Şimdi Ara

2013 Philips 8008 Serisi (40/46/55 PFL8008K) [ANA KONU] + [PFL8908 DesignLine] (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.307
Cevap
17
Favori
94.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fato65

Miracast sizin belirttiğiniz işi yapıyor zaten. Tek yapmanız gereken Screen mirroring'i aktif etmek. Telefon tarama yapıp yukarıda adını yazdığınız cihazı bulacak, siz de onu seçip bağlan diyeceksiniz, o kadar.

Yalnız oyunlar için performans yeterli olmayabilir, istediğiniz oyunu açarak deneyip görün.

Google play aracılığıyla bi program yardımıyla yapabiliyor muyuz bu işlemi? Benim telefonumda miracast ve ya screen mirorring falan yok. Aynı zamanda lap top için hangi programı kurmak gerek? Birde televizyonun yaydıgı wifi agına bağlanmak için de şifre istiyor? Şifresi nedir ki?
  • matematiqci kullanıcısına yanıt
    Program ve şifreye gerek yok. S4 teki menünün adı screen mirroring, Nexus daki adını bilemiyorum. Doğrudan yapabilmeniz gerekir.

Hem TV'de hem de telefonda menüleri karıştırın, bulursunuz herhalde.

Laptop konusunu ayrıca araştırın, ben hiç ihtiyaç duymadım. HDMI kablo kullanmak daha pratik.
  • MERHABA BENDE BİR PHILIPS HASTASI OLDUĞUM İÇİN BUGÜN 55 İNÇ PHILIPS 8008 ALDIM VATANDAN,KAPALI KUTU BİR ADET KALMIŞTI İNSAN ELİ DEĞMEMİŞ DEPODAN ÇIKARIP GETİRDİLER,İNANILMAZ BİR ŞANS OLDU BENİM İÇİN , 2500 TL YE ALDIM VEDE AKIM KORUMA PİRİZİ 153 TL DEN 40 TL YE DÜŞTÜLER,BİRDE HAMANIN EN ÜST DÜZEY HDMI KABLOSUNU 95 TL DEN 30 TL YE VERDİLER.TELEVİZYON YARIN GELECEK BAKALIM AYARLARLA İLGİLİ BİR SORUNUM OLACAK MI? ŞİMDİKİ TELEVİZYONUM 7674 SERİSİ ÇOK ÇOK MENNUNUM EN UFAK BİR HATA ÇIKARMADI BUGÜNE KADAR YAKLAŞIK 7 YILDIR DEVAMLI KULLANIYORUM,SERVİSE ENSON GÜNCELLEMEYİ YÜKLETİP YOLLAYACAĞIM GERİ KALAN AYARLARI KENDİM YAPACAĞIM,İZLENİMLERİMİ SİZİNLE PAYLAŞIRIM.
  • JUDASMANİA J kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın. Ben de Teknosa'dan 3 hafta kadar önce teşhir olarak almıştım, şu ana kadar son derece memnunum. Smart işini de Smart Stick kullanarak hallettim.

Bazı cihazlarda görülen ve albani ustanın bahsettiği "motion" sorunu bende yok (ya da ben farkedemiyorum ).

Hızlı ayarlar oldukça kolay, sonrasında ise birçok ince ayar yapılabiliyor. Birkaç profesyonel kalibrasyon ile elde edilmiş ayarı yapmak istedim ama seçenek o kadar fazla ki sıkılıp yarım bıraktım.

Ben de 7332, 6877 ve şimdi de 8008 ile sıkı bir Philips'çi olduğum için sizin izlenimlerinizi de merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fato65 -- 19 Kasım 2014; 0:21:08 >
  • Arkadaslar bende 46pdl8908s/12 kullanicisiyim bi sorum olcak dun 1080p 3d transformers filmini izlemek istedim 32 gb usb bellegini takarak ama film cok kasiyor filmin boyutu 20gb acaba sorun ndndir 16 gblik 3d filmlerde hic boyle sorunla karsilasmamistim acaba usb aktarim hizimi yetersiz kaliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Echonight83 kullanıcısına yanıt
    bellekten olduğunu düşünüyorum,bende 55 8908 var 1tb hd bağlı arkada yığınla mkv var hiç sorun yaşamadım kaliteli bir harici disk alın bence sorun çıkmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergin967

bellekten olduğunu düşünüyorum,bende 55 8908 var 1tb hd bağlı arkada yığınla mkv var hiç sorun yaşamadım kaliteli bir harici disk alın bence sorun çıkmaz

siz ne marka ve model harddisk kullanıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: matematiqci

