla digital sinyaller sorunsuz aktarılıyor ama örneğin BD/PS4 hatta 3 kullandığınız zaman veya özellikle 3D içerik aktarımın da
    kablolar falso yapmaya başlayabiliyor gibi bir durum söz konusudur....

en azın dan kablo değiştir yine dene

sen bu kabloyu nerede kullanıyorsun?

4-HDMI portların hepsini dene!!
    panel de bu portlar MB üzerin de genel de 3+1 veya 2+2 gibi konum da bulunurlar ve elektriksel çalışmaları bazen sapıtır!! bundan dolayı böyle durumlar da tüm portları deneyin ltf

5-Voltaj normal de etken olmaz bu bahsettiğiniz durumlar için! PWB gücü tüm paneller de çalışma aralığı olarak 100-240V dir,bu bir standard dır ama işin rengi bundan sonra değişiyor

>tüm paneller de kullanılan PWB ler dandik ÇİN malı elemanlardır PWB katları da kötüdür v.s dolayısıyla böyle bir PWB sürekli dansöz gibi oynayan voltaj geliyorsa
    o zaman sapıtır yine ve bu da sisteme etki edip MB çalışma düzenini bozar ve örneğin HDMI da MB üzerinden elektriksel olarak çalıştığı için falso yapacaktır!
    bu durum da yukarı da yazdığım gibi "voltaj etken olmaz" durumu değişecek ve tam tersi olarak sistem bozuk/yalnış voltaj ile çalışacaktır ve ileri de PWB+MB birlik de yanar veya
    birisi yanar veya HDMI port lar yanar v.s v.s

6-Resimlere baktım ama ama bura da tanımladığın çoğu şey teknik olarak yalnış;örneğin görüntüyü durdurup bakmak olmaz bu tip paneller de(CRT de olur veya CRT Monitörler de olur
    veya en azın dan LCD Monitörler de olur!) OLMAZ,çünkü pixel-tabanlı çalışma+pixel-pitch ölçüsü büyük oldukları+on-off çalışmaları v.s çok farklıdır!!! freeze yaptığın zaman pixeller
    tam oturamaz(kareler şaşar v.s)

7-Veya tamamen bir MB hatası olur o zaman MB değişir(SW ile gerekirse servis de test edilir,düzelirse ne ala,aksi taktir de MB değişir,zaten diğer bahsettiğin bazı sıkıntılar da yine MB kaynaklıdır)
    PWB komple devreden çıkarılarak,başka bir PWB ile test edilir,bununla da PWB ölçümü yapılır,bunlar bilinen klasik sorunlardır,ama panelin servise girmesi gerekiyor,garantisi varsa sorun olmaz
    tamir edilir

8-içerik düşük bit-rate/resim kalitesi de düşük ise bu bahsettiğin falsolar yine olur!
    diğer kumanda tepkimesi(zaten Phil paneller de kumanda çalışması kötüdür veya sıkıntı verir v.s bu sorunu hala gideremediler)

sen ilk etap da HDMI kabloyu değiştir ve öyle dene,yine falso yapıyorsa o zaman servise ver panelini

Ayrıca ayarlar neden Max da???? bu yalnış,böyle test olmaz!

Bir çok ayar için de geçmiş de çok yazdım,bir boka yaramaz bunlar diye onun için çoğunu OFF yapın diyorum,yapılacak sistem ayarlamalarını zaten MB(SW olarak) kendisi yapıyor! daha fazlası olamaz!
    çok fazla ayar olması işin "ticari" kısmıdır,bunu gören vay be amma gelişmiş ayarlar var desin diyedir ama bunların hiç birisi sisteme etki etmediği gibi çoğu da bozar çalışmayı!
    şimdi panele 3 tane ayar yeri koysa bu sefer de sizler ülen amma iş bu,hiç ayar yeri yok diyeceksiniz.... kısaca takılmayın bu ayarlara yoksa sizin ayarınız bozulur sinir olduğunuz için

ANCAK panele Prof.ISF Calibration yapılırsa bu ayarlar bir yere kadar iş görür o zaman! bu da panelin yine seri/model v.s bağlı olarak değişse bile bir tek ISF de işe yarar!

