Şimdi Ara

2014-2015 Ara dönem Merkezi yatay geçiş isteyenler (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.362
Cevap
19
Favori
41.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DeusReus

Aynen öyle. Bu durumda alttan dersimiz olsa bile osym puanimiz tutarsa gecis yapabilir miyiz?

Onu tam olarak bilmiyorum ama yapılıyor diye duymuştum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeusReus

Aynen öyle. Bu durumda alttan dersimiz olsa bile osym puanimiz tutarsa gecis yapabilir miyiz?

Alttan dersin olsa da geçiş yapabiliyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de change.org da bir imza attım.Bana da olacakmış gibi geliyor.Ben geçiş yapar mıyım bilmiyorum 2. sınıfım.Ama yine de destek oldum.Belki geçiş yaparım ben de hadi hayırlısı :)

• arkadaşlar benzer bir konuda sordum ama cevap alamadım kardeşim de düşünüyor da geçiş yapmayı hukuktan mühendisliğe en geç şu zaman geçebilirsiniz diye bir kural var mı mesela en geç 2. sınıfta geçebilirsiniz gibi? bir de alttan ders olursa geçebilir mi ösym puanıyla diye soracaktım ki üstte cevabı verilmiş

• ichbinblau kullanıcısına yanıt
    Isterse son sınıfta bile gecebilir ve ders başarısının hiçbir etkisi yok. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Persona Non Grata

Ben de change.org da bir imza attım.Bana da olacakmış gibi geliyor.Ben geçiş yapar mıyım bilmiyorum 2. sınıfım.Ama yine de destek oldum.Belki geçiş yaparım ben de hadi hayırlısı :)

Teşekkürler hocam :)
  • Çalışmalar nasıl gidiyor beyler ?
  • Anorin kullanıcısına yanıt
    valla her hafta cumhurbaşkanlığı bimer ve dilekçe yazıyoruz. sizce olacak mı bu geçiş
  • deniz_95 D kullanıcısına yanıt
    Bence olacak hocam ya umudu kesmeyelim
  • beyler lys ye kaç girişlisiniz 2012 ve öncesi olan varmı
  • Dilekçeye cevap var ...
     2014-2015 Ara dönem Merkezi yatay geçiş isteyenler
  • Yatay geçiş yapacağımdan değil de öğrenciye destek olmak için ben de mesajımı gönderdim. Öğrenciye yapılan haksızlıklara karşı durmak gerek. Herkes atarsa bu sorunun üstesinden gelinebilir. Pes etmeyelim arkadaşlar.
  • hayırlısı neyse o olsun hakkımızda..sonuna kadar devam ederiz..gelen cevaptada belli olmaz demek istiyo yetkili..İnşallah olur İnşallah
  • enesko13 E kullanıcısına yanıt
    bu yanıttan bana ve arkadasıma da geldi. ne demek istedigini yine anlamadım.
    yök'ün sitesine girdiğimizde kararlar bölümünde merkezi yerleştirme puanı adıyla başlayan bi karar var onu okudugumda 29/01/2014 tarihli kararın iptaline karar verilmistir diyor. o tarihli kararı bulamadım ben. bulabilen varsa paylasabilir mi?
  • linkte en altta yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: soysalays

bu yanıttan bana ve arkadasıma da geldi. ne demek istedigini yine anlamadım.
    yök'ün sitesine girdiğimizde kararlar bölümünde merkezi yerleştirme puanı adıyla başlayan bi karar var onu okudugumda 29/01/2014 tarihli kararın iptaline karar verilmistir diyor. o tarihli kararı bulamadım ben. bulabilen varsa paylasabilir mi?

Hocam bu 10 temmuz 2014 de yayınlanan yönetmelik,yani bizim önümüze engel olan yönetmelik.29.01.2014 kararın iptali bu yönetmelikten önce çıkan yönetmelik.size gönderdikleri şuan geçerli olan yönetmelik.
  • Arkadaşlar bugün herkes bimerden durumunu belirten dilekçe yazsın oradan yükleniyoruz.
  • by_samet20 kullanıcısına yanıt
    icerik olarak nelerden bahsedecegiz bimere yolladıklarımızda iptal olan yönetmelik mi yoksa önceki gönderdigimiz dilekceler gibi gecen sene gecis hakkı olması bu sene olmaması gibi mi yani?
  • silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C3B427E7B -- 11 Haziran 2018; 20:3:32 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.