46PFL8008 televizyonum var. Bu televizyonda miracast veya allshare tarzı bi program yok mu? Cep telefonumun ekranını yada bilgisayarımın ekranını kablosuz televizyona yansıtamıyor muyum?

telefonun modeline bağlı olarak uygulama var PHİLİPS MY REMOTE uygulaması var kurup tvyi kumanda edebiliyorsun ayrıca telefondaan dosya ve tvden görüntüyü telefona aktarabiliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

Orijinalden alıntı: matematiqci

46PFL8008 televizyonum var. Bu televizyonda miracast veya allshare tarzı bi program yok mu? Cep telefonumun ekranını yada bilgisayarımın ekranını kablosuz televizyona yansıtamıyor muyum?

telefonun modeline bağlı olarak uygulama var PHİLİPS MY REMOTE uygulaması var kurup tvyi kumanda edebiliyorsun ayrıca telefondaan dosya ve tvden görüntüyü telefona aktarabiliyorsun

telefonumun ekranını direk yansıtamıyorum oynadıgım oyun büyük ekranda gözükmüyor mesela. bunu my remote ile yapamıyorsun. Birde televizyonun yaydıgı bi wifi agı var onun şifresi ne ki vede aga bağlanınca ne oluyor?
  • Echonight83 kullanıcısına yanıt
    seagate1tb hd kullanıyorum fiyatı 160 tl gibiydi yanılmıyorsam iki televizyonumdada kullanıyorum en ufak sorun yaşamadım
    telefon ekranını yansıtma yok sadece resim yada mp3. wifi ağıyla modeme bağlanıyorsun ağ şifren neyse onu girip
    https://support.google.com/nexus/answer/2865484?hl=en

Telefon ekranını TV'ye yansıtmak için yukarıdaki sayfada "Project your device’s screen" yazan kısımda anlatılanları yapmanız yeterli, programa gerek yok.

Google'a "nexus 5 screen mirroring" yazıp araştırmanız yeterli...
  • fato65 F kullanıcısına yanıt
    TEŞEKKÜRLER FATO65 SERVİS GİTTİKTEN SONRA TELEVİZYONU YENİDEN AYARLAMAM 10 DAKİKAMI ALDI NAZAR DEĞMESİN FORUMDA ANLATILAN HİÇBİR SORUN YOK TELEVİZYONDA,SMARTINI KULLANMAYI DÜŞÜNMÜYORUM BEN MASA ÜSTÜ BİLGİSAYARDAN HDMI KABLO İLE BAĞLAYIP ÇOK GÜZEL BİR ŞEKİLDE SEYREDİYORUM,MÜKEMMEL RENKLER KONTRAS VE AKICILIK VAR AMBİLİGHT AYRI BİR GÜZELLİK ZATEN ŞU ANDA ZEVKTEN DÖRT KÖŞE OLMUŞ DURUMDAYIM,ÇOK DOĞRU BİR KARAR VERDİĞİMİ DAHA İYİ ANLADIM.ÖNCEKİ TELEVİZYONUM LCD İDİ VE İNANIN DAHA ÖNCE TELEVİZYON İZLEMEMİŞİM DİYORUM KENDİME,LED TEKNOLOJİSİ MUHTEŞEM BİR ŞEY,BU GÜN DE YİNE PHİLİPSLERE BAKIYORDUM BİR ANDA 65 PFL 9708 GÖRDÜM 4 K UHD BAYILDIM DOĞRUSU ŞİMDİDEN ONA TAKTIM KAFAYI MUTLAKA YAKALAMAM LAZIM O TELEVİZYONU HASTA OLDUM,BU TELEVİZYONUN PAPUCU ŞİMDİDEN DAMA ATILDI İNŞALLAH ONU ALACAĞIM BENİM İÇİN SON NOKTA O TELEVİZYON OLUR VE İÇİM RAHATLAR YOKSA ELDE EDENE KADAR RAHAT EDEMEM VALLAHİ.