9-Voltaj durumunu yukarı da yazdım,daha olmadı 30/40 kağıda satılen en ucuz bir Avometre al(analog olan)bununla düzenli voltaj ölçümü yap,belki de çok kötüdür özellikle anlık(saniye-milisaniye)
    oynamalar da bu dandik PWB ler su koyverir bir süre sonra daha olmadı VR kullanırsın o zaman,ama bunlar da tam kesin çözüm olmasa bile epeyi bir iş görür(ama çok kısa süreli ve sürekli
    acaip oynayan voltaj varsa>>örneğin 211 iken 225 olması sonra 198 e düşmesi sonra 200 olması gibi ve bunu sürekli yapıyorsa VR şart,gerçi bunların tepkimeleri çok düşük olmasa bile panelin
    PWB sinden çok daha iyidir! bahsettiğim oynamalar bazı yöreler de ciddi kötüdür! saniyelik ve milisaniyelik oynamalar oluyor çünkü,VR de bir yere kadar çözüm olsa da sonuç da o da geç kalır!

++

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

@piskopat

1-Phil 8007 2010 dan sonra ki,8x serileri için de en iyisi olanıdır!
    2010 dan önce ise genel olarak en sorunsuz ve en stabil seri yine 8x ler di ki2010 dan önce 8xler en üst segment 9x lar dan bile bu konuda çok daha iyiydi

2-Şimdi senin panel için en pratik yöntem elinde ki o HDMI kabloyu başka yerler de denemek(başka bir paneller de gibi) veya o kabloyu örneğin elin de HDMI portlu
    external bir cihaz varmıdır(DVD/BD/PS3-4 gibi) veya sen bu kabloyu hangi cihazla kullanıyorsun?
    ve son olarak HDMI kablo değişimi de yapabilirsin ama önce bir şekil de deneme yapmalısın!

3-HDMI kabloların 5 kağıtlık olanı da aynıdır 100 kağıtlık olanı da aynıdır gibi laflar kısmen doğru olsa bile işin tam tekniği böyle değildir!
    "Yalıtım" en önemli etkendir,çoğu HDMI kablolar(çok büyük çoğunluğu)zaten "sertifikasız" dır!! ancak sizin gündelik kullandığınız günümüz cihazları ile bunlar pek bir falso vermez
    çünkü içerisin de çok fazla DATA geçmiyor dolayısıyla digital sinyaller sorunsuz aktarılıyor ama örneğin BD/PS4 hatta 3 kullandığınız zaman veya özellikle 3D içerik aktarımın da
    kablolar falso yapmaya başlayabiliyor gibi bir durum söz konusudur....

en azın dan kablo değiştir yine dene

sen bu kabloyu nerede kullanıyorsun?

4-HDMI portların hepsini dene!!
    panel de bu portlar MB üzerin de genel de 3+1 veya 2+2 gibi konum da bulunurlar ve elektriksel çalışmaları bazen sapıtır!! bundan dolayı böyle durumlar da tüm portları deneyin ltf

5-Voltaj normal de etken olmaz bu bahsettiğiniz durumlar için! PWB gücü tüm paneller de çalışma aralığı olarak 100-240V dir,bu bir standard dır ama işin rengi bundan sonra değişiyor

>tüm paneller de kullanılan PWB ler dandik ÇİN malı elemanlardır PWB katları da kötüdür v.s dolayısıyla böyle bir PWB sürekli dansöz gibi oynayan voltaj geliyorsa
    o zaman sapıtır yine ve bu da sisteme etki edip MB çalışma düzenini bozar ve örneğin HDMI da MB üzerinden elektriksel olarak çalıştığı için falso yapacaktır!
    bu durum da yukarı da yazdığım gibi "voltaj etken olmaz" durumu değişecek ve tam tersi olarak sistem bozuk/yalnış voltaj ile çalışacaktır ve ileri de PWB+MB birlik de yanar veya
    birisi yanar veya HDMI port lar yanar v.s v.s

