Şimdi Ara

2013 Philips 8008 Serisi (40/46/55 PFL8008K) [ANA KONU] + [PFL8908 DesignLine] (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.307
Cevap
17
Favori
94.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kapalı kutu uygun fiyata nerede var acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tigerspeed kullanıcısına yanıt
    sony dahamı küçük anlamadım? neyse hayırlısı olsun
  • duktil D kullanıcısına yanıt
    hrlı olsun ne kadara aldınız?
  • 2799 a aldım geçen hafta

• Burada sık sık Voltaj düşüyor. Regülatöre bağlı machina 3d ve Philips 8008 led tv var.

Bir maç sırasında 10 kere Voltaj düşüyor. Çıt çıt diye ses çıkarıyor rehülatör. Ve 3 4 sn ekran kararıyor. Sinyal yok yazıyor. Ve görüntü geri geliyor. Ama sorun next mi Tv'den mi kaynaklı

Çözüm çaresi var mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

Burada sık sık Voltaj düşüyor. Regülatöre bağlı machina 3d ve Philips 8008 led tv var.

Bir maç sırasında 10 kere Voltaj düşüyor. Çıt çıt diye ses çıkarıyor rehülatör. Ve 3 4 sn ekran kararıyor. Sinyal yok yazıyor. Ve görüntü geri geliyor. Ama sorun next mi Tv'den mi kaynaklı

Çözüm çaresi var mı

Next regülatöre bağlı değilse voltaj düştüğünde kendini kapatıp tekrar açıyor büyük ihtimalle. Tv etkileniyor olsa sinyal yok yazısını göremezdiniz komple kapanırdı. Benim oturduğum bölge de de voltaj özellikle akşamları 170 lere kadar düşüyor, 170 -195 arası sabit kalıyor. Regülatör olmasa tv çoktan elden çıkmıştı. Şu an bile voltaj 200 ler de ve sabit. Tv yi kurtarıyoruz ama klima, buzdolabı ve diğer aletler Allaha emanet durumda. Yakın zaman diğerleri için de regülatör almayı düşünüyorum.

• güneydoğuya atandım ben. burada elektrik böyle ne yazıkki. şehir merkezinde bile.
    tunçmatik regülatör var 2 senedir.

hem next hem tv regülatöre bağlı aslında. regülatör çıt çıt diye ses çıkarıyor ama hep 220 gösteriyor göstergesi.
    170 filan göstermiyor sizdeki gibi.

acaba regülatör mü arızalı. onu nasıl anlarım bilemiyorum

yeni regülatör alsam.. bu doğru çalışıyorsa buna yazık. ucuz alet değil
  • şimdi baktım. voltaj yine düştü. çıt çıt sesi geldi regülatörden.

ve tv açık kaldı ama next machina 3d kapanıp açıldı.
    nextin bu voltaj düşmesi kendini koruması amaçlı mı? bunu engelleme şansım var mı? digiturk üm varken böyle kesilme olmazdı.

ilk defa bu receiverda gördüm
  • kanoute K kullanıcısına yanıt
    http://www.hepsiburada.com/liste/fcm-kombi-1kva-regulatoru-roleli/productDetails.aspx?productId=bd20060&categoryId=60001544 1 yıl önce almıştım memnunum

normalde Regülatörün voltaj düşünce 220 ye sabitlemesi lazım nextin kapanması ilginç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 9 Temmuz 2014; 20:34:22 >

• Arkadaşlar dsmart cam modül takılı yeni uydudaki kanalları nasıl tarattırırım yada otomatik bulduysa nerededir kanallar. yeni uydu 4ada show fox vb hd kanallar varmış bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komkarbey -- 20 Temmuz 2014; 11:53:23 >
  • komkarbey K kullanıcısına yanıt
    FREKANS DEĞİŞİKLİĞİ yapılmadı,erteledi.Hizmete girince otomatik tarat, cihaz kendisi buluyor zaten kanalları
  • quote:

Orijinalden alıntı: surkent021

FREKANS DEĞİŞİKLİĞİ yapılmadı,erteledi.Hizmete girince otomatik tarat, cihaz kendisi buluyor zaten kanalları

Sağol dostum

• 2014.07.30 tarihli 173.053 güncellemesi yayınlandı.

Bu yıl 8000 serisinde android sistemini kullandılar. Herkes biliyor bizim kullandığımız tv lerin internet tarayıcısı, menüsü ve smart özellikleri kasılmadan kullanılamıyor. Acaba bir flashla android sistemini bizede sunabilirlermi, bu konuda bilgim olmadığı için söylüyorum. Bi dar boğazlık yapan etmen var bu os sisteminden kaynaklanıyor gibi geliyor. Görüntü kalitesinden memnunum ama iş internette gezinmeye, smart özelliklerini, uygulamalarını kullanmaya gelince tatmin edici değil. Almadan önce bu problemi bilerek aldım ama 3000-4000 TL vererek aldığımız cihazlarda böyle sorunların olmaması gerekli. Philips bu tip sorunlarla imajını nasıl toplayacak, yeni modellerini nasıl satacak çok merak ediyorum. Bu konuda bilgisi olan Albani hocam ve diğer tecrübeli arkadaşlar fikirlerini paylaşırlarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver66

2014.07.30 tarihli 173.053 güncellemesi yayınlandı.

