Şimdi Ara

2013 SAMSUNG F9000 4K & F8500 & F8000 & F7000 3D LED TV MODELLERİ (373. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.758
Cevap
71
Favori
575.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 371372373374375
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Enola

J9000 serisi hariç hepsinden daha iyi (f8000den bahsediyorum) onunda curved modeli bence iğrenç ha alıyosan 65 curved ok ama 55 curved olmaz. Eğer kullanım saati az ise herhangi bir yerinde hasar yoksa her türlü alınır

Kutuda hocam zaten.vestel 9090 alacaktım az kalsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lazpanyol-61

2300 tl vatanda bu tv alinirmi hala

O Paraya bu TV bedava.65F8000 i 9-10,000 tl lere alınca ucuz aldık diyorduk :) Bulabilirsen 65 e de bir bak derim..
  • Arkadaşlar merhaba bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum şuana kadar hep sizlerin yazdıklarını okumak güzel faydalı bilgiler almamı sağladı.Bir konuda desteğinize ihityacım var 2013 yılında ilk serilerden 46f8000 almıştım tv den gayet memnunum,bütün update ler geldikçe yaptım ve enson gelenide inşallah akşama yapacağım.Hem Dsmart hemde digitürk kullanıyorum ve netten fim izlemeyi fırsat buldukça yapabiliyorum.
    Netten film izlerken malum sitelerden 720p ve 1080p film izlemekte sorun yaşıyorum net hızım 24mbps 20 mbps arasında ayrıca hdmi 1 de 32 gb flash bellek takılı ama yinede çözüm bulamadım,yardımlarınız için şimdiden tşk ederim
  • seol S kullanıcısına yanıt
    Takılıyor mu?

• evet bazen ilk film başladığında bazen ise belli bir süre geçtikten sonra ara ara takılmalar oluyor kapatmaktan başka çare kalmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mb2007

Donanım Yazılımı
    Upgrade File(USB type)
    ALL WINDOWS, 732.45 MB, EXE, FARKLI DILLERDE
    VERSIYON : 1129.3
    2015.11.04 tooltipbox

Deneyen var mı ?

Merhaba, 1129 sürümünü nerden bulup indirdiniz ben tv de denedim son sürüm 1128 diyor internet sitesinden de baktım orda da son sürüm olarak 1128 diyor rica etsem son sürümünü nasıl ulaşabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celebic

Teknoloji öyle büyük bir hızla ilerliyor ki artık televizyonlarda smart tv özelliği aranmayacak. Mevcut smart tv özelliklerinin daha iyisini Android TV Box ile elde edebiliyorsunuz. Android telefonlarımızda ki tüm uygulamaları bu kutu sayesinde televizyonumuzda kullanabileceğiz. Hatta bu kutuların ROM kapasitesi 8GB olabiliyor. Bizim mevcut bellek nedir hatırlamıyorum ama sınırlı bir bellek kapasitesi var.

Biraz araştırıp bunlardan bir tane oturma odasında ki smart tv özelliği olmayan eski LG televizyonuma almayı düşünüyorum. Eğer evinizde sınırsız bir internet bağlantınız varsa standart televizyonunuz tam bir eğlence merkesi haline dönebilir ( sinema, oyun, tarayıcı, youtube, twitter, facebook, digiturk play vs )

benim için çok açıklayıcı bilgi oldu. teşekkür ederim.

• Şimdi bende siteye baktım. Gerçekten kaldırmışlar. Ben yüklemeyi TV den yaptım ama sitede de vardı. İlginç bir durum olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seol

Arkadaşlar merhaba bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum şuana kadar hep sizlerin yazdıklarını okumak güzel faydalı bilgiler almamı sağladı.Bir konuda desteğinize ihityacım var 2013 yılında ilk serilerden 46f8000 almıştım tv den gayet memnunum,bütün update ler geldikçe yaptım ve enson gelenide inşallah akşama yapacağım.Hem Dsmart hemde digitürk kullanıyorum ve netten fim izlemeyi fırsat buldukça yapabiliyorum.
    Netten film izlerken malum sitelerden 720p ve 1080p film izlemekte sorun yaşıyorum net hızım 24mbps 20 mbps arasında ayrıca hdmi 1 de 32 gb flash bellek takılı ama yinede çözüm bulamadım,yardımlarınız için şimdiden tşk ederim

Tv ile alakalı olduğunu sanmıyorum.İnternet sağlayıcınızla görüşün derim..
  • valla ben anlayamadım fiber 20(24 veriyor) kullanıyorum kesinlikle 20 altına düşmüyor.
    Bu arada son update bende yükleyemedim sitede bir önceki var
    yukarda konu açılmıştı 300-500 tl arası tv box öneriniz ne olur ? biraz inceledim tv box kullanmak mantıklı geliyor
  • quote:

valla ben anlayamadım fiber 20(24 veriyor) kullanıyorum kesinlikle 20 altına düşmüyor.
    Bu arada son update bende yükleyemedim sitede bir önceki var
    yukarda konu açılmıştı 300-500 tl arası tv box öneriniz ne olur ? biraz inceledim tv box kullanmak mantıklı geliyor

Dostum ben de bir Android tv box almak istediğimi önceden belirtmiştim ancak yoğunluğum sebebiyle bir araştırma yapamadım ve hatta zaten tv seyredecek kısıtlı vakit bulabidiğimden bu işi biraz öteledim.