6-Resimlere baktım ama ama bura da tanımladığın çoğu şey teknik olarak yalnış;örneğin görüntüyü durdurup bakmak olmaz bu tip paneller de(CRT de olur veya CRT Monitörler de olur
    veya en azın dan LCD Monitörler de olur!) OLMAZ,çünkü pixel-tabanlı çalışma+pixel-pitch ölçüsü büyük oldukları+on-off çalışmaları v.s çok farklıdır!!! freeze yaptığın zaman pixeller
    tam oturamaz(kareler şaşar v.s)

7-Veya tamamen bir MB hatası olur o zaman MB değişir(SW ile gerekirse servis de test edilir,düzelirse ne ala,aksi taktir de MB değişir,zaten diğer bahsettiğin bazı sıkıntılar da yine MB kaynaklıdır)
    PWB komple devreden çıkarılarak,başka bir PWB ile test edilir,bununla da PWB ölçümü yapılır,bunlar bilinen klasik sorunlardır,ama panelin servise girmesi gerekiyor,garantisi varsa sorun olmaz
    tamir edilir

8-içerik düşük bit-rate/resim kalitesi de düşük ise bu bahsettiğin falsolar yine olur!
    diğer kumanda tepkimesi(zaten Phil paneller de kumanda çalışması kötüdür veya sıkıntı verir v.s bu sorunu hala gideremediler)

sen ilk etap da HDMI kabloyu değiştir ve öyle dene,yine falso yapıyorsa o zaman servise ver panelini

Ayrıca ayarlar neden Max da???? bu yalnış,böyle test olmaz!

Bir çok ayar için de geçmiş de çok yazdım,bir boka yaramaz bunlar diye onun için çoğunu OFF yapın diyorum,yapılacak sistem ayarlamalarını zaten MB(SW olarak) kendisi yapıyor! daha fazlası olamaz!
    çok fazla ayar olması işin "ticari" kısmıdır,bunu gören vay be amma gelişmiş ayarlar var desin diyedir ama bunların hiç birisi sisteme etki etmediği gibi çoğu da bozar çalışmayı!
    şimdi panele 3 tane ayar yeri koysa bu sefer de sizler ülen amma iş bu,hiç ayar yeri yok diyeceksiniz.... kısaca takılmayın bu ayarlara yoksa sizin ayarınız bozulur sinir olduğunuz için

ANCAK panele Prof.ISF Calibration yapılırsa bu ayarlar bir yere kadar iş görür o zaman! bu da panelin yine seri/model v.s bağlı olarak değişse bile bir tek ISF de işe yarar!

9-Voltaj durumunu yukarı da yazdım,daha olmadı 30/40 kağıda satılen en ucuz bir Avometre al(analog olan)bununla düzenli voltaj ölçümü yap,belki de çok kötüdür özellikle anlık(saniye-milisaniye)
    oynamalar da bu dandik PWB ler su koyverir bir süre sonra daha olmadı VR kullanırsın o zaman,ama bunlar da tam kesin çözüm olmasa bile epeyi bir iş görür(ama çok kısa süreli ve sürekli
    acaip oynayan voltaj varsa>>örneğin 211 iken 225 olması sonra 198 e düşmesi sonra 200 olması gibi ve bunu sürekli yapıyorsa VR şart,gerçi bunların tepkimeleri çok düşük olmasa bile panelin
    PWB sinden çok daha iyidir! bahsettiğim oynamalar bazı yöreler de ciddi kötüdür! saniyelik ve milisaniyelik oynamalar oluyor çünkü,VR de bir yere kadar çözüm olsa da sonuç da o da geç kalır!

++

uzun ve bilgi dolu açıklamalar için teşekkürler.

3-HDMI kablo masaüstü bilgisayarı televizyona bağlıyor. TV de herzaman olmasa da ''HDMI kablonuz arızlı olabilir'' uyarısı alıyorum.

