Şimdi Ara

2014-2015 Ara dönem Merkezi yatay geçiş isteyenler (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.362
Cevap
19
Favori
41.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: James Rodriguez

Beyler selamlar,
    Gelişmeleri takip ettim sorumlarım olacaktı.Cevaplarsanız çok sevinirim.
    Mehmet Akif Ersoy üniversitesinde 2. sınıfımYıldırım Beyazıt Üniversitesinde aynı bölüme geçmek istiyorum.
    1-Türkçe eğitimli bir bölüm okurken İngilizce eğitim veren üniversiteye geçiş yapabiliyor muyuz? Yani biliyorsunuz YBÜ ingilizce.Ben MAKÜ'de normal Türkçe eğitim alıyordum.Yine Geçiş yapabilir miyim?
    2-2013 girişliyim. 2014'tün taban puanlarına göre YBÜ istediğim bölümü 331,.. ile kapatmış. Benim o alandaki puanım 332.Geçiş yapma şansım nedir?
    3-Yukarıda okuduğum mesajlara göre bu sene ara dönemde geçiş yapılmayacak.Eğer yapılma kararı çıkmazsa en yakın yazın mı geçiş için başvurabiliriz?
    4-Bu geçişte yerleştiğim yıldaki taban puanın benim puanımın altında olmasından başka aranacak özellik var mı?

Sorularımı yanıtlarsanız memnun olurum bu arada ben de yarın dilekçe göndermeyi düşünüyorum yardım ederseniz.

2013te girdiysen 2013te oluşan taban puanlara göre geçiş yapabilirsin 2014te değil

• sadece taban puanınız girdiğiniz senekinden yuksek olması yetiyor gerekirse sınıfta kalın ama yinede gecebilirsiniz :) eğer ara donemde geçiş açılırsa subat mart gibi basvurup gecebiliriz ama bu gecisin acılması da bizim göndereceğimiz dilekçelere bağlı 1 dilekçe bile cok onemli yok kısı sayısını dikkate alacakmıs eğer karar cıkmazsa en yakın ağustosta falan basvuru yapcaz bu da kotu tabiki bir an once acılsa iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaewan -- 24 Kasım 2014; 23:50:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaewan

evet cıkarsa olacak ben de bir tıptan baska tıpa gececeim

tıpa geçen yıl bahar döeminde geçiş yapılamadı bildiğim kadarıyla tıp fakülteleri diğer bölümlerdeki gibi yarıyıl sistemine göre eğitim vermiyor çünkü bir çok üni nin duyurusunda tıp fakültesi hariç notunu görmüştüm sen yinede araştır bi
  • Hocam peki ara dönemde veya yazın bir şekilde geçtik diyelim. Okumak nasıl olacak? Ben aynı bölümden başka okula geçeceğim fakat geçmek istediğim okul ingilizce eğitim veriyor? Beni kabul ederler mi?

@samet aydemir

Hocam onu biliyorum şimdi bizim girdiğimiz seneki puanlar 2014'ün kitapçığında yazılıyor ya ondan öyle söyledim haksız mıyım? Öyle olmayacak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: samet aydemir

quote:

tıpa geçen yıl bahar döeminde geçiş yapılamadı bildiğim kadarıyla tıp fakülteleri diğer bölümlerdeki gibi yarıyıl sistemine göre eğitim vermiyor çünkü bir çok üni nin duyurusunda tıp fakültesi hariç notunu görmüştüm sen yinede araştır bi

ben uludağ tıpa gecmek istiyorum gecen sene bahar döneminde öğrenci geldi denmisti bana orası vize sistemi ama gecis yapabilirmiyimki
  • hazırlık muafiyet sınavına gireceksin muafiyeti geçemezsen hazırlık sınıfından başlıyacaksın
  • quote:

hazırlık muafiyet sınavına gireceksin muafiyeti geçemezsen hazırlık sınıfından başlıyacaksın

ben hazırlıgı atlamıstım su an okuduğum okulda yuzde 30 ıngılızce zaten okulum yıne de gırmem gerekirse girerim ingim fena diildir
  • samet aydemir S kullanıcısına yanıt
    Ben şuan 2. sınıfım.Diyelim muafiyet sınavını geçemedik.Hazırlık okudum 1 yıl sonra 3. sınıftan mı devam edeceğim yoksa 1. sınıftan mı başlayacağım?

