Şimdi Ara

2013 STEPWAY MOTOR SOGUKKEN GELEN Rrrrrrr vibrasyon SESI YARDIM???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar herkese iyi gunler benim bi sorum olacak 2013 stepway aracim bildiginiz gibi ancak sabah calistiriyorum araba sogukken,isyerine gidene kadar malum anca isiniyor (10 dk mesafe) gaz verdigimde Rrrrrrrrr diye bir ses geliyor ancak gaz veriyorum ayagimi gazdan cektigimde geliyor yani bi vibrasyon sesi bi yer biyere degiyor gibi...Araba isindiginda falanda geciyor hicbir ses yok bilmem anlatabildimmi? Mesela arabayi 2.vitese aliyorum mesela ilerde yavaslicam ayagimi gazdan kaldirdigimda Rrrrrrrr diye bir ses dedigim gibi motor isindiginda sesten eser yok servise gosterdim bulamadilar nereden gelir acaba bu ses motor sogukken bilgisi olan varsa sevinirim

• alcaponee kullanıcısına yanıt
    Bence bi sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü motor soğukken yeterli yağlanma yapılamadığından o ses olması doğal gibi geliyor.Fakat yine de ustası daha iyi biliyordur mutlaka
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukusta26

Bence bi sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü motor soğukken yeterli yağlanma yapılamadığından o ses olması doğal gibi geliyor.Fakat yine de ustası daha iyi biliyordur mutlaka

fikriniz icin tesekkur ederim cok sagolun buarada forumda bir arkadastada ayni durum varmis bakalim nasil olacak bu hafta O da bende tekrar servise gidecegiz bilgi vericem yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcaponee

quote:

Orijinalden alıntı: ufukusta26

fikriniz icin tesekkur ederim cok sagolun buarada forumda bir arkadastada ayni durum varmis bakalim nasil olacak bu hafta O da bende tekrar servise gidecegiz bilgi vericem yine

ben de arabayı alalı daha 3-4 gün oldu, bu sabah farkettim. 1. viteste kalkarken biraz fazla gaz verince zangırdama, cazırtı şeklinde bir ses oluyor. yumuşak kalkınca olmuyor. yani öyle aşırı zorlama degil ama biraz gaz verince o ses oluyor. :(

• öncelikle Allah kaza bela vermesin bugün servise gittim kaporta ayarsız dedi ve kaportayı ayarladı bakalım birdaha yapacakmı yazarım sizede çünkü soğukken oluyordu ses bende
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.