Şimdi Ara

2013 yarisi 1.33 cooll Vs 2017 peugeot 208 ACTIVE PureTech 82hp otomatik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Ablam 2013 model 1.33 - 23000 km Toyota yarisini satıyor. Arac kusursuz fiyat 52.000
    Bende 0 araçlardan peugeot 208 ACTIVE PureTech 82hp otomatik arasında kaldım peugeot 0 alacağım alırsam fiyatı 65.900 sizce hangisini almam mantıklı olur. Aradaki fark 13.900 Teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsalci -- 1 Ağustos 2017; 9:7:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Toyotanin fiyati yuksek.

• İlk tavsiyem bir Peugeot yetkili satıcısına gidip 208 ile test sürüşü yapman.

Toyota Yaris'i kullandım. Direksiyon hissiyatı haricinde boyutundan beklenmeyecek şekilde stabil ve zevkli bir araç. Kokpit dizaynı nedeniyle sanki daha üst segment bir araç kullanıyormuşsun hissiyatı veriyor.

Belirtmemişsin ama 208'de otomatik istediğin için, Yaris'in CVT'li olduğunu varsayıyorum. CVT ile sürüşü oldukça konforlu ve ekonomik.

208'de de yeni nesil EAT6 tam otomatik şanzıman var. Ben 208 kullanmadım. Ancak forumlarda iyi yorumlar var. Bu nedenle her iki aracı kullandıktan sonra kararını hangisine ısındıysan ona göre vermelisin.

Ha birde bütçe olayı var. Aradaki fark iyi para. Eğer krediye fazla bulaşmadan 208'e bütçen yetiyorsa sıfır araba her zaman iyidir.

Benim kararım bu durumda ne mi olurdu?... Hayat felsefem gereği benim için en iyi, en ekonomik, en konforlu araba krediye bulaşmadan cebimdeki parayla aldığım arabadır.

• O kadar fiyat farkı 82 hp arabaya verilmez.

1.2 turbo ya da 1.6 hdi olsaydı düşünülebilirdi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.