Şimdi Ara

2014-2015 Ara dönem Merkezi yatay geçiş isteyenler (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.362
Cevap
19
Favori
41.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Egitim ogretim subesini aradim yatay gecis subesine bagladilar aldigim cevap kesinlikle yook ve olmayacak bununla ilfili calismamizda yok dediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.gribilge.com/yeni-kayit-olanlar-yatay-gecis-basvurusu-yapabilir-mi-2014-2015/ Doğru mu kaldirildi mi merkezi puan sistemi ile yatay geçiş

• Anorin kullanıcısına yanıt
    Bahar dönemini kastetmiyor mu?

• EllisNeptune kullanıcısına yanıt
    ÖK’ün üniversitelere gönderdiği yazıda belirtilen hususlara göre 2014-2015 akademik yılında merkezi yerleştirme puanıyla (2014 ÖSYS) bir bölüme giren öğrenciler yatay geçiş başvurusu yapamayacaktır.
    Öğrencilerin merkezi yerleştirme puanları geçmeyi düşündüğü bölümün taban puanından yüksek ise önlisans’tan lisans’a veya lisans bölümünden önlisans bölümüne geçiş yapılabilecektir.

Kaynak:http://www.gribilge.com/yeni-kayit-olanlar-yatay-gecis-basvurusu-yapabilir-mi-2014-2015/#ixzz3ImVXXnpS
    Bahar dönemi ile ilgili bir şey görmedim ama inşallah bahar dönemidir

• Anorin kullanıcısına yanıt
    2015te basvuru yapilabilicegini soyluyo universitelerden gelen sorular uzerine aciklama yapilmis.

• EllisNeptune kullanıcısına yanıt
    Gano ile demiş o arkadaş ama neyse ya bekleyelim bakalım :)
  • Yani lisanstan lisansa gecis yapamiyormuyuz boyle bisi olamaz kac kisinin beklentisi bosa gitcek yani o zaman bi tiptan baska bi tipa gecemiyorum mu demek bu

• quote:

Orijinalden alıntı: jaewan

Yani lisanstan lisansa gecis yapamiyormuyuz boyle bisi olamaz kac kisinin beklentisi bosa gitcek yani o zaman bi tiptan baska bi tipa gecemiyorum mu demek bu

Hocam lisanstan lisansa geçiş var içiniz rahat olsun
  • Tesekkur ederim icim rahatladi

• Bu merkezi yatay geçiş dediğiniz Lys puanıyla yapılan geçiş mi? Ortalamayla yapılan geçişlerle ilgili birşey var mı?
  • arkadaslar benim acayip kafam karıstı bilgisayarımın ekranı da ortadan kırık ne yazılanı okuyabiliyorum ne okudugumu anlayabiliyorum. rica etsem biri vabahttp://www.yok.gov.tr/documents/7701936/8618462/Yatay+Ge%C3%A7i%C5%9F%20hk+%C3%9Cniversitelerelere+yaz%C4%B1lan+yaz.pdf/f169090d-9cfb-41ee-b46a-bdbd5d2cc29e?version=1.0

şurda yazanı acıklayabilir mi?

söyle bir durumum var ben 2013 yılında yerlestim lütfen bilgilendirir misiniz?

• Arkadaşlar geçen sene hem güz yarıyılı nın ilk 1 ayında hem de bahar döneminde yatay geçiş hakkı verildi öğrencilere. Biz ikisinden de yararlanamiyoruz..Geçen sene nasıl dilekçeleri sayesinde bu hakka kavustularsa biz de başarabiliriz.

• Arkadaşlar dilekçeyle telefonla aramakla maille olacak iş değil bu.YÖK'ün aldığı son kararı mahkemeye götürüp dava açmalı ve bu kararı bozdurmamız lazım.

• Yök kararından dönecek gibi değil zorlamak lazım. Mahkeme olayı ile ilgilenebilecek biri var mı?

• mahkeme falandamı giricek araya umarım adamlar sinirlenip kaldırmaz geçişi... Bu forum dışına konu çıkarsa yazın unutun m.p.geçişi
  • Bir şekilde kabul ettirmemiz lazım bu geçişin hakkımız olduğunu her türlü yola başvurmalıyiz çaresiz... Önceki mesajlarda dava acilamayacağı yazılmış verilen kararın tarihine göre ama... Bir şekilde olmalı bu yatay geçiş

• sene sonuna kadar sıkıştık kaldık
  • Daha var beyler bence bu iş olur :)
  • Beyler o kadar yazdım ama dinleyen yok hem geçiş yapmak istiyorsunuz hem de dediğim işi yapmaktan acizsiniz tekrar söylüyorum. Şu anda herkes okudugunuz üninin face sayfasına yatay geçiş yapmak isteyen var mı diye sorun duvara yazarak sonra yorumlar akacaktir çünkü her ünide geçiş yapmak isteyenler vardır. Sonra bu konudaki dilekçe örneğini sayfaya atarak dilekcenin önemli olduğunu vurgulayarak dilekçe göndermelerini sağlayın geçmek isteyen kişilere. Böylece çok fazla dilekçe gonderimi olacak ama YAZIMI DİKKATE ALIRSANIZ.

• Arkadaşlar bir sorum olacak.Ben ara sınıfım.Dokuz Eylülde Türkçe öğretmenliği okuyorum.2013 girişliyim.Ts2 puanım 426.Geçen sene İstanbula puanım yetmiyordu ama bu sene yetiyor geçiş olur mu?

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.