Şimdi Ara

2014-2015 Ara dönem Merkezi yatay geçiş isteyenler (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.362
Cevap
19
Favori
41.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bana bi yardımcı olur musunuz. arkadaslarım bölüm degistirmek istemiyor ama bizlere destek icin dilekce gönderseler ilerde onlara sıkıntı olur mu bundan emin olamıyorlar. bilen birileri yazabilir mi ?
  • bugün yoğun kar yağışından gidip gönderemedim. yarın göndereceğim.benim iş büyük ihtimal olmayacak ama sizler için göndereceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soysalays

arkadaslar bana bi yardımcı olur musunuz. arkadaslarım bölüm degistirmek istemiyor ama bizlere destek icin dilekce gönderseler ilerde onlara sıkıntı olur mu bundan emin olamıyorlar. bilen birileri yazabilir mi ?

Yok hocam dilekçe bu ya. Dilek/şikayet kutusu gibi bir şey kimse sizden bir şey istediniz diye hesap soramaz. DİLEKçe tarafı bir şey diliyorsunuz.
  • Merhaba arkadaşlar ara dönemde geçiş yapmak isteyenler arkadaşları adinada dilekçe gönderebilirler hiç bır sıkıntısı yoktur toplanıp birlik olursak bu işi başaricaz gönderilen dilekçe sayısının çok fazla olması lazım ki ciddiye alsınlar facebook ta ara dönemde yatay geçiş istiyoruz diye bır profil açıldı ben ve benim gibi birçok arkadaş bursa birleşti haberi olmayanlar bi zahmet orayada baksınlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dilekçe gonderemeyenler hiç değilse BİMER e dilekçede ki yazıyı yazıp gondersinler lütfen arkadaşlar bu konuda biraz duyarlı olalım ve hakkımızı arayalım

• quote:

Orijinalden alıntı: James Rodriguez

quote:

Orijinalden alıntı: soysalays

arkadaslar bana bi yardımcı olur musunuz. arkadaslarım bölüm degistirmek istemiyor ama bizlere destek icin dilekce gönderseler ilerde onlara sıkıntı olur mu bundan emin olamıyorlar. bilen birileri yazabilir mi ?

Yok hocam dilekçe bu ya. Dilek/şikayet kutusu gibi bir şey kimse sizden bir şey istediniz diye hesap soramaz. DİLEKçe tarafı bir şey diliyorsunuz.

ben de öyle diyordum ama korktular haliyle tesekkür ederim.
    bugun kar dolayısıyla biz de yurtta cıkamadık yarın gönderecegiz insallah birkac kisi adına.
  • Arkadaslar suan ben hazırlıyorum bugun 1 tane gonderdim yarın 5 tane daha filan atmayı planlıyorum lütfen arkadaslar biraz yüklenelim geçiş yapmak istemeyen arkadaslar da vardır onlarda yardım ederse cok iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutlarrr

Arkadaslar suan ben hazırlıyorum bugun 1 tane gonderdim yarın 5 tane daha filan atmayı planlıyorum lütfen arkadaslar biraz yüklenelim geçiş yapmak istemeyen arkadaslar da vardır onlarda yardım ederse cok iyi olur

Dostum hepsini kendin adına mı gönderiyorsun?

Eğer öyleyse başka kişilerin adına göndermeni tavsiye ederim çünkü YÖK ne kadar dilekçe geldiğine bakmaz.Kaç kişinin dilekçe yazdığına bakar.Yani bir kişinin 5 dilekçe yollamasıyla 5 kişinin bir dilekçe yollaması çok farklı şey olduğunu hatırlatmak isterim.Tabi gönderecek arkadaşım yok diyorsanız. Birden çok dilekçe yazmanız da olumlu bir şey.
  • Neler yapiyoruz arkadaslar?

• Arkadaşlar lütfen bu konuya her geçen gün biraz daha itibar gösterin BİMER change.org atv dilekçe elinizden ne geliyorsa yapın hergün telefonlarinizla yok u arayın geçen seneye göre yavaş olduğumuzu görüyorum

• elimizden geleni yapıyoruz ama herkesin el atması lazım yoksa olmaz bu iş!!!!
  • Bende Takipteyim arkadaşlar dilekçemi yarın vericem benim merak ettiğim geçen sene bahar döneminde çıkacağı bellimiydi yoksa dilekçelere bakılıp mı açıldı bunu bilen birisi varsa bilgilendirirse sevinirim.
  • cmert55 kullanıcısına yanıt
    Gecen sene kapalıydı adamlar dilekce gönderdi actılar gönder sen de kardesim
  • Eyvallah kardeşim sayende ufakda olsa bir umut gözüktü her yere yazdım yarında dilekçemi veririm inşallah bu senede olur.

• Arkadaşlar bu sayfada ve Facebook grubunda paylaşılan dilekçe örneğini bende dün bikaç adet yazıp gönderdim. Fakat vakitsizliğim dolayısıyla dilekçeyi daha önce hiç okuyup inceleyememiştim. Dün okurken ve özellikle de yazarken biçok düşük cümle ve ifade yetersizliği olduğunu farkettim. Bu sebeple bugün oturup en azından kendi adıma yeni bir dilekçe hazırladım ve belki buradan da göndermek isteyen arkadaşlar olur diyerek mesajıma eklemek istedim. Hangi dilekçeyi, ne kadar ve ne yolla gönderdiğiniz farketmez hepinize emekleriniz için şimdiden teşekkür ederim. Dosyanın indirilmedende incelenebilmesi için önizlemesini ekliyorum resmin altında 'WORD' formatındaki indirme linkini bulabilirsiniz.

2014-2015 Ara dönem Merkezi yatay geçiş isteyenler

http://s3.dosya.tc/server29/XEzPsg/Dilek_e.docx.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carking58 -- 27 Kasım 2014; 1:09:59 >

• Arkadaşlar dilekçeyi nasıl ve tam olarak nereye göndereceğiz?
  • Yök iletişim Adresi:
    Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı
    06539 Bilkent
    Ankara-Türkiye

Herhangibir PTT şubesinden, dilekçeyi imzalayarak bir zarf içine koyup yukarıdaki adrese ister APS ister posta yoluyla gönderebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carking58 -- 27 Kasım 2014; 1:30:13 >
  • Teşekkürler bizde bi 10 kişi toplayalım.
  • carking58 kullanıcısına yanıt
    Hocam elinize sağlık güzel olmuş dilekçe bundan sonraki gönderdiklerimizde bu örneği yazıp gönderelim daha açık bir anlatımı var.Emeğiniz için teşekkürler.
  • Yanlis olmus gecen seneki madde farkliydi.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.