Şimdi Ara

2014-2015 Ara dönem Merkezi yatay geçiş isteyenler (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.362
Cevap
19
Favori
41.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ya sene sonunda da olsa farketmez benim için ama bölüm değiştireceğim psikolojiden pdrye gececegim. Sene sonuna kalırsa 1. Sınıftan başlayacağım herhalde. Dersler farklı :( O yüzden tirsiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • soysalays S kullanıcısına yanıt
    Ne dediysek o demek istemişler kibarca

• quote:

Orijinalden alıntı: _VivaLaVida_

Ya sene sonunda da olsa farketmez benim için ama bölüm değiştireceğim psikolojiden pdrye gececegim. Sene sonuna kalırsa 1. Sınıftan başlayacağım herhalde. Dersler farklı :( O yüzden tirsiyorum

Neden psikolojiyi bırakıyosun dostum?
  • Arkadaslar facebook hesabı hiç aktif değil.. Admin kimse bir ilgilense lütfen.. Böyle giderse insanların umudu tukenecek ve bir şeyler yapmaktan vazgeçecek. Bu gidişle geç kalacağız

• beyler 1.sınıfım ara tatilde geçemem değil mi ? İlla ki yazı beklemem lazım peki istediğim yerden puanım 9 puan yüksek şansım nedir geçmem için?

• Özel üniversiteler tam burslu kontenjan açmak zorunda mi bilen biri var mı acaba devletten özel tam bursluya geçmeyi düşünüyorum da

• Uplayalim

• Mr.G kullanıcısına yanıt
    Psikolojide yüksek lisans yapmadan istediğin yerlere gelmen zor. Yüksek lisans kontenjanları da belli. Ve benim en kısa sürede ekmegimi elime almam lazım. Bir de ortamim pek iyi değil. Bu yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: _VivaLaVida_

Psikolojide yüksek lisans yapmadan istediğin yerlere gelmen zor. Yüksek lisans kontenjanları da belli. Ve benim en kısa sürede ekmegimi elime almam lazım. Bir de ortamim pek iyi değil. Bu yani.

Psikoloji mezunları pdr için formasyon alabiliyor diye biliyordum
  • Up
  • samet aydemir S kullanıcısına yanıt
    Önüne gelen herkese de vermiyorlar maalesef

• beyler iki yıllık okuyanlar bölüm değişebilirmi mesela elektronik ve otomasyondan normal elektrik bölümüne geçiş gibi mümkünmüdür acaba ?
  • Burdan devam beyler
     2014-2015 Ara dönem Merkezi yatay geçiş isteyenler

• Anorin kullanıcısına yanıt
    Yuklenelim

Ben perşembe falan yazmıştım hala ses seda yok bakalım ne zaman geri dönüş alıcam. Bimerden de ses yok gerçi.
  • Beyler cumhurbaskanina mesajinizda 2013-2014 egitim ogretim yılının ara döneminde (bahar dönemi) merkezi yerleştirme puaniyla lisans ve önlisans ogrencilerine yatay geçis hakkının verildiğini ancak 2014-2015 egitim ögretim yılında ara dönemde (bahar dönemi ) merkezi yerlestirme puaniyla yatay geçiş hakkının elimizden alınıp hakkımızın yenildigi bu şekilde acıkça belirterek yazın vede sadece merkezi yerlestirme puaniyla ilgili istekte bulunun not ortalamasiyla yapilan yatay geçişi karıstırmayalim istegimize lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet aydemir -- 16 Kasım 2014; 21:28:21 >
  • samet aydemir S kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum

• EllisNeptune kullanıcısına yanıt
    Hocam burayada o dilekçenin aynısını mı yazayım yada farklı birşey mi yazayım
    Bence direk olayı anlat geçen sene oldu bu sene olmaması bize yapılan haksızlıktır falan diye üstüne seni nasıl etkilediğini de anlat yöke yolladığımız dilekçeler işe yaramıyo falan yardımlarınızı bekliyoruz gereğinin yapılmasını arz ediyoruz vs.
  • EllisNeptune kullanıcısına yanıt
    Tamamıdr hocam teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.