Şimdi Ara

2013 Ygs Lys

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle Herkese Merhabalar Arkadaşlar Ben Bu Sene Mayıs Ayında Açık Liseden Mezun Olacağım İnşallah Ve Dersaneye Yazılıp Sıkı Bir Çalışma Sürecine Girip Seneye Olcak Ygs Lys Sınavına Hazırlanacağım Arkadaşlar Amacım Mimarlık Yada Hukuk Okumak Tabi İkisi Aynı Değil Çok Farklı Ama Biri TM Biri MF Şimdi Aklıma Takılan Şu Sorular Var Arkadaşlar Benim Hiç Temelim Yok Mf den Çalışmaya Başlasam Mimarlığı Kazanabilirmiyim Orta Derece Bir Mimarlık 450 Puan İstiyor Yada Temelim Olmadığı İçin Sizce Tm ci Olup Hukuk İçinmi Çaba Göstersem Nolur Yardımcı Olmaya Çalışanlar Mesaj Atsınlar Post Kasmak İçin Kimse Bana Mesaj Atmasın Bide Şunu Belirteyim Aşırı Derecede Bir Çalışma Uygulayacağım.. Samimi Cevaplarınızı Bekliyorum

• bu türkçe ile kazanamazsın dostum
  • evliyamısın sen nerden biliyorsun kardesim sacma sapan yorum yapma bas git
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruoja

bu türkçe ile kazanamazsın dostum

Katılıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: dvlhr

evliyamısın sen nerden biliyorsun kardesim sacma sapan yorum yapma bas git

Bunu bilmek için evliya olmaya gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadasc11 -- 21 Nisan 2012; 8:44:51 >
  • mf temelin yoksa ... pek önermem 0 dan başlamanı çünkü gerçekten çok sıkılacaksın, hatta yarı yolda bu hedeften vazgeçersin...

şu soruları sormakta fayda var

Neden Mimarlık ? veya Neden Hukuk?

ayrıca

quote:

Orijinalden alıntı: Ruoja

bu türkçe ile kazanamazsın dostum

gibi diyen kişileri fazla takma ..... hukuk alanında rakip çok olduğu için herkes birbirini hukuk seçmesini engellemek isteyecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Destiny -- 21 Nisan 2012; 9:13:28 >
  • Destiny Hocam Çok Saolun Desteğiniz için Mimarlığa Çoktandır Büyük Bir İlgim Var Ondan Dolayı İstiyorum Hukuk İse Makamı Olan Bir Ağırlığı Olan Bir Meslek Ondan Dolayı İstekliyim Haklısınız Mf konusunda Baya Zorlanacağım Fakat Çalışırsam Başaramazmıyım hocam?
  • Ikisi de çok farklı meslekler,bence iki mesleği de detayiyla tekrar araştırıp biri üstünde yoğunlaşman ve tm yahut mf derslerini çalışmaya başlaman.Mimarlığı seçtiğini varsayıyorum;mf konuları gözüne zor gelebilir tabii ki ama önünde uzun bir süreç olacak,verimli bir çalışmayla emeğinin karşılığını elbette alabilirsin.Şimdiden başarılar diliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT-AYT vs YGS-LYS
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende senin gibiydim. Sıfırdan başladım öyle büyük bi azimle. Ama her geçen günkü azmim bir öncekine göre daha da azaldı. Eğer yıl boyu aynı tempoda hiç sıkılmadan, bırakmadan, vazgeçmeden devam ettirebilirsen istediğin bölümü kazanırsın. MF TM falan farketmez. Önemli olan ilk gün nasıl çalıştıysan son güne kadar da aynı şekilde çalışman.
  • hepinizden allah razı olsun arkadaşlar azmime azim kattınız cok saolun
  • Arkadaşlar lise 3 gidiyorum bende hukuk fakültesi istiyorum çevremdekiler hukuk a girmek çok zor diyorlar kafanı kitaptan kaldırmamalısın diyorlar ne kadar doğru sizce yada ne yapmam gerek
  • Biri bana yardımcı olabilirmi acaba