Not:Aynı bölüme geçiş yapacağım.
  • quote:

quote:

hazırlık muafiyet sınavına gireceksin muafiyeti geçemezsen hazırlık sınıfından başlıyacaksın

ben hazırlıgı atlamıstım su an okuduğum okulda yuzde 30 ıngılızce zaten okulum yıne de gırmem gerekirse girerim ingim fena diildir

Alıntıları Göster
    up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet aydemir -- 25 Kasım 2014; 0:41:14 >
  • quote:

quote:

quote:

ben uludağ tıpa gecmek istiyorum gecen sene bahar döneminde öğrenci geldi denmisti bana orası vize sistemi ama gecis yapabilirmiyimki

eğer uludağın ögrenci işleri geçen yıl bahar dönemin ögrenci aldık diyorsa kabul ediyolardır hocam

• quote:

quote:

quote:

eğer hazırlığı okuyup geçtiğine dair elinde belgen varsa geçtiğin yerde hazırlık okumazsın bildiğim kadarıyla ama aynı böülmler olsa dahi eğitim ögretim dili türkçe bölümden ingilizce bölüme geçtiğin için hazırlığın ardından 1. sınıftan başlıyacaksın orası kesin

ben yuzde 30 ing bolumden türkçe bolume gececeim öğrenci isleri öğrenci aldık dediler ama tıptan demediler sanırım inş olur bir de uludağ tıp vize sistemi yanı dersler donemlikmiş diğer tıplar komite sistemi o yuzden ogrenci alamıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaewan -- 25 Kasım 2014; 0:20:45 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

eğer hazırlığı okuyup geçtiğine dair elinde belgen varsa geçtiğin yerde hazırlık okumazsın bildiğim kadarıyla ama aynı böülmler olsa dahi eğitim ögretim dili türkçe bölümden ingilizce bölüme geçtiğin için hazırlığın ardından 1. sınıftan başlıyacaksın orası kesin

ben yuzde 30 ing bolumden türkçe bolume gececeim öğrenci isleri öğrenci aldık dediler ama tıptan demediler sanırım inş olur bir de uludağ tıp vize sistemi yanı dersler donemlikmiş diğer tıplar komite sistemi o yuzden ogrenci alamıyorlar

Alıntıları Göster
    pardon hocam bu cevap James Rodriguez içindi
    (eğer hazırlığı okuyup geçtiğine dair elinde belgen varsa geçtiğin yerde hazırlık okumazsın bildiğim kadarıyla ama aynı böülmler olsa dahi eğitim ögretim dili türkçe bölümden ingilizce bölüme geçtiğin için hazırlığın ardından 1. sınıftan başlıyacaksın orası kesin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet aydemir -- 25 Kasım 2014; 0:37:21 >

• ama dediğim gibi bi çok üninin duyurusunda tıp fakültesi hariç notunu görmüştüm üni den üni ye de değişir tabi bu şart
  • quote:

(eğer hazırlığı okuyup geçtiğine dair elinde belgen varsa geçtiğin yerde hazırlık okumazsın bildiğim kadarıyla ama aynı böülmler olsa dahi eğitim ögretim dili türkçe bölümden ingilizce bölüme geçtiğin için hazırlığın ardından 1. sınıftan başlıyacaksın orası kesin)

ben bu okulumda hazırlık okumadım isteğe bağlıydı bende atladım. gittiğim okulda bir yıl hazırlık okusam sonra 3. sınftan devam edemez miyim?
  • Bugün büyük gün arkadaşlar. Facebook'dan herkes organize oldu,bugün herkes dilekçeleri yeniden toplu olarak yolluyor. Siz de üşenmeyin dilekçenizi gönderin. Bugün toplu olarak ses yaratacağımız büyük gün.
  • bugra0694 kullanıcısına yanıt
    bugün sınavım var diye 1 tane yollayabildim
  • Valla bende el yazisiyla yazip iadeli taahitle yolladim bimere cumhurbaskanligina yazdim ne dediyseniz yaptim artk beklemekten baska caremiz yok cunku daha baska bisi kalmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: James Rodriguez

quote:

ben bu okulumda hazırlık okumadım isteğe bağlıydı bende atladım. gittiğim okulda bir yıl hazırlık okusam sonra 3. sınftan devam edemez miyim?

1.siniftan baslarsin hocam turkceden ingilizce bolume gectigin icin

• Beyler yeni YÖK başkanı Yekta Saraç twitter'ı aktif kullanan biri twitterdanda baskı kuralım her gün twitterdan da yazın hastag ımız #20142015AraDönemMerkeziYatayGeçişİstiyoruz
    https://twitter.com/ProfYektaSarac
  • Arkadaslar gönderelim dilekçe dilekce yagmuruna tutalım
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.