Şimdi Ara

2014-2015 Ara dönem Merkezi yatay geçiş isteyenler (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.362
Cevap
19
Favori
41.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sanirim ortalamayla olan. Arkadas herhalde yazarken merkezi yatay gecis diye belirtmeyi unutmus. Yine de fakulteleri arasak mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EllisNeptune kullanıcısına yanıt
    yok kardeş merkezi geçiş diye dedim ama bu ileti geldi..ya sanırım boşa uğraşıyoruz yazmadığımız yer kalmadı..almıyolar dikkate
  • alpbugra789 A kullanıcısına yanıt
    acaba yarıyılında olan yatay geçişin tasarısı felan mı var ellerinde
  • deniz_95 D kullanıcısına yanıt
    Sayili kanuna internetten baktim 80lerde yayinlanmis

• EllisNeptune kullanıcısına yanıt
    80ler mi ? kaç yıl öncesinin kanununu hala uyguluyo adamlar yaa. biz yine de dilekçeleri yazalım
  • deniz_95 D kullanıcısına yanıt
    Hicbi fikrim yok. Aynen gondermeye devam.

• Yav şimdi güz döneminde yoksa eğer yatay geçiş benim arkadaşım sorduğunda neden var dediler :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anorin

Yav şimdi güz döneminde yoksa eğer yatay geçiş benim arkadaşım sorduğunda neden var dediler :/

Güz dönemi egitim ögretim yilinin başı yani agustos ayindaki gecisler oluyor biz güz dönemi icin degil bahar dönemi icin yani yariyilda gecis yapmak icin ugrasiyoruz güz dönemi ve bahar dönemini karistirma dostum
  • Bu hak al bozmayalimama kolay kolay geri verilmez cunku universiteler istemiyor

• alpbugra789 A kullanıcısına yanıt
    bu da bizi mağdur ediyor ben istemediğim bir okulda 1 yılı nasıl geçirecem derslere bile odaklanamıyorum ki
  • Hazırlıktayken yapma şansım var mı peki ?

• Şu bimere nasıl dilekçe iletiliyor
  • beyler YÖK başkan vekilliğine atanan M. A. Yekta Saraç ın numarasını buldum bizzat arayıp konuyu onamı iletsek buyrun numarası burda :Dhttp://forum.memurlar.net/konu/1319612/
  • hacı iyi güzelde böyle giderse kimse giremeyecek herkesin haberi olduğu için benden söylemesi
  • Bahar dönemini geçtim seneye kaldırılmaz inşallah yoksa fena.
  • UP
  • Ben mesela psikolojiden pdrye geçmek istiyorum. sene sonunda geçersem 1. Sınıftan mı başlayacağım 2den mi devam edeceğim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C34539E2B -- 9 Kasım 2014; 16:59:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _VivaLaVida_

Ben mesela psikolojiden pdrye geçmek istiyorum. sene sonunda geçersem 1. Sınıftan mı başlayacağım 2den mi devam edeceğim?

Pdr ile benzer derslerin varsa muaf olursun farkli dersler varsa onlari almak zorundansin nekadar benzer ve farkli dersin oldugunua bağlı bu durum
  • Zonguldaktan arkdaş daha yolladı
  • Bimerden yökün kendi sitesinden yazmaya devan insallah olacak

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.