Herkese merhaba...Uzun bir zamandir forumdayim ve forumda gordugum oneriler dogrultusunda kendime bir calisma programi hazirladim.Yazin ortalarinda kararlilikla baslattigim programim ufak tefek degisiklikler disinda ayni kararlilikla devam ediyor(Sayisal ogrencisiyim)Ygsden fizik-kimya-biyolojiyi fem simetriden bitirdim ve hergun bu derslerden birer test cozerek tekrar ediyorum.Mat1in yarisindayim ve gunde 2 saat mat1 calisiyorum.Mat2yide ihmal etmemek adina gunde 1 saatte ona bakiyorum.Geometri ise en zayif oldugum ders ve okulda olsun evde olsun 80-100 arasi soru cozerek kolay kitaptan(birey geometriA) kendime biraz temel olusturmaya calisiyorum.Iyi bir dershanem var kalabalik degil sorularimi istedigim zaman sorabiliyorum.Buna karsin ygsden puanim 380 kusur geldi cuma gunku denememden.Hedefim ise 20000.Simdi size soru siz olsaniz bunlara ilaveten ne yapardiniz,ne yapmazdiniz veya ne yapiyorsunuz? Not:Telefondan yazdigim dolayi harf karakterlerini ayarlayamiyorum kusura bakmayin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme