arkadaşlar 2013 ygs5:355-360 arası bir puandı bu sene bazı sebeplerden tam hazırlanamadım ama mat2 yi final dergilerden sorularıyla beraber bir kere bitirdim Anara Hukuku iyi bir derece yaparak kazanmak istiyorum.Ygs ilk 5k lys de 1k hedefim şu sıralar ygs fizik çalışıyorum arada mat2 çözüyorum.Önümde uzun zaman var sizce nasıl bir strateji izlemeliyim?
Hocam çalışcaksın yanı sıstemlı sıkı bi şekilde bende ygs5 333 sıralama 123 bindu geçen sene lys ile beraber 77 bindim benımde hedefim hacettepe ankara hukuk fılan yani sana onerebılcegım tek şey ygs bıtımınde lys konularında turevın sonuna kadar gelmiş ol bence
dlxattackD
kullanıcısına yanıt
Hocam sen yanlış anladın beni ben seneye şimdiden hazırlanmaya başladım bu sene girmiyorum sınava
quote:
Orijinalden alıntı: KUN AQUERO
Hocam sen yanlış anladın beni ben seneye şimdiden hazırlanmaya başladım bu sene girmiyorum sınava
ha pardon kardeşim kusura bakma ozaman ben sana bu sene yaptığım bı hatayı seneye ıcın yapmamanı onerıyım matametıge cok asıldım turkceyı sozelı bosladım matematgım suan cok guzel cok ıyı lys matta dahıl ama sımdı o kadar sozelm calısmama ragmen sozel netlerım cok sallantılı sozel derslerı hıc bır zaman boşlama kardesım bence duzenlı olarak paragraf sozel soruları cozmenı onerırım her zaman
dlxattackD
kullanıcısına yanıt
Çok doğru bir tespit yapmışsın kardeşim sınav matematikten ibaret değil fark yaratan ders zaten sosyal bu nasihatını dinleyeceğim çok teşekkür ederim