Şimdi Ara

2014-2015 Ara dönem Merkezi yatay geçiş isteyenler (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.362
Cevap
19
Favori
41.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam ben geçen senelerde bahar döneminde yapılmış olan merkezi yatay geçişin bu sene kaldırılmasından dolayı olan mağduriyetimizi belirttim.
  • Hocam Yöke edilekçe yazıp gönderebilirsiniz ıslak imzalı.Geri dönüş yapıyorlar dilekçeye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_samet20

Hocam Yöke edilekçe yazıp gönderebilirsiniz ıslak imzalı.Geri dönüş yapıyorlar dilekçeye.
    silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C3B427E7B -- 11 Haziran 2018; 20:3:41 >
  • Kendi adresini yaz bence sorun olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet ilk mesajda dilekçe örneği var ordan bakabilirsiniz.İmzalarsanız daha iyi olur.
  • EllisNeptune kullanıcısına yanıt
    teşekkürler cevap için
    sizce şansı nasıldır geçmek istedi yer o yıl 472 ile almış onun puanı o puan türünde 484 şansı düşer mi geçişi hukuktan yapacağı için?

• Hani nerde arkadaş sorun yaratan değilde sorun cözen o kurum!!!
     2014-2015 Ara dönem Merkezi yatay geçiş isteyenler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet aydemir -- 20 Kasım 2014; 19:55:06 >
  • Ankarada otursam gidip YÖK ün önünde cadır kurardım simdiye kadar yemin ediyorum
  • Yüklenin beyler bu iş olacaaaaaak :D bu arada ilk sınavım 25 :/
  • Beyler bu ilk sınıfta geçiş yapma olayı üniden üniye değişiyor mu ? Yoksa her üni aynı mı geçiş konusunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jerichoholiccc -- 20 Kasım 2014; 23:31:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jerichoholiccc

Beyler bu ilk sınıfta geçiş yapma olayı üniden üniye değişiyor mu ? Yoksa her üni aynı mı geçiş konusunda.

Bu sistemde her uni bu yönetmeliğe göre alıyor.Ortalama ile geçişte fark ediyor.

• Arkadaslar bir arkadasıma rica ederek Yöke gidip yüzyüze gorüşmesini istedim.Bugün gitmiş ve Şunu demişler: Yönetmelikte ara dönem yatay gecis kaldirildi. Olmasida ihtimal olmamasi da. Ve suanda bu konu icin gorusmeler yapildigini soylemisler. Eger itiraz sayisi fazla olursa, ögrenciler mağdur olmuş ve bahar dönemi gecisin olmasini istiyorlarsa sayiya bakilir. Eger fazla ise geregi zaten yapilir. Ama cogunluk yoksa mesela 50 60 kisiye yapilacak hic birsey olmaz... Adamlar kisacasi sayiya bakacaklarmis. Bu kadar acik konusmuslar. Lutfen sayfadaki bu yaziyi goren herkes en az 5 arkadasina dilekce yazdirsin.

NOT:ALINTIDIR
  • Anorin kullanıcısına yanıt
    Ben kendim ve ablam adina yollayabiliyorum sadece okula devam etmedigim icin. :/

• Beyler ailemizde velimiz olmaları sıfatıyla bu dilekceden gonderebilirlermi yoksa gonderenin ogrenci olma zorunlulugu varmi eger ailelerimizde gonderebiliyorsa onlar icinde velimiz olmalari sıfatiyla ayrı bi dilekçe hazirlayalim tüm kuzenlerimin akrabalarimin ailemin tc sini alıp doldurup imzalatip yolluyacagim :)
  • O zaman destek. Siniifimda geçmek isteyen 3-4 kişyi de binçlendireyim. Hadi inşAllah olur.

• Beyler sesimizi duyurmamız lazım, istemediğimiz bir bölümde 1 yıl okumak yerine biraz şu işlerle uğraşıp ara dönem geçişini sağlayalım. Kendi adıma konuşacak olursam, okuduğum okulda yaz okulu uygulaması var ve eğer ki ara dönemde geçiş yapamazsam hem yaz okulu hem 2. dönem elimden gidecek yani tam 1 yıl. lütfen ısrarcı olalım şansımızı sonuna kadar deneyelim ve herkesi bilinçlendirelim
  • zigorunyeri Z kullanıcısına yanıt
    Aynen benim de ayni durum.

• Change.org da ben imza attığımda 5-10 kişi vardı belki de şu an 250 yi geçmek üzere devam edelim arkadaşlar, linki daha çok yayalım. Ben muhtemelen yatay geçiş yapmayacağım ama diğer arkadaşlar mağdur olmasın.
  • Beyler alayını yaptım hadi hayırlısı 3 kişiye daha yaptırdım
  • samet aydemir S kullanıcısına yanıt
    Birincisi sen zaten kendnni velinsin üni öğrencisi ve reşit oldugun icin. Ikincisi mağdur olan sensin velin degil bu yüzden uni ogrencisi disindakilerin şikayette bulunmasi mantıklı değil :)

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.