Şimdi Ara

2013 SAMSUNG F9000 4K & F8500 & F8000 & F7000 3D LED TV MODELLERİ (372. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.758
Cevap
71
Favori
575.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 370371372373374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son çıkan sürümü görüntü açısından başarılı buldum.
  • CemyK kullanıcısına yanıt
    Bende beğendim bu saatten sonra kolay kolay yeni sürüm yüklemem. Bir önceki sürüm berbattı risk almaya gerek yok
  • bluesky_83 kullanıcısına yanıt
    katılıyorum. kolay kolay yeni sürüm yüklemem. son sürüm başarılı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CemyK

son sürüm kaç ve benim ki 11.15 değiştirmeye gerek varmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: deliahme

quote:

son sürüm kaç ve benim ki 11.15 değiştirmeye gerek varmı acaba

şuan son sürüm 1128

değişiklik konusu size kalmış. yönlendirmek istemem. ben memnunum.
  • Selamlar

40 F8000 tv arıyorum.Satmak isteyenlerin aklında bulunsun.
  • arkadaşlar bluray dosyası bu şekilde oynata bilen varmı yada bunu nasıl mkv felan yaparız bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş varmı?
     2013 SAMSUNG F9000 4K & F8500 & F8000 & F7000 3D LED TV MODELLERİ
  • Teknoloji öyle büyük bir hızla ilerliyor ki artık televizyonlarda smart tv özelliği aranmayacak. Mevcut smart tv özelliklerinin daha iyisini Android TV Box ile elde edebiliyorsunuz. Android telefonlarımızda ki tüm uygulamaları bu kutu sayesinde televizyonumuzda kullanabileceğiz. Hatta bu kutuların ROM kapasitesi 8GB olabiliyor. Bizim mevcut bellek nedir hatırlamıyorum ama sınırlı bir bellek kapasitesi var.

Biraz araştırıp bunlardan bir tane oturma odasında ki smart tv özelliği olmayan eski LG televizyonuma almayı düşünüyorum. Eğer evinizde sınırsız bir internet bağlantınız varsa standart televizyonunuz tam bir eğlence merkesi haline dönebilir ( sinema, oyun, tarayıcı, youtube, twitter, facebook, digiturk play vs )
  • celebic kullanıcısına yanıt
    Bu konuda size katılıyorum. F8000 çok kaliteli panele sahip ve daha uzun zaman kullanılabilecek bir tv. Yeni çıkan androidli cihazlara yatırım yapmaya hiç gerek yok. Dediğiniz gibi güçlü bir android cihaz alırsanız uzun yıllar kullanabilirsiniz. Hatta tvlerin zorunlu kıldığı donanım kısıtlamalarına mecbur kalmazsınız. Şöyle bir ürün de önerebilirim; Wetek Android destekl Hd uydu alıcısı. İster android ile kullanın isterseniz OpenElec yükleyip öyle kullanın.https://wetek.com/

Ben ise şöyle bir çözüm buldum;
    Raspberry pi2 tek kart pc aldım, OpenElec yazılımı kurdum. Harici 2 Tb disk bağladım, tüm dizi film arşivim burada bulunuyor ve içine kurduğum torrent eklentisi ile inen dosyalar da buraya indiriliyor. Uzun saatler pc açık bırakmayarak elektrikden de tasarruf ediyorsunuz. Ayrıca youtube,twitch gibi video eklentileri kurabiliyorsunuz. Genesis ile online dizileri izleyebiliyorsunuz. İptv eklentisi ile ip tvleri de izleyebiliyorsunuz. Yani anlayacağınız uygulamalar için sınırsız bir platform. Üreticilerin kısıtlamalarına da mecbur kalmıyorsunuz bu sayede.

• Bende aynen katılıyorum. Bende 46f8000 var. Seyirturk zaten üstünde çalışıyor. IPTV ler için smartiptv uygulaması var. Browser üzerinden hemen hemen tüm filmleri oynatıyor.

Çalışmayan uygulamalar içinde bende Orange Pi Plus (android yüklü) kullanıyorum. Popcorn v.s. hepsi çalışıyor.