halkla ilişkiler ve reklamcılık okumak istiyorum ygs 3 puanım 187 çok kötü ygs ye hç çalısmadım fakat lys ye çok hırsla calısıyorum suan fakat bu puanım aklıma geldikce bırakasım geliyo calısmayı okul puanım biraz yüksek gelicek izmir ege halk la ilişkiler istiyorum var mı acaba gecmiş yıllarda ygsden kötü yapıp lysde yardırıpta kazanan
  • bysham:
    Kardeşim Sen Kendini Bırakmadan Lys ye kadar çalış allah emeklerini boşa cıkarmaz buna emin ol sen emek ver kazanırsın ygs kötü geldi diye canını sıkma
  • dvlhr:
    eyv hocam böle hırslandırıyosunuz eyv Allah hepimizin yardımcısı olsun :)
  • keşke forumdaki herkes böyle pozitif davransa insanların hevesini kırıyorlar
  • başka yorumu olan yokmu arkadaşlar
  • İstersen yapamayacağın şey yok,yeterki bilinçli bir şekilde neyi ne kadar yapabileceğini anla ve ona göre programını yap.Moralini bozma,sıfırdan başlayıp çok iyi yerde olanlar var.Allah yardımcınız olsun.
  • quote:

başka yorumu olan yokmu arkadaşlar

Ben de liseyi aöl den bitirdim hatta daha bitmedi 1 sınavım daha var:) öncelikle sana mf tavsiye etmem. Şimdi amaaan çalışır yaparım gibi düşünebilirsin ama çok zorlanırsın. Ts ya da ea dan rahatlıkla hazırlanıp iyi bir yer kazanabilirsin. Yapman gereken tek şey iyi bir dersaneye kaydolmak. Ama çok iyi araştır. Ondan sonra da sıkı bir şekilde çalışmak. İlk günlerde zorlanabilrsn. Ama çabuk adapte olursun. çok sıkı çalışman lazım bunu unutma. Ben piskopata bağlamıştım. Yemek yerken bile çalışıyodum. Evdekiler isyan ediyodu o derece.:) ilk günlerde 30 net yaparken son denemelrde 84 e kadar çektim. Alanım sözeldi bana yetiyodu. Ygsde de harika olmasa da bana yetecek kadar bir puan aldım. Engin tecrübelerim bu kadar:) sorun olursa cevaplarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tabula-rasa

quote:

Ben de liseyi aöl den bitirdim hatta daha bitmedi 1 sınavım daha var:) öncelikle sana mf tavsiye etmem. Şimdi amaaan çalışır yaparım gibi düşünebilirsin ama çok zorlanırsın. Ts ya da ea dan rahatlıkla hazırlanıp iyi bir yer kazanabilirsin. Yapman gereken tek şey iyi bir dersaneye kaydolmak. Ama çok iyi araştır. Ondan sonra da sıkı bir şekilde çalışmak. İlk günlerde zorlanabilrsn. Ama çabuk adapte olursun. çok sıkı çalışman lazım bunu unutma. Ben piskopata bağlamıştım. Yemek yerken bile çalışıyodum. Evdekiler isyan ediyodu o derece.:) ilk günlerde 30 net yaparken son denemelrde 84 e kadar çektim. Alanım sözeldi bana yetiyodu. Ygsde de harika olmasa da bana yetecek kadar bir puan aldım. Engin tecrübelerim bu kadar:) sorun olursa cevaplarım.

çok teşekkür ederim üstad fakat bende şöyle bi durum var sayısalı çalıştığımda yapabiliyorum yinede temelim yok diye tm mi secmeliyim sizce?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tabula-rasa

quote:

çok teşekkür ederim üstad fakat bende şöyle bi durum var sayısalı çalıştığımda yapabiliyorum yinede temelim yok diye tm mi secmeliyim sizce?

Mat 1i çalışmayla yaparsın. Ben de özel ders aldım hallettim onu ama mat2 yi napacaksın? Sonra feni falan. 1 yıla sığdırabileceğini sanmıyorum. Önünde güçlü rakiplern olacak. Ama tm den bir yere yerleşmen daha rahat olur. Ayrıca şimdiden çalışmaya başla derim.

• Kardeşim selamlar öncelikle,
    Bende bir zamanlar geçen sene bilgisayar mühendisliği istiyordum fakat temelim sıfır oldugu için MF den olmadı yattı iş.Meslek lisesi oldugum için programlamaya sınavsız geçiş yapıp oradan mühendisliğe geçmeyi düşünüyorum tabi sıkı çalışarak.Sanada önerim siyaset bilimlerine girip ordan hukuka geçmen olacaktır,baktın olmadı benim dediğimde uygulayabilirsin.Ama inan çalışırsan olur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.