Şimdi Ara

2013 Samsung F8500 Plazma serisi (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
785
Cevap
13
Favori
56.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: stylerbb

Ben de senden duyunca fulya ya gittim. Ekran yanığı yoktu bu arada tek renk dosyaları açtığımda.

slm dostum ben bu panelden vazgeçtim sony nin 2014 panellerini bekliyorum kolay gelsin.
  • 46 inch olani 2000TL'yi gecmezse bence alinir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • notropil kullanıcısına yanıt
    Ne zaman yeni paneller tanıtılıyor bilgin var mı. Bir de neden vazgectin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stylerbb kullanıcısına yanıt
    televizyonlar mağazalarda cidden çok kötü ayarlarda teşhir ediliyor...kalitesiz gözlerin ilgisini çekmeye yönelik olarak aşırı kontrast ve vivid renkler ile görüntü resmen katlediliyor....ÖNCELİKLE görüntü ayarlarını mağaza modundan çıkarıp ev moduna almanızı öneririm.... sonra benim bu forumda daha önce verdiğim ayarlara getirip izlemenizi öneririm.... bu şekilde bir yoorum daha objektif olur inancındayım....

görüntü ayarlarının detayına gelirsek... hem panasonic vt50 hemde samsung f8500 sahibiyim... panasonic de detay biraz daha fazla ama çok fazla değil... fazlalıklar her zaman ve hatta nadirende olsa ihtiyaç olacak şeyler değil... panasonic de normal menüde olanların bazıları samsung da servis menüsünde... bence öyle olması mantıklı... vt50 ile vt60 arasında menüde belirgin bir fark yok...

HERKESİN YENİ YILINI KUTLARIM...
  • Dönüyorum dolaşıyorum, yine bu panele ve vt60'a varıyorum. Ama arkadaş şu panelin 51" ini getirecek bir insan evladı yok mu türkiyede?
    neden sadece 64"?. VT60'ın sadece 65" ini getiriyorsun. en düşük serinin (st60) tüm boyları var. vt60 ın sadece 65'i o da 11 bin tl.

hadi onu alamıyoruz bari
    f8500 alalım diyoruz onunda sadece 64 inci var. getirteyim desen getirtemiyorsun, alayım desen eve sığmayacak dev gibi tv. bu memlekette her şey bi acayip.

neyse herkese iyi yıllar.

• Dr.ilker kullanıcısına yanıt
    doğru adamlar getirmemekte kararlı

İlla alacaksan da geriye bir tek paralel ithalat kalıyor malesef
  • paralel ithalat da bulsam 51 hemen alacağım ama o da yok. istanbul bilişim yazmış yakında diye 2 aydır soruyorum ne kadar yakın diye, belli değil yazmışlar.
    ulan ucu bucağı belli olmayan "yakın" mı olur? 1 ay de 2 ay de 1 sene de.
    şaşkın bu millet yaw.
    Üstad

gideceksin doğubank'a en alttaki yada 3. kattaki televizyonculardan birine

vereceksin siparişi 2-3 haftaya getirecekler bilemedin 1 aya

aciliyetin olmadığından beklersin sıkıntı olmaz

istediğin ebatta tv yi almış olacaksın

Garanti olayı sıkıntı olmamalı çünkü istanbul bilişimden de alsan paralel ithalat yani sadece onların servisleri bakacak

Doğubank da da aynı durum söz konusu
  • emreelci kullanıcısına yanıt
    Burada 64 inch olanını 6300 tl civarı bulunuyor. 51 veya 60 inch olanı ne kadar düşük fiyata getirebilir acaba. Avrupa dan getirtse, 51 inch i zaten 1999 euro ya satılıyor Almanya mediamarkt da. Bir fikrin var mı nereden getirdikleri konusunda.
  • Teşekkür ettim. Kullanırken eksik gördüğünüz birşey var mı.
  • stylerbb kullanıcısına yanıt
    Sadece tahminen söyliyeyim

Bence Bulgaristan da getiriyorlar

Hem yol masrafı en az orası olabilir

Bulgaristan da böyle mallar için biçilmiş yer

Geçen hafta bende Almanya da 1-2 mm a baktım bu tv den yoktu
  • emreelci kullanıcısına yanıt
    Almanya medimarkt ın sitesinde fiyat var. Gerçi burada da böyle medimarkt ın sitesinde var bu tv ama magazada satışı yok.
    Bir arkadaştan Bulgaristan dan panasonic için fiyat almıştım avrupa fiyatıyla aynıydı. Eğer öyleyse yurtdışından getirme işi fiyasko olur.
  • @emreelci doğubaktan bu şekilde getirtme olayına giren var mı acep deneyimlerini paylaşsa? önce parasını mı veriyoruz ? kapora mı veriyoruz?
    tanıdık var mı ya da
    yönlendirebileceğiniz birisi?