Eğer bir gün böyle bir aygıt alacaksam önceliğim Türkiye'de satılan, TR garantili ve en önemlisi yazılım ve hizmet desteği verebilecek bir ürün olmasına dikkat ederim. Yaygın servis ağı ve bilindik bir marka olması tercih sebebi olabilir. Eğer seçme şansım olursa yüksek Android sürümü, yüksek ROM kapasitesi ve hızlı işlemcisi olmasına dikkat ederdim.

• http://www.himediatech.com/h8core.html bu cihazı buldum en yeni olarak ama Türkiye satıcısı yok galiba
  • quote:

http://www.himediatech.com/h8core.html bu cihazı buldum en yeni olarak ama Türkiye satıcısı yok galiba

Hocam yarın öbür gün bir sıkıntı yaşadığınızda karşınızda muhatap bulamayacaksınız, teknik destek ihtiyacı duyarsanız kimin kapısını çalacaksınız?
  • bu tür MP cihazlarının(ister Anrdoid li olsun veya olmasının)TR de çok fazla resmi satıcı yoktur,gördüğüm kadarıyla eskiden biraz daha fazlaydı,şimdiler de
    millet kendisi Çin den getirttiği için fazla da satılamıyor! AliExpress/Geekbuying varken,bizim uyanık satıcılar iş tutamıyor,zaten üç-kuruşluk cihaz bunlar
    bozuldumu kaldır at,garantisi olsa ne yazar!

ancak bunun için ilgili bölümüne gideceksiniz! orada bunların bolca muhabbetleri yapılıyor ve işten ciddi manada prof.düzeyde bilenleri de vardır
    oraya takılırsanız "Diplomayı" da alırsınız

geçen ay ben de Ali den sipariş vermiştim yaklaşık bir ay olacak ama cihaz hala elime geçmedi

• Sağolun vazgeçtim :)

bu arada dün d samrt hd next uydu alıcısnı iptal edip fix modül ile kullanmaya başladım inanın tv uydu alıcısı bariz güzel görüntü verdi.Sadece biraz titreme var hızlı sahnelerde sanırım onuda ayarlardan düzeltebilirim
  • quote:

Sağolun vazgeçtim :)

bu arada dün d samrt hd next uydu alıcısnı iptal edip fix modül ile kullanmaya başladım inanın tv uydu alıcısı bariz güzel görüntü verdi.Sadece biraz titreme var hızlı sahnelerde sanırım onuda ayarlardan düzeltebilirim

Biraz daha detaylı bilgi verebilir misiniz?

Fiyat, değişim nasıl oldu, kanallar aynı mı? eksik var mı?
  • ben d smart ı 5 yıldan fazla bir süredir kullanıyorum m.hizm.aradı hd kutuyu alalım yerine modül verelim sadece 1 defaya mahsus 8tl fark vereceksiniz kalan 24 ay aynı fiyatınızdan devam edecksiniz dedi dünde hallettim.Kurulum yaparken uydu seçme bölümünde d-smart yazıyordu onu seçerek kanal arattırdım ve d smart uydu alıcısındaki sırlamanın aynısını buldu mödül de takılınca şifreli knalların hepsi açıldı yani kanal düzenleme ile uğraşmadım.Sadece zorlandığım tek konu daha önce dsmart kumanda ile yapabildiğim bazı işlemleri bunda biraz zor yapıyorum.ve B-mail bölümünü yani mesaj bölümünü hala bulamadım malum d smart mesaj olarak bazı bilgileri gönderiyordu tek sorun şimdilik bu
  • Merhaba arkadaşlar. 46f8500 kullanıyorum
    .dün youtube dan video izlerken ve bir de Laptop bagladigimda ekranın üst bölgesinde atlatma diye tabir edebileceğim bi olay var.hani eski tüplü tvler videoya çekince videoda olan benzeri bi durum.ama videoyu kapatıp başka videoya geçince olmadı. Rastlantısal olarak yapıyo ve uydudan tv izlerken kesinlikle yok bu durum.acaba ses sistemi amfi ve Modem aynı prizde ve yakın. Onunla igili olabilirmi.anlık enerji düşmesi veya miknatislanma gibi.bi fikri olan varsa çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waterfall_man -- 22 Kasım 2015; 13:00:04 >
  • Arkadaslar 46F8000 kullaniyorum ve suan itibariyle tv de 11.30 yazilim surumu yayinlandi. Yukluyorum bakalim neler degisecek. Bu arada dosya boyutu epey buyuk olmus bu guncellemenin bilginize.

• quote:

Orijinalden alıntı: KDRCMRT

Arkadaslar 46F8000 kullaniyorum ve suan itibariyle tv de 11.30 yazilim surumu yayinlandi. Yukluyorum bakalim neler degisecek. Bu arada dosya boyutu epey buyuk olmus bu guncellemenin bilginize.

Yorumlarınızı bekliyoruz

• 
Sayfa: önceki 371372373374375
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.