Şimdi Ara

2013 SAMSUNG F9000 4K & F8500 & F8000 & F7000 3D LED TV MODELLERİ (374. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.758
Cevap
71
Favori
575.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 372373374375376
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Suan gordugum kadariyla kumandadan smart tv tusuna basinca direk smart tv sayfasi geliyordu. Yeni yazilimda kucuk iconlar haline getirip cok guzel bir goruntu olusturmuslar. Son kullandiginiz uygulamalara aninda hizli bir sekilde erisebiliyorsunuz. Ben bunun disinda baska bir degisiklik goremedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1129 sürümünde kapanış 10 saniye sürüyordu ve açılışta smart hub çok geç açılıyordu. Yeni sürümde durum nedir ? Bakabilir misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mb2007 -- 8 Aralık 2015; 9:10:16 >
  • tv açılıs kapanışnda hızlanmış sanki
  • Görüntüde bir değişiklik yok sanırım

• Televizyonunda Dsmart Blu uygulamasını kullanan var mı acaba?
  • Selamlar, 55F8000 tv'mde hala 1118 sürümünü kullanıyorum sizce en yeni sürüme geçmelimiyim ? Birde bu samsung'a mail atıp şikayette bulunacağım, tv'leri satarken evokit desteğini çok övdüler, e nerde bizim evokitlerimiz.

Samsung türkiye hala SEK-1000 modelini satıyor, üstüne 2 tv serisi çıktı(H,JS), 3.sü yolda hala yeni Evolution Kit'ler yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bmw.

Selamlar, 55F8000 tv'mde hala 1118 sürümünü kullanıyorum sizce en yeni sürüme geçmelimiyim ? Birde bu samsung'a mail atıp şikayette bulunacağım, tv'leri satarken evokit desteğini çok övdüler, e nerde bizim evokitlerimiz.

Samsung türkiye hala SEK-1000 modelini satıyor, üstüne 2 tv serisi çıktı(H,JS), 3.sü yolda hala yeni Evolution Kit'ler yok.

Hocam gelişim kitinin getirisi belli mi? Siz araştırmışsınız, almaya değer bir şeyler var mı? Görüntüden memnunum ama fakat bir gelişme var mıdır?
  • Hocam selam, yabancı forumlarda araştırmalarıma göre kitler için olumlu yorumlar mevcut, f8000'kullanıyorum bende görüntüden ve performanstan çok memnunum, yeni tv almak yerine tv'yi en son çıkan modele tam anlamıyla upgrade yapma fikri beni çok etkilemişti bu tv'yi satın alırken. Fakat bahsettiğim gibi samsung'un bu konuya el atması lazım madem böyle bir şey söylerek ürünleri sattınız desteğinide tam anlamıyla vermeniz gerekir.

En son çıkan modelin kumandası,yeni içerik smart tv fonkisyonları, bahsettikleri üzere yeni tv'nin işlemci ve görüntü kalitesine donanımsal olarak güncelleme yapılıyor bu kitler ile.

En azından ürünü yeni tv'ler ile birlikte getirsinler, alıp deneyeyim fos mu yoksa gerçekten doğrumu :)

Son olarak ultra hd modellerine tam anlamıyla destekleri mevcut gibi gözüküyor, böyle yapacaklarını bilseydim çok sevdiğim f8000' yerine hiç beğenmediğim curved uhd'lerden alır geçerdim.

Önceki mesajlarda konuşulan android tv box'lar için forumda şu bölümü incelemenizi tavsiye ederim çok iyi cihazlar mevcut. (cihazları kullanan insanlar çok olduğu için detaylı incelemeler yorumlar, ve tr'de yetkili satıcılarıda mevcut )

http://forum.donanimhaber.com/forumid_753/tt.htm

• Bmw. kullanıcısına yanıt
    Aslında bu konuyla ilgili organize olup gerekirse dava açabiliriz ben öyle smart özellikler istemiyorum ama 4k gelse ne güzel olur. Sonuçta adamlar bizi panel değiştirmenize gerek kalmayacak diye kandırdılar