@stylerbb aslına bakarasan ben de merak ediyorum kaça gelir ama şaşırtıcı bir şekilde yurtdışı fiyatına en yakın fiyat sadece bu
    64f8500 plazma da gördüm. dışarıda 3000 dolar civarı biz de 6000-6500 arası bulunabiliyor sanırım. Bir de vt60 a bak
    hocam one ya 2500 dolar fiyatı var bizde 11 binliraya yakın yuh ki yuh. kazanın ama bu ne ya? 51 de sanırım 4000 civarı olur diye tahmin ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.ilker -- 31 Aralık 2013; 17:15:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stylerbb

Teşekkür ettim. Kullanırken eksik gördüğünüz birşey var mı.

görüntü konusunda mükemmel bir televizyon.... ama ses konusunda aynısını asla söyleyemem... ses kalitesine önem veren birisi iseniz mutlaka bir ev sinema sistemi veya benzeri bir ses sistemi almanızı öneririm.....
    samsung f8500 serisi ile panasonic e çok kötü kafa atmış durumda... plazmalarda panasonic zt60 dan sonra en iyi televizyon f8500.... benim ve dünya üzerinde daha birçok kişinin fikri de bu yönde... objektif bir yorum yaptığıma inanabilirsiniz...
    fiyatının da 6500TL civarında olduğunu düşünürsek yemede yanında yat durumları ortaya çıkıyor...

HERKESİN YENİ YILI KUTLU OLSUN

Hocam orda tanıdığım yok bi arkadas 3 tane tv aldi hep mağaza da olan yani özel sipariş olayı degil istanbul da paralel işini en iyi onlar yapabilir gidip mağazalara bakip sipariş verilebilir bence sonuçta o adam sana mal satıp para kazanacak fiyatlar sizin yurtdisindan bulduklarinizdan daha düşük olacaktır çünkü onlar gidip örneğin Bulgaristan media markt tan almiyor orda anlaşmalı olduğu toptancı dan alıyor dur tabiki uygun olacaktır

• senersongur kullanıcısına yanıt
    46 olan led, plazma değil

• Keşke fotoğraflı bir inceleme paylaşsanız. Okudum forumda daha önce ağzınız yanmış bulaşmak istemiyorsunuz ama yine de iyi olurdu. İkisini birden kullanan nadir kullanıcı bulunur. Tv çok oturdu kafamda. Gidip görmek de iyi oldu. ces14 den sonra kesin kararımı vericem artık. 5 gün kaldı. Gerçi fuarda tanıtılan tv lerin buraya gelmesi de çok uzun sürüyor.
    Amerika da tv fiyatları buranın yarısı kadardı bir ara araştırdım. Ama avrupa fiyatları dengede bizimkiyle. Bizdeki dezavantaj plazma serilerinin çok olmaması. O yüzden de fazla kampanya indirim vs. görmüyor. Ledler büyük indirimler görüyor. Sadece bu 64f8500 nedense panasoniclerden çok daha fazla indirim görmüş. Pana burnundan kıl aldırmıyor bu yıl.
  • Samsung: We'll have new plasmas, just not at CES 2014
    Yeni plazmaları olacakmış. Sadece CES 2014 de yokmuş.
    Zaten yeni oled de tanıtmamışlar. Sadece bükülebilir ekran ve 4K.
    http://www.cnet.com/8301-35303_1-57616627/samsung-well-have-new-plasmas-just-not-at-ces-2014/
  • 2014
    yılında Oled tv lere ağırlık verilecek galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MEVLANA CELALETTİN -- 8 Ocak 2014; 10:32:34 >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.