Bu yıl 8000 serisinde android sistemini kullandılar. Herkes biliyor bizim kullandığımız tv lerin internet tarayıcısı, menüsü ve smart özellikleri kasılmadan kullanılamıyor. Acaba bir flashla android sistemini bizede sunabilirlermi, bu konuda bilgim olmadığı için söylüyorum. Bi dar boğazlık yapan etmen var bu os sisteminden kaynaklanıyor gibi geliyor. Görüntü kalitesinden memnunum ama iş internette gezinmeye, smart özelliklerini, uygulamalarını kullanmaya gelince tatmin edici değil. Almadan önce bu problemi bilerek aldım ama 3000-4000 TL vererek aldığımız cihazlarda böyle sorunların olmaması gerekli. Philips bu tip sorunlarla imajını nasıl toplayacak, yeni modellerini nasıl satacak çok merak ediyorum. Bu konuda bilgisi olan Albani hocam ve diğer tecrübeli arkadaşlar fikirlerini paylaşırlarsa sevinirim.

Benim gibi alt yazı sorunu yaşayan var mı mkv filmlerde alt yazı gelmiyor son güncellemeyi de yaptım.TV ilk geldiğinde sorun yoktu yazılımlardan sonra mkv altyazı aktif ediyorum artık ne yaptıysam getiremedim.Filmde gömülüde olsa dışarıda da bıraksam alt yazıyı aktif edemiyorum.Böyle bir sorun yaşayan var mı? proteo arkadaşımız sağosun yazılım konusunda yardımcı oldu ilk yazılımlardan birini denedim fakat yinede olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tigerspeed

quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver66

2014.07.30 tarihli 173.053 güncellemesi yayınlandı.

Benim gibi alt yazı sorunu yaşayan var mı mkv filmlerde alt yazı gelmiyor son güncellemeyi de yaptım.TV ilk geldiğinde sorun yoktu yazılımlardan sonra mkv altyazı aktif ediyorum artık ne yaptıysam getiremedim.Filmde gömülüde olsa dışarıda da bıraksam alt yazıyı aktif edemiyorum.Böyle bir sorun yaşayan var mı? proteo arkadaşımız sağosun yazılım konusunda yardımcı oldu ilk yazılımlardan birini denedim fakat yinede olmadı.

Ben de yaşıyorum. Video ve altyazı adı aynı olmasına rağmen görmüyor. Türkçe karakter sorunu olduğunu düşünerek tüm türkçe karakterleri düzelttim word aracılığıyla yine de olmadı. Tv pdl8908

• samsung 48h6500 ve 48h6410 incelerken philips 46pdl8908s gorunce philipsi almanın cok daha mantıklı oldugunu dusundum smart ozelliği harıcınde sanırım cok daha kalıtelı ve ust duzey bi tv kullananların yorumları nelerdır acaba
  • pasa35izmir P kullanıcısına yanıt
    Görüntü kalitesi açısından gayet tatminkar. Uzun bir süre tv almak için hemen tüm markaları inceledim birebir, hem forumda hem mağazalarda. 3000tl civarına alınabilecek en uygun tv olduğunu düşünüyorum, tasarımı dikkat çekici olsa da tv ünitesi vs ile kullanımı neredeyse imkansız. Benim için tek handikapı bu oldu. Duvara sıfır monte edip önüne tv sehpası çektim, nispeten kullanışlı oldu. Sözün özü tavsiye ederim.

• merhaba bende yakın zamanda 55,ini almayı düşünüyorum 46 olanın kapalısı var hala ama 55 yok bir iki mağazada gördüm temiz teşhir sizin yaşadığınız sehpa sorunu bendede var resimdeki sonorous sehpayı almıştım 2011,de bayağı bir paraya,kaldırıp atacak halim yok bende üstteki taşıma aparatını komple söküp düz camlı hale getirip televizyonu arkasına koyacağım sehpa alttaki degradeli güzel bölümü örteceği için üzülüyorum ama başkada yolu yok gibi gözüküyor,önceki tv ile ilgili ilk mesajınızda clouding var demişsiniz sonra ayarlarla aza indirdiniz herhalde bendeki 42 7696,da mevcuttu azda olsa bende ayarlarla azalttım sonrada gözüme batmadı bu televizyonu almak istememdeki en büyük etken philips,in bu kalitede televizyonu kalmadı artık 2014 modellerde şuan tam dolu bir model yok.
    3 taraf ambilıght,200 hz tarama hızı,tablo gibi estetik görünüm vs..beni cezbetti,başka canınızı sıkan bir sorunu varmı? mesela cam yüzünden çok yansıma yapıyormu.
     2013 Philips 8008 Serisi (40/46/55 PFL8008K) [ANA KONU] + [PFL8908 DesignLine]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ergin967 -- 12 Ağustos 2014; 22:55:40 >

• ergin967 kullanıcısına yanıt
    Yansıma yapıyor evet. Ekranın tam karşısında pencere var, güneşlik sürekli kapalı olmasına rağmen gündüz vakti karanlık sahnelerde hissediliyor, tek çözümü blackout bi perde kullanmak, onun dışında bir sıkıntım olmadı çok şükür, bir de tvnin ağır oluşu, duvara sıfır montajı vs. Yüzünden bağlantı noktalarına erişim güç oluyor, alırsanız tavsiyem duvara yerleştirmeden önce takılması gereken tüm kabloları takıp öyle yerleştirmeniz. 4 hdmi girişi var, ben hali hazırda 3 tanesini aktif kullanıyorum, yan girişi boş bıraktım başka bir cihaz takarım diye,

• http://www.support.phil...Uydu_Kanal_Kurulumu.pdf

Philips tv sahibi arkadaşlar, yeni uydu ayarlarını linkten kendi modellerini seçip yapabilirler.
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.