Şimdi Ara

2013 Philips 8008 Serisi (40/46/55 PFL8008K) [ANA KONU] + [PFL8908 DesignLine] (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.307
Cevap
17
Favori
94.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: neczer

beyler philips 8008 için yeni yazılım çıktıysa bana özelden link atar mısınız

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?slg=tr&scy=tr&ctn=55PFL8008K/12
  • TŞK
  • http://www.philips.com.tr/c-p/46PDL8908S_12/designline-3-tarafli-ambilight-xl-ve-perfect-pixel-hd-oezelliklerine-sahip-ultra-ince-smart-led-tv/destek

46pdl8908 tv icin yazilim cikmis biginize.ben suan yukluyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heroesx

http://www.philips.com.tr/c-p/46PDL8908S_12/designline-3-tarafli-ambilight-xl-ve-perfect-pixel-hd-oezelliklerine-sahip-ultra-ince-smart-led-tv/destek

46pdl8908 tv icin yazilim cikmis biginize.ben suan yukluyorum.

merhabalar 46pdl8908 tv yi satmayı düşünüyor musunuz?

• forumdan 46pdl8908 tv sini satmak isteyen iletişime geçerse sevinirim.
    sıfırını gören yada satan biyer varsa oda çok makbule geçer.
  • ramazan_d kullanıcısına yanıt
    Düşünmüyorum.Almanı da tavsiye etmem.Yavaş bir cihaz.
  • heroesx kullanıcısına yanıt
    ben sadece ps3 oynamak için arıyorum. memnun değilseniz bana satabilirsiniz. sizde yeni 4k lardan alırısınız ciddi alıcıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazan_d

ben sadece ps3 oynamak için arıyorum. memnun değilseniz bana satabilirsiniz. sizde yeni 4k lardan alırısınız ciddi alıcıyım.

Merakımdan soruyorum, satan olsa ne kadar verirdiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihazın durumuna göre sıfır mı? ikinci el mi? teshir mi? garantisi var mı? 1000-2000 arası verebilirim. ölücülerden değilim hakkını veririm belirteyim.
  • Bilgisayar ve video girişlerinde maksimum 60hz verebiliyor. Bu problemi nasıl aşabiliriz arkadaşlar ?

55'' 8008 kullanıcısıyım.

Saygılar.
  • Bende 46pfl8008 var maalesef kendiliğinden kapanıyor. Daha önce bu sorunu yaşayan oldu mu?
  • mstyy35 M kullanıcısına yanıt
    otomatik kapat ı sıfıra 0 indir

genelde bundandır bi dene
  • proteo kullanıcısına yanıt
    son güncelleme ile neler düzelmiştir veya değişmiştir acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstyy35

Bende 46pfl8008 var maalesef kendiliğinden kapanıyor. Daha önce bu sorunu yaşayan oldu mu?

Kart yavaş yavaş bozuluyor sinyali bu. Bu tv lerin tipik arızası. Kendiliğinden kapanmaya başladığın da tv açıkken fişini çekin ve bir dk kadar bekleyip öyle açın. Yoksa bu açılıp kapanma devam eder. İleriye doğru görüntü gelmeyecek ama sesi duyacaksınız, yine yukarıda ki bahsettiğim uygulamayı deneyin, arıza biraz daha arttığın da tv hiç açılmayacak ve servis yolu gözükecek. Benim kart 2 sene önce değişti ve son iki hafta içerisin de bir iki kez yine kendiliğinde kapanıp açılmaya başladı. Bir kaç ay sonra bana da servis yolu gözükebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: askiseven

Maalesef düzelen ve tv ye kattığı bir artısı yok, ben en son 173.65.0 da kaldım, yukarısını yüklemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: proteo

quote:

Orijinalden alıntı: askiseven

Maalesef düzelen ve tv ye kattığı bir artısı yok, ben en son 173.65.0 da kaldım, yukarısını yüklemedim.

Şimdi de kendiliğinden source ye basmış gibi source kısmı çıkıyor. On numara televizyon görüntüsünden memnunum ama gel gelelim üzüyor böyle. Garanti de bitti. Kim bilir kaç paradır anakartı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: proteo

quote:

Orijinalden alıntı: mstyy35

Bende 46pfl8008 var maalesef kendiliğinden kapanıyor. Daha önce bu sorunu yaşayan oldu mu?

Kart yavaş yavaş bozuluyor sinyali bu. Bu tv lerin tipik arızası. Kendiliğinden kapanmaya başladığın da tv açıkken fişini çekin ve bir dk kadar bekleyip öyle açın. Yoksa bu açılıp kapanma devam eder. İleriye doğru görüntü gelmeyecek ama sesi duyacaksınız, yine yukarıda ki bahsettiğim uygulamayı deneyin, arıza biraz daha arttığın da tv hiç açılmayacak ve servis yolu gözükecek. Benim kart 2 sene önce değişti ve son iki hafta içerisin de bir iki kez yine kendiliğinde kapanıp açılmaya başladı. Bir kaç ay sonra bana da servis yolu gözükebilir.

46pfl8008 televizyonumu 3 yıl önce almıştım. 2 yıl önce kapanıp açıldı sürekli servis anakartını değiştirdi. Yıllar geçti şimdi gene başladı ve garantisi bitti. Ne yaptınız tavsiyeleriniz nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Selamlar. Forumda 55pdl8908'ini satmak isteyen varsa ciddi alıcıyım. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinanjo

Selamlar. Forumda 55pdl8908'ini satmak isteyen varsa ciddi alıcıyım. Teşekkürler.
    Ben 2014'te son kalan sıfır ürünlerden almıştım 55pdl8908,elektronik biraz şans işi
    forumda birçok kişi problemlerle karşılaştı ufak tefek,şükür bende önemli birşey çıkmadı
    eve gelen herkes hem dizaynına hem görüntüsüne hayran kalıyor tv gerçek 200hz 4 yıllık olmasına rağmen
    şu anda üretilen panellerin çoğunu ezer,hiç servise gitmedi bu sürede tek sıkıntısı bazen kumandadan kapatınca
    süre uzarsa kumandadan tekrar açmıyor.harici diskteki 1080p filmlerimi usb'den sorunsuz dts ses ve altyazı karakter
    desteği ile izliyorum ambilıght zaten efsane 4000 tl yakın bir para vermiştim her
    kuruşuna helal olsun,geçenlerde sa....... com'da 2'el olarak bir bakayım dedim philips'in hemen her modelinden vardı
    bir tek pdl8908 hariç sahip olanlarında satacağını sanmam.

• temel sorunlarını hepimiz bildiğimiz philips designline tv den ikinci el almak isterim 46 inçlik modeli yada 55 de olabilir .

ama şu malüm kendi özel ayağını bulma şansımız da televizyonu bulmak kadar imkansız galiba .

türkiye de sadece 1 kişide vardı o stand ayagı ve 46 inçlik temiz bir philips onuda kaçırdım sattı birine ...

neyse bu burda dursun kim bilir belki biri çıkar
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.