Şimdi Ara

2013 SAMSUNG F9000 4K & F8500 & F8000 & F7000 3D LED TV MODELLERİ (371. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.758
Cevap
71
Favori
575.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 369370371372373
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bazı internet sitelerinde böyle maalesef. Düzeltilemiyor.
  • ps3xbox360 kullanıcısına yanıt
    Şebeke tarama frekansı 12380 Dikey/V 27500 veya 11747 Yatay/H 27500.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Upgrade File(USB type)
    ALL OS, 726.15 MB, EXE, FARKLI DILLERDE
    VERSIYON : 1128.1
    2015.09.09 tooltipbox

Yeni sürüm çıkmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mb2007

Upgrade File(USB type)
    2015.09.09 tooltipbox

Yeni sürüm çıkmış.

Kurdum yeni yazılımı. Görüntülerde iyileşme var gibi geldi bana. Motion Plus bir önceki sürümde bazı görüntülerde takılabiliyordu, sanki tekleyerek gidiyordu burada da gelişme var. Dikkatimi çeken diğer bir konuda ekran ışık şiddeti artmış sanki. daha önce kullandığım seviyede daha parlak görüntü alıyorum şuan. Şimdilik dikkatimi çekenler bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluesky_83

quote:

Orijinalden alıntı: mb2007

Upgrade File(USB type)
    2015.09.09 tooltipbox

Yeni sürüm çıkmış.

Kurdum yeni yazılımı. Görüntülerde iyileşme var gibi geldi bana. Motion Plus bir önceki sürümde bazı görüntülerde takılabiliyordu, sanki tekleyerek gidiyordu burada da gelişme var. Dikkatimi çeken diğer bir konuda ekran ışık şiddeti artmış sanki. daha önce kullandığım seviyede daha parlak görüntü alıyorum şuan. Şimdilik dikkatimi çekenler bunlar.

yeni sürümün çıkmasında son 1 haftadır attığım mailler ve face üzerinden yazdığım yorumlar etkili oldumu acaba

ama çok sövmüştüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CemyK -- 10 Eylül 2015; 13:58:31 >

• CemyK kullanıcısına yanıt
    Siz ve tepki veren diğer arkadaşların eleştirileri etkili olmuş demek ki, bir önceki yazılıma göre daha iyi bu firmware. En azından benim beklentilerimi karşıladı.
  • f8000 modeli var bende de.. Kullanan arkadaşlara bir sorum var.

spor modunu açtığım zaman kendi twitter hesabıma bağlanıp maç esnasında gönderilen twitleri telefonumu kullanmadan ekranın kenarından takip edebiliyordum.

şimdi tweetlive diye birşey çıkıyor. ne yaptıysam de kendi hesabıma girişin bir yolunu bulamadım. sistem kapatılmış gibi.

sizde de öyle mi? öyleyse yazıklar olsun samsunga. ne istiyordunuz mis gibi özellikten. hainler.

versiyonum 1128.

acele cevap lütfen sevgili kullanıcılar :(
  • Ben hala 1002 kullanıyorum ama motion plus ta dediğiniz gibi iyileşme varsa deneyebilirim tabi eski arkadaşlar yükleyip yorum yazarsa

• Enola kullanıcısına yanıt
    1002 için fark var mı bilmiyorum ama bir önceki sürümle karşılaştırınca fark var. Bir önceki sürümde birçok sorun vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluesky_83

1002 için fark var mı bilmiyorum ama bir önceki sürümle karşılaştırınca fark var. Bir önceki sürümde birçok sorun vardı.

1002 çok eskide kaldı şuan hatırlamıyorum görünmtü kalitesini ama son çıkan yazılımlara göre 1128 iyi gibi.
  • ps3xbox360 kullanıcısına yanıt
    Tüm kanallar eski frekansı nda silindi. Yeni kanalları bul.ak için şebeke (network sorc) açık seçilmelidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar motion plus seçeneğini kapalı tutuyorum ben. Motiın plus'u standart seçeneğine alınca sanki atlatmalar meydana geliyor. Siz hangi seçenekte kullanıyorsunuz ?
  • KDRCMRT kullanıcısına yanıt
    samsung smart tv den uygulama ile izlemek için ekstra 160 lira para istiyor. siz ödeyip mi izlemeye başladınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: toramaneczanesi

samsung smart tv den uygulama ile izlemek için ekstra 160 lira para istiyor. siz ödeyip mi izlemeye başladınız?

Bende 1200k yayın vardı 160 tl fark verip 1800k ya yükselttim böylelikle uygulamadan izleyebiliyorum ayrıca görüntü çok iyi diyebilirim.geçtiğimiz 2 yıl boyunca web browser dan açıp 1200k üyeliğimle sorunsuz izlemiştim ama bu sene yukaridaki bi arkadaşın da dediği gibi onu kapatmislar açılmıyor artık dplay browser dan.

• Netleştir modunu deneyin, ben öyle kullanıyorum.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • mrbaronx kullanıcısına yanıt
    bende 160 lira para verdim üyeliğimi yükselttim. kotam dolduğu için hızı 3 mbit e düştü. görüntü çok da iyi gelmiyor. hızın düşüklüğünden mi acaba?
  • toramaneczanesi T kullanıcısına yanıt
    Evet hızın düştüğü içindir. .

• mesajım bulunsun
  • her çıkan yeni sürümde ne gibi değişiklikler oluyor nasıl öğrenebiliriz acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanvolkan -- 29 Eylül 2015; 19:53:20 >
  • hakanvolkan kullanıcısına yanıt
    sürüm değişiklikleri yazıyor ama çok ayrıntılı değil. genelde smart tv için iyileştirmeler oluyor. görüntüye pek ellemiyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 369370371372373
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.