Şimdi Ara

2014-2015 Ara dönem Merkezi yatay geçiş isteyenler (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.362
Cevap
19
Favori
41.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dedigim ön lisans. Gaziantep üniversitesi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_samet20

Hocam gerekli belgeler her üniversite kendisi yayınlacak ama örnek olması adına Pamukkale Üniversitesinin istediği belgeler bunlar.

Pamukkale üniversitesinin istediği belgeler.

ÖRNEKTİR (Her üniversite kendi sitesinde yayınlacak)

1) Adayın halen kayıtlı bulunduğu üniversiteden aldığı onaylı Öğrenci Belgesi.
    2) Nüfus Cüzdanının arkalı önlü fotokopisi.
    3) Adayın halen kayıtlı olduğu üniversiteye/programa kayıt yaptırdığı yıla ait ÖSYS Sonuç Belgesinin internet çıktısı.
    4) Onaylı Not Durum Çizelgesi (Transkript) ile Onaylı Ders İçeriği.
    5) Zorunlu hazırlık sınıfı/zorunlu bilimsel hazırlık sınıfı olan programlara başvuranlardan, hazırlık sınıfı başarı belgesi/muafiyet belgesi. (Başarı belgesi/muafiyet belgesi olmayanlar hazırlık sınıfına devam edeceklerdir.)
    6) Daha önce Yatay Geçiş Yönetmelik Ek Madde-1 Uygulama Esaslarına göre yatay geçiş yapmadığına dair taahhütname. (Taahhütnameye Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına ait sayfada bulunan duyurudan ulaşabilirsiniz.)

bunları illa okuldan alabiliriz demi ? öğrenci bilgi sisteminden falan alamaz mıyız _

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunu üniversitenizi arayarak sorun tam olarak bilgim yok tanlış bilgi vermek istemem.
  • aynı okulun hem birinci öğretim hem ikinci öğretimine başvurabilir miyim

• quote:

Orijinalden alıntı: BcevikB

aynı okulun hem birinci öğretim hem ikinci öğretimine başvurabilir miyim

aynı sorunun cevabını bende arıyorum arkadaşlar bilen var mı ?
  • soysalays S kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım geçtiğin okulda da hazırlık varsa senin notunla ilgilenmezler tekrar muafiyete girersin geçemezsen orda da baştan hazırlık okursun zaten

• Arkadaşlar ben kendi okuluma geldim görevliler yemeğe çıkmış saat birde görüşüp edindiğim bilgileri sizinle paylaşıcam

• mhmt.1907 M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.Hangi üniversite olduğunuda belirtirseniz diğer arkadaşlarda faydalanırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thranduil the Great King

Ulan sacmalik resmen ya. Okullara birakmak ne demek ? Hic cikarmasaymis. Zaten universitelerde bi afra tafra yazilari goruruz simdi "ara geciste ogrenci kabul edilmeyecektir."

Nasil zorunlu yapmazsin sen ya ? Zorunlu yapmiyorsan o zaman taban puani sartini kaldirsaydin da universitenin kararina gore girseydik.

hem taban puani iste, hem universiteye birak karari.

Aynen öyle , saçmalığın daniskası resmen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_samet20

Resmi açıklamamızda geldi hocam.

http://www.yok.gov.tr/documents/10279/12416295/yatay_gecis.pdf/857535cf-5500-40fb-8a53-a517bd33a0fd

Bu süper haber :)
    Hazırlıkta kaydımı dondurmuştum ama bakalım geçişimi kabul etçekler mi ;)
    1-2 gün içinde kontenjanlarda belli olur tahminimce.

Kontenjan belli olan üniversiteler var mı arkadaşlar ? ^^

• by_samet20 kullanıcısına yanıt
    Marmara üniversitesi kardeşim

• Arkadaşlar kocaeli üniversitesini aradım.
    Yök daha bugün karar verdi. Türkiyenin tüm üniversitelerinde senatolar toplanacak. Üniversiteler nihai kararı verecek. Bizim senato 19 ocakta toplanacak mesela dedi. Duyurular kısmını takip edebilceğimizi söyledi.
    Kocaeli için 19'una kadar belli olmayacak yani.
    Diğer üniversitelerinde ne zaman açıklayacağı belli değil. 15 gün içinde tüm üniversiteler açıklayacağını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fascism -- 13 Ocak 2015; 14:01:42 >
  • Abi kocaeli üniversitesi niye böyle değerlendiriyor ki durumu yani lisans programları için geçerli değil ne demek ya inşallah diğer okullar da aynı kararı vermez

• quote:

Orijinalden alıntı: mhmt.1907

Abi kocaeli üniversitesi niye böyle değerlendiriyor ki durumu yani lisans programları için geçerli değil ne demek ya inşallah diğer okullar da aynı kararı vermez

Ben kocaeli üniversitesiyle iletişime geçecem. Şuan öğle molası bir bitsin.
    Geçiş yapmayı düşündüğüm uludağ üniversitesi , eskişehir osmangazi ve kocaeli üniversitesiyle görüşecem. Buraya yazarım sonuçları
  • İyi olur hocam teşekkürler. Hadi hakkımızda hayırlısı

• Bir şey sorcam beyler , bu geçişte ortalamaya mı bakılıyor yoksa o yıldaki ösys puanına mı bakılıyor , eger osys puanına baklyorsa transkirip falan neden isteniliyor , alttan ders olmaması gibi şartlar vb.

• Marmara öğrenci işlerine hiç uğramayın derim tersliyolar bi de sanki bilgi edinmek hakkımız değilmiş gibi. Kavga edip çıktım.

• Arkadaşlar şimdi başvuruyu geçmek istediğimiz üniye mi yapacaz bir de bahar dönemi dediği bsşvurumuz kabul edilirse 2.dönem diğer ünide mi devam edecez

• quote:

Orijinalden alıntı: Thranduil the Great King

ARKADAŞLAR BENCE BOŞA SEVİNMEYELİM.

Üniversiteye bıraktılarsa burada yazan arkadaşlarımızın bende dahil %90 ı eminim geçemeyecek.

Kontenjan açarlarsa geçersinde , Açmama ihtimalleri yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KiRVeee

Kontenjan kararını üniversiteye bırakmak sanırım pek hayırlı olmadı
    Kocaeli üniversitesinden duyuru...
    2014/2015 Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılında, Yurtiçi ve Yurtdışından Önlisans ve Lisans Düzeyinde Yatay Geçiş Başvuru Şartları ve Kontenjanları Hk (*Lisans Programlarına Ara Dönemde Yatay Geçiş Yapılmamaktadır)

http://www.kocaeli.edu.tr/dosyalar/9915/duyurular/raporr.xlsx

bence daha yazi ulasmadi degistirme ihtimalleri var

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.