• Ayrıca bu sek-2000 kitini takınca alet kablo ile sadece internete bağlanıyor diyor kendi sitesindeki yorumun birinde.İlginç..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enola

Aslında bu konuyla ilgili organize olup gerekirse dava açabiliriz ben öyle smart özellikler istemiyorum ama 4k gelse ne güzel olur. Sonuçta adamlar bizi panel değiştirmenize gerek kalmayacak diye kandırdılar

Mevcut televizyonlarımıza 4K özelliği kazandırmak gelişim kitiyle mümkün mü? Mümkün olsa bile Samsung niye kendi ayağına kurşun sıksın ki?
  • Ekran çözünürlüğü desteklemediği için 4K olamaz. Sadece smurt hub gelişir ve yazılımsal bazı özellikler eklenir. Hafıza v.s. daha iyi olacağı için performans artar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celebic

quote:

Mevcut televizyonlarımıza 4K özelliği kazandırmak gelişim kitiyle mümkün mü? Mümkün olsa bile Samsung niye kendi ayağına kurşun sıksın ki?

4K için bilgisayarda codec yükleyerek izleyebildiğimize göre bir codec desteği ile sorun çözülür diye düşünüyorum.
    Hatta Samsung 6 serileri trt4k yı açmıyordu sonra güncelleme verdiler açtı diye hatırlıyorum
    Emin değilim ama bence sadece codec le alakalı sonuçta panel aynı hatta bizimki daha ii (9000hariç)

• Enola kullanıcısına yanıt
    O kadar teknik bilgim yok.

Sadece smart hub yönünde iyileştirme almak için o kadar para vermem. Gider adam akıllı bir Android Tv box alırım her şeyi yaparım
  • quote:

Televizyonunda Dsmart Blu uygulamasını kullanan var mı acaba?

Ben kullanıyorum ama görüntü kalitesi çok tatmin edici olmadığı için fazla tercih etmiyorum..
  • quote:

quote:

Hatırladığım kadarıyla evo kit bizim tv leri 4k yapmıyordu.Sene başında yaptığım araştırmalarda bu bilgiye ulaşmıştım..

• http://www.tizenexperts.com/2015/05/samsung-launching-2015-evolution-kit-sek-3500u-to-update-2013-2014-smart-tvs-to-tizen/

2015 Evo kit ''Sek 3500'' bizim Tv leri desteklemiyor.2013 lerde sadece F9000 i destekliyor.(Anlaşılan UHD modeller bu kitle uyumlu)

Bize Sek 2000 gerekli
    https://www.youtube.com/watch?v=EGRhDX-ni5k

Birde Sek 2500 var ama O da bizim tv ler için değil :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATAM3 -- 11 Aralık 2015; 17:26:16 >

• 1130 yazilimla ilgili genis bilgi verebilirmisiniz. Hd goruntulerde degisme varmi. Eklenen veya cikartilan bir ozellik veya calisan calismayan birsey varmi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ATAM3

quote:

Televizyonunda Dsmart Blu uygulamasını kullanan var mı acaba?

Ben kullanıyorum ama görüntü kalitesi çok tatmin edici olmadığı için fazla tercih etmiyorum..

Geçen gün bu konu için arandım, aylık 3.-TL farkla BLU servisini açacaklar. En azından evde ikinci bir Dsmart olur. Mevcut HD kutuya hard disk takıp HD Plus kutu gibi kullanabilecekmişim. Görüntüyü merak etmiştim, teşekkürler.
  • Arkadaşlar bir konuda desteğinize ihtiyacım var

digitürk hm 6505 hd ve lg ht503 ses sistemini tv kumandası ile eşleştiremiyorum eskiden evrensel kumanda kurulumunda oluyordu ancak ne oldu ise anlamadım şimdi kumanda kurulumu yapamıyorım dt hdmi ile bağlı ses sistemi optik kablo ile acil yardımlanırınızı beklerim tv 46f8000
  • 
Sayfa: önceki 372373374375376
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.