Şimdi Ara

2014-2015 Ara dönem Merkezi yatay geçiş isteyenler (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.362
Cevap
19
Favori
41.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Durumlar nasıl beyler dilekçeleri yolluyomusunuz? foruma baktımda geçen sene bu konuyla ilgilenenler, destek çıkanlar daha fazlaymış daha süremiz var ama en geç ocağa kadar bir cevap almak gerek onun içinde herkesin dilekçe yazması, yökü sürekli arayıp rahatsız etmesi,bimer e yazması lazım . Yatay geçiş yapacak yapmayacak herkesin destek vermesi lazım.Burayada bir imza atarsanız sevinirim çok değil 2 dakikanızı alır.
    https://www.change.org/p/prof-dr-yekta-sara%C3%A7-2014-2015-ara-d%C3%B6nem-merkezi-yatay-ge%C3%A7i%C5%9F-istiyoruz

• samot S kullanıcısına yanıt
    Nasil farkli?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecen seneki maddede her eğitim ogretim donemi baslangicinda yaziyordu

• arkadaslar ben bir cok kisi buldum dilekce yollaması icin hatta masraflarını da üstlendim :D neyse söyle bi sorum olacak acıktan okuyanlarda yollasa bu dilekceyi sıkıntı olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: soysalays

arkadaslar ben bir cok kisi buldum dilekce yollaması icin hatta masraflarını da üstlendim :D neyse söyle bi sorum olacak acıktan okuyanlarda yollasa bu dilekceyi sıkıntı olur mu?

Olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: samot

quote:

Orijinalden alıntı: soysalays

arkadaslar ben bir cok kisi buldum dilekce yollaması icin hatta masraflarını da üstlendim :D neyse söyle bi sorum olacak acıktan okuyanlarda yollasa bu dilekceyi sıkıntı olur mu?

Olmaz

sahane cünkü bircok kisi buldum. sizlere de önerim cesit cesit insan var bu yapmaz demeyin sorun belki bizim icin olan önemini anladıktan sonra yardım etmek isterler....
  • Hocam bende zaten onu belirttim. Bu seneki yazinin 5. Maddesi yapilamaz diyo gecen seneki yapilabilir diyo. Ben bu durumun giderilmesinden bahsettim gecen seneki maddeye atif yaparak?

• Anlasilan o ki, yok bu maddeyi gecen sene ara donemde gecis yapilmasindan dolayi ortaya cikan bazi sorunlar sebebiyle koydu ve uygulamakta kararli eger yeterince bastirmazsak bu isin olmasi zor gorunuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: zigorunyeri

Anlasilan o ki, yok bu maddeyi gecen sene ara donemde gecis yapilmasindan dolayi ortaya cikan bazi sorunlar sebebiyle koydu ve uygulamakta kararli eger yeterince bastirmazsak bu isin olmasi zor gorunuyor.

Aynen arkadaşın dediği gibi biraz üstlerine gitmemiz lazım.Yökü dilekçe yağmuruna tutmalıyız.Change.org da ki kampanyayı eşe dosta herkese imzalatmalıyız.Ancak baskıyla olur bu seneki geçiş...
  • Arkadaşlar transcript için hocaların sisteme sınav notlarını girmesi gerekiyor mu ? Çünkü bazı hocalar sisteme girmeden kağıtlara yazmışlar sonuçları.
  • Jerichoholiccc kullanıcısına yanıt
    Ortalamayla mı geçiş yapacaksın?

• Beyler durum nedir ne zamandır giremiyorum var mı değişiklik falan ?
  • arkadaslar benim yine bi sorum olacak söyle ki biz 21 kisi (bu sayı daha da artacak insallah) dilekce yollayacagızvve hepsini gönderme islemlerini ben üstlendim ve 'kızlı erkekli' karısık isimler var. hepsini tek bir adresten yani benim kaldıgım kız yurdundan göndermem pek mümkün görünmüyor cünkü yurda gelen her sey kayıt altına alınıyor ve yurtta kalan kisiler degil bunlar. ben de düsündüm ki acaba dilekceleri gönderdigimiz ptt adresini yazsak dilekcelere cevap gelirse yine ordan gidip alsam gibi bi durum olabilir mi sizce?
  • soysalays S kullanıcısına yanıt
    Bence sorun olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: EllisNeptune

Ortalamayla mı geçiş yapacaksın?

Sene sonunda geçiş yapabilirsem ortalama ile yapıcam evet o yüzden sordum notların sisteme girilmesi gerekiyor mu diye ?
  • carking58 kullanıcısına yanıt
    Dostum tc kimlik no da koysak daha iyi olur zannimca

• Tabiki olabilir hocam. Isim yazip imza attigimiz kisimda ismin hemen altina gelecek sekilde TC numaramizi yazabiliriz.

• 08/07/2014 tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu toplantısında; 2 Mayıs 2014 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan yükseköğretim kurumlarında Ön Lisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal ile Kurumlararası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına İlişkin Yönetmelik değişikliği uyarınca, 2014-2015 eğitim öğretim yılında uygulanmak üzere adı geçen yönetmeliğin Ek Madde 1’inci maddesinde yer alan hükümler dikkate alınarak, söz konusu yönetmeliğin Ek Madde 1'inin uygulanması ile ilgili olarak alınan 1. maddesinde "Öğrencinin kayıt olduğu yıldaki merkezi yerleştirme puanlarının başka bir diploma programının girdiği yıldaki taban puanına eşit veya yüksek olması gerektiğine, (Örneğin, İşletme (puan türü TM1) programında kayıtlı bir öğrencinin merkezi yerleştirme puanları arasında MF4 puanı varsa ve bu öğrencinin MF4 puanının geçmek istediği İnşaat Mühendisliği programının taban puanına eşit veya yüksek olması durumunda uygulama esasları çerçevesinde yatay geçiş yapabilecektir.)" karar verilmiştir. Yukarıda belirtilen karar dikkate alınarak 2015 yılı başvuru tarihlerini öğrenmek için Kurulumuz internet sayfasından takip edebilecek olup, konu ile ilgili olarak kayıtlı olduğunuz programa öğrenci olduğunuzla ilgili belge ve ÖSYS Sonuç Belgenizle birlikte ilgili yükseköğretim kurumuna başvurmanız gerekmektedir.

bimerden gelen cevap

• sheqil42 S kullanıcısına yanıt
    Herkese otomatik ayni cevabı yolluyolar galiba.

• arkadaslar salı günü yin yollanıyormus sanırım dilekceler toplu olarak. sizlerde es dosttan rica etseniz ben böyle böyle 23 kisi buldum cabalarsak olacak..
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.