Şimdi Ara

2013 Yılının Oyunlarını Beraber Seçiyoruz! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
2
Favori
3.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Darkpassenger(PSN)

Bence böyle çok genel oluyor önce her dalda en iyi oyun seçilmeli(fps-rpg vb) sonra o dallardan gelen oyunlara herkes 1 den 10 a kadar puan vermeli ve sıralama öyle olmalı böyle çok anlamsız duruyor.

Aynen, bütün türleri birbirleriyle kıyaslamak yerine "yılın en iyi rpg oyunu, yılın en iyi simülasyon oyunu, yarış oyunu" vb kategorilere ayrılması daha iyi olurdu.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ilk 4
    1-gta 5
    2-last of us
    3-bioshock infinite
    4-tomb raider

bencee....

• GTA V olmasa kesinlikle oyum The Last of Us'a giderdi. Ancak GTA V dururken başka oyuna gitmez oyum.
  • Herkese merhabalar,

şimdiye dek sorulan ve muhtemelen sorulmaya devam edilecek birkaç soruya yanıt vereyim ^^

undefinedl: her seçimde sayfa yenilenmiyor, bir sonraki sayfaya geçiyor.

-berkay- : 5 oyundan 1 oyuna düşürmemizin sebebi çok açık. Aslında bu listelere birçok oyunun girmemesi lazım. Ama açık olmak gerekirse ülkemizdeki oyun popülasyonu belli olduğu için bazı oyunları listeye almak durumundayız. Çünkü bunları almadığımız zaman oylamalardan ziyade o oyun nerde, şu oyun nerde diye birçok mesaj geliyor. Doğal olarak her oylama yapan oyuncu ister istemez bu 5 seçim içerisine bu oyunlardan birisini alıyordu. Yani sen 1. sıraya X oyununu koydun, bir başkası o X oyununu 5. sıradan seçtiğinde bile o oyunun oyları yüksek çıkıyor. Amacımız BSC editörlerinin de oyları ile birlikte buradaki dengeyi koruyabilmek.

Darkpassenger(PSN) : işi sadece yazılı olarak anket ve sonuçlar ile belirlesek dediğin doğru. hatta bu anketleri çok kolay bir şekilde herkes yapabilir. Ama biz tüm sonuçlara ayrı ayrı içerik videoları çekmeyi hedefliyoruz ve bu iş çok kalabalık bir ekip ve geniş bir zaman gerektiriyor. Umarım sonraki seneler çok daha kalabalık bir ekip ile türlere göre ayrılan bir "Yılın Oyunları" sıralaması yapabiliriz. Hiçbir zaman sadece yazılı anket yapmayacağımızdan emin olabilirsiniz ama.

Teşekkürler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelz

WATCH_DOGS niye yok listede...

Çüş...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yılın oyunu the last of us olmalı

• Bir hevesle açtım ama kategoriler bu şekilde kötü olmuş. En iyi PC oyunlarına sadece PC'ye çıkan oyunları koymak bana göre daha mantıklı olurdu. Şimdi ben Battlefield'ı hem PC'de hem PS3'te hem de Xbox'ta oynadım diyelim. Hangisine nasıl bir kriter ile oy vereceğim? "Darkpassenger'ın da dediği gibi türe göre kategori yapmak çok daha iyi olurdu. Bu haliyle keyifsiz olmuş.

• pc - bioshock
    ps3 - the last of us'ı seçtim fakat ni no kuni'de bu ödülü hak eden bir oyun
    xbox - gta v
    wii - mario 3d
    yılın oyunu - the last of us ve gta v'den biri olur.

keşke oyunları türlerine göre seçim şansı olsaydı böyle bir çok oyunun hakkı yeniyor.

RPG - FPS - TPS - Adventure ve Aksiyon diye vs..

• battlefield eğer doğru dürüst oynanış sunsaydı bf4 derdim. bu yüzden pc için hakkımı tomb raider'dan yana kullandım. geri kalan platformlarda her ne kadar oynamasamda videolardan gördüğüm kadarıyla gta 5 hakediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaq -- 16 Aralık 2013; 18:34:34 >
  • şu bsc üye konusuna bir çözüm bulsa iyi olur kaç aydır üye olmaya çalışıyorum nedense kabul etmiyor bilen biri bana yardım edebilir mi
  • Yılın en iyi oyunlarında COD GHOST un ne işi var ya? Karışmış sanırım.
  • Yılın en iyi oyunu tomb rider veya Cod:ghosts
    En çöp oyunu gtav

• Bende link hala açılmıyor...

• PC'de Tomb Raider , Konsollarda Exc. oyunlar.
  • Call of duty ghosts,BF4 ve fifa 14 çok iyi oyunlar ve arkadaşlar ile oynamak inanılmaz zevkli.COD'un senaryo modu her zaman çok güzel.Fakat yılın oyunlarına gelirsek PC de Tomb Raider.PS3 te The Last of Us.XBOX 360 da Gta 5.Seçimlerim bunlar.Fakat anlamadığım şey Batman Arkham Origins listede nasıl yer almaz.Bazı yönleri ile Arkham City den bile daha iyi bir oyun.Hala oynuyorum bitiremedim.

• Wii U hakkında bilgim yok. Salladım

2013 Yılının Oyunlarını Beraber Seçiyoruz!
  • iyi de bende ps3 yok. hiç oynamadım. wii de yok. wii de hiç bilmediğim oyunlara oy kullanmak zorunda kalıyorum. ps3 de last of us iyidir belki ama oynamadığım için tombraidere verdim. bence bilmediğimiz yerde oy kullanmama hakkımız olmalı.

• PC
    BioShock: Infinite

PS3
    The Last of Us

XBOX
    Brothers: A Tale of Two Sons

Wii U
    Rayman Legends

YILIN OYUNU
    Grand Theft Auto V

• Rayman!

• XBOX'a Brothers'a oy verin. Zaten yeterince underrated. Bİ HAKSIZLIKTA SİZ YAPMAYIN.

BROTHERS
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.