Airties 5650 modem ile de (ttnet fibernet) bağlı usb diske torrent ile film indiriyorum. İster usb i tv e bağlayarak ister ister DLNA üzerinden TV e bağlayarak filmi izleyebiliyorsunuz. Üstelik uzaktan modeme erişerek torrent ile ilgili herşeyi yapabiliyorsunuz.

Kısaca bu şekilde çok memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mb2007

Bende aynen katılıyorum. Bende 46f8000 var. Seyirturk zaten üstünde çalışıyor. IPTV ler için smartiptv uygulaması var. Browser üzerinden hemen hemen tüm filmleri oynatıyor.

Çalışmayan uygulamalar içinde bende Orange Pi Plus (android yüklü) kullanıyorum. Popcorn v.s. hepsi çalışıyor.

Airties 5650 modem ile de (ttnet fibernet) bağlı usb diske torrent ile film indiriyorum. İster usb i tv e bağlayarak ister ister DLNA üzerinden TV e bağlayarak filmi izleyebiliyorsunuz. Üstelik uzaktan modeme erişerek torrent ile ilgili herşeyi yapabiliyorsunuz.

Kısaca bu şekilde çok memnunum.

Merhaba bende f8500 var. Sizinm dediğiniz seyirtürkü yüklemeye çalıştım ama indirilemiyor diyor.
    Nasıl yapacağım?

• quote:

Orijinalden alıntı: celebic

Teknoloji öyle büyük bir hızla ilerliyor ki artık televizyonlarda smart tv özelliği aranmayacak. Mevcut smart tv özelliklerinin daha iyisini Android TV Box ile elde edebiliyorsunuz. Android telefonlarımızda ki tüm uygulamaları bu kutu sayesinde televizyonumuzda kullanabileceğiz. Hatta bu kutuların ROM kapasitesi 8GB olabiliyor. Bizim mevcut bellek nedir hatırlamıyorum ama sınırlı bir bellek kapasitesi var.

Biraz araştırıp bunlardan bir tane oturma odasında ki smart tv özelliği olmayan eski LG televizyonuma almayı düşünüyorum. Eğer evinizde sınırsız bir internet bağlantınız varsa standart televizyonunuz tam bir eğlence merkesi haline dönebilir ( sinema, oyun, tarayıcı, youtube, twitter, facebook, digiturk play vs )

Merhaba Celebic.
    Yazılırınızı devamlı okurum. Doğru fikirler oluyor sizde.
    Bende Android TV Box almayı düşünüyorumç Uygun bir şey bulursanız bana da PM den bildirir misiniz?

• taydin66 T kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

Bende çok acil olmamak kaydıyla araştırıyorum. İşlemci, rom ve yazılım sürümlerine bakıyorum eğer uygun bir şey bulursam sizi de bilgilendiririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba,

seyirtürk nasıl temin edip yükleyebiliriz daha önce yükleyen arkadaşlar yardımcı olabilir mi.
  • quote:

merhaba,

seyirtürk nasıl temin edip yükleyebiliriz daha önce yükleyen arkadaşlar yardımcı olabilir mi.

Kardeş
    Seyirturk sitesinde forum sayfasında tv'nizin modeline göre kurulum adımları mevcut.

• Arkadaşlar F serisi Tv lerde Popcorn Time uygulamasını çalıştırabiliyormuyuz.Yardım lütfen...
  • Donanım Yazılımı
    Upgrade File(USB type)
    ALL WINDOWS, 732.45 MB, EXE, FARKLI DILLERDE
    VERSIYON : 1129.3
    2015.11.04 tooltipbox

Deneyen var mı ?
  • Ben kurdum. Tek gördüğüm smart hub'a basınca direkt uygulamalar gelmiyor. Onun yerine son kullanılan uygulamaların listesi geliyor. Hızlı erişim için yapmışlar sanırım.
  • 2300 tl vatanda bu tv alinirmi hala

• J9000 serisi hariç hepsinden daha iyi (f8000den bahsediyorum) onunda curved modeli bence iğrenç ha alıyosan 65 curved ok ama 55 curved olmaz. Eğer kullanım saati az ise herhangi bir yerinde hasar yoksa her türlü alınır

• 
Sayfa: önceki 370371372373374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.