Bu kabloyu harici media oynatıcımda (egreat R6S) deneyebilirim.

4-Farklı HDMI portları denedim

5-PWB ve MB ne demek bilmiyorum , ama söylemek istediğinizi anladım.

6-Anlaşıldı

Ayarlar max. da çünkü televizyona verdiğim paranın hakkını da max. almak istiyorum . Sanırım siz uzman olduğunuz için işi biliyor ve biftek/bonfile kanlı yenir diyorsunuz, bense çok pişmiş seviyorum napayım

forumda verilen renk,kontrast vs ayarları deneyince görüntüler daha güzel gelmeye başladı bu arada. Sorunum kısmen de olsa çözüldü, çok teşekkürler.

Sadece kumanda hala deli ediyor, yakında ''kulaklık sesi'' ayarı tv den çıkıp duvara geçicek

Bir de albani bey ''de'' herzaman ayrı yazılmıyor

• 8008 modeli için 062 kodlu yeni yazılım gelmiş, yükledim ama memnun kalmadım. Görüntü daha bir ağırlaştı gibi geldi. Bundan önce ki 061 kodlu yazılım sorunsuzdu. Şimdi yeni yazılımı silip tekrar 061 yazılımı yüklemek istiyorum, şu anki yazılımı TV yeniden kur seçeneği ile silebilmemiz mümkün mü? Bu konu da deneyimi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerdinc

46pdl8908 tv'de siyah görüntüde veya ps3/receiver vsyi kapatınca gelen siyah ekranda çıtlama sesi geliyor, ısınan tvlerden gelen ses gibi. nedeni ne olabilir?

Sorun hala devam ediyor. Kanal değiştirirken veya görüntü siyah olunca çıt çıt ses geliyor. Bu sorunu yaşayan var mı? Nedeni ne olabilir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

8008 modeli için 062 kodlu yeni yazılım gelmiş, yükledim ama memnun kalmadım. Görüntü daha bir ağırlaştı gibi geldi. Bundan önce ki 061 kodlu yazılım sorunsuzdu. Şimdi yeni yazılımı silip tekrar 061 yazılımı yüklemek istiyorum, şu anki yazılımı TV yeniden kur seçeneği ile silebilmemiz mümkün mü? Bu konu da deneyimi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

hayır yeniden kurmayla yazılım silinmez. eski yazılımı tekrar yüklemek istiyorsan yazılımı fat 32 formatlı usb belleğe atın tvye takıp yükleyin eski yazılım diye uyarı verebilir yinede yükle deyin yüklenir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

8008 modeli için 062 kodlu yeni yazılım gelmiş, yükledim ama memnun kalmadım. Görüntü daha bir ağırlaştı gibi geldi. Bundan önce ki 061 kodlu yazılım sorunsuzdu. Şimdi yeni yazılımı silip tekrar 061 yazılımı yüklemek istiyorum, şu anki yazılımı TV yeniden kur seçeneği ile silebilmemiz mümkün mü? Bu konu da deneyimi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

hayır yeniden kurmayla yazılım silinmez. eski yazılımı tekrar yüklemek istiyorsan yazılımı fat 32 formatlı usb belleğe atın tvye takıp yükleyin eski yazılım diye uyarı verebilir yinede yükle deyin yüklenir

Teşekkür ederim, dediğin gibi uygulayıp yükledim.

• proteo kullanıcısına yanıt
    rica ederim
  • Arkadaşlar genel olarak tvden çok memnunum ancak bir kaç madde sorularım olacak.

1- Tv nin yaydığı bir wireless bağlantısı var bunun şifresi nedir?
    2- Tv yi kapatıp her açtığımda benim wirelessı unutuyor ve tekrardan şifreyi girmem gerekiyor buda çok meşakatlı oluyor.
    3- Pes oynarken ya da hızlı karelerde donarak gidiyor görüntü bulutlanıyor gibi hiç ince ayar yapmadım önerdiğiniz bir ayar varmıdır.

Bu arada tv güncel. yardım ederseniz sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.