• sayın albani

2014 serisi philipsleri nasıl buldunuz?

bizdeki 46pfl8008 lere göre çok daha iyi olmuşlar mı? o yavaşlık problemi var mı mesela?
  • Merhaba arkadaşlar,

LG 47lb730v den vazgeçip philpsin 46pfl8008 ve PHILIPS 46PDL8908S modeli arasında kaldım. Birini vatanda dğerini teknosa da buldum sizce hangisini almalıyım? Birbirinden ne farklılığı vardır acaba? Birde benim smart ta yapacağım tekşey youtube a girip video izlemek olur onun haricinde birşey yapmayacağım.Birde PS4 bağlacayağım arasıra oyun oynarım işten zaman buldukça o kadar. bu tvler yeterli olur değil mi?
  • Yeni güncelleme gelmiş.

Değişiklik :

QF2EU - 0.173.60.0 ( Tarih yayınlandı : 2014/11/26 )
    • Ekran mesajları CAM İyileştirme
    Yayın EPG içinde
    • İyileştirmeler diller
    • İyileştirmeler hile Demand Video modları
    • Geliştirilmiş DVBS kanal listesi Türkiye

http://www.supportforum.philips.com/en/showthread.php?17336-Experience-thread-FW-v000-173-060-000-(173-60)-for-8xx8-Series-2013

Sürüm: 000.173.060.000, Zip dosyası, 166.49 MB, Yayımlanma günü: 2014-11-26

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?slg=tr&scy=tr&ctn=55PFL8008K/12

• JUDASMANİA J kullanıcısına yanıt
    65PFL9708 benim de bayıldığım bir model ama benim salondaki oturma düzenime göre çok büyük kalıyor, o nedenle alamıyorum .

Ama işyerinde bir arkadaşımı ikna ederek dün aldırdım, hiç olmazsa o faydalanmış oldu, fiyat ta 5.999 a düşmüş artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fato65 -- 30 Kasım 2014; 1:09:37 >
  • ergin967 kullanıcısına yanıt
    55PFL8008 için de çıktı, yükledim ama ben bir fark göremedim. Türkiye için kanal listesi güncellenmiş anlaşılan, Digiturk kullandığım için farkedemedim.

QF2EU-0.173.60.0 (Date published: 2014-11-26)
    • Improvement on screen messages CAM
    • Improvements languages in broadcast EPG
    • Improvements trick modes Video on Demand
    • Improved DVBS channel list Turkey
  • quote:

Orijinalden alıntı: JUDASMANİA

MERHABA BENDE BİR PHILIPS HASTASI OLDUĞUM İÇİN BUGÜN 55 İNÇ PHILIPS 8008 ALDIM VATANDAN,KAPALI KUTU BİR ADET KALMIŞTI İNSAN ELİ DEĞMEMİŞ DEPODAN ÇIKARIP GETİRDİLER,İNANILMAZ BİR ŞANS OLDU BENİM İÇİN , 2500 TL YE ALDIM VEDE AKIM KORUMA PİRİZİ 153 TL DEN 40 TL YE DÜŞTÜLER,BİRDE HAMANIN EN ÜST DÜZEY HDMI KABLOSUNU 95 TL DEN 30 TL YE VERDİLER.TELEVİZYON YARIN GELECEK BAKALIM AYARLARLA İLGİLİ BİR SORUNUM OLACAK MI? ŞİMDİKİ TELEVİZYONUM 7674 SERİSİ ÇOK ÇOK MENNUNUM EN UFAK BİR HATA ÇIKARMADI BUGÜNE KADAR YAKLAŞIK 7 YILDIR DEVAMLI KULLANIYORUM,SERVİSE ENSON GÜNCELLEMEYİ YÜKLETİP YOLLAYACAĞIM GERİ KALAN AYARLARI KENDİM YAPACAĞIM,İZLENİMLERİMİ SİZİNLE PAYLAŞIRIM.

dostum şuan cihaz 2.400 lira zaten.

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.