Şimdi Ara

2014-2015 Ara dönem Merkezi yatay geçiş isteyenler (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.362
Cevap
19
Favori
41.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Not ortalamasıyla yatay geçiş sadece sene başlarında mı oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu bir anlayamadim, biri sadece ösys puanıyla geçiş diyor akşam kanal d haberde de sadece ders ortalamanız yüksek olduğu takdirde başvurabilirsiniz diyor anlamadim gitti

• quote:

Orijinalden alıntı: d.eray

Alttan dersi olupda yatay geçiş yapabilecegimiz universiteler hangileeidir. Yoksa hepsi tüm derslerimizi vermemizomi bekliyor

Ekleme: Sadece ortalamayla yatay geçiş yapiyoruz merkezi y.p. yatay gecis yapilmiyor dimi arkadaslar

Simdi baharda gecis olursa yazin gecmeyi isteyenler icin yazin gecis olmayacakmi !!??

• Ya bu karar yeni alınmadımı ? Sakarya Üniversitesi açıklamış bile başvuru tarihleri 12-14 Ocak 2015 diyor. Ben nasıl şimdi Ankara'ya gidip belgeleri alıp başvuru yapacağım.Zaman yokki ya

http://www.ogrisl.sakarya.edu.tr/duyurular/2014_YATAY/yatay2015bahar.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JabbaWockeeZ -- 13 Ocak 2015; 20:35:05 >
  • Ygs lys ye tekrar gireceğim,elimde puanım da olsun.Ki zaten hep yukarı doğru yükselen bir puan grafiğim var.bu sene istediğim puanı alıp,Aksaray a giderim İnşAllah.

Eğer ağustos'da da geçiş olursa,geçiş yaparım belki.Ama puanım cebimde "emniyet" olarak dursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

Ygs lys ye tekrar gireceğim,elimde puanım da olsun.Ki zaten hep yukarı doğru yükselen bir puan grafiğim var.bu sene istediğim puanı alıp,Aksaray a giderim İnşAllah.

Eğer ağustos'da da geçiş olursa,geçiş yaparım belki.Ama puanım cebimde "emniyet" olarak dursun.

Nerde okuyyorsun

• Daha doğrusu okumuyorum lu an.Tekirdağ/Namık Kemal Üniversitesi'nde kayıtlıyım,İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü hazırlık.

Ancak beğenmediğim/alışamadığım/Ankara'ya çok uzak olduğu için bıraktım.

• quote:

Orijinalden alıntı: KiRVeee

Arkadaşlar kocaeli üniversitesini aradım.
    Yök daha bugün karar verdi. Türkiyenin tüm üniversitelerinde senatolar toplanacak. Üniversiteler nihai kararı verecek. Bizim senato 19 ocakta toplanacak mesela dedi. Duyurular kısmını takip edebilceğimizi söyledi.
    Kocaeli için 19'una kadar belli olmayacak yani.
    Diğer üniversitelerinde ne zaman açıklayacağı belli değil. 15 gün içinde tüm üniversiteler açıklayacağını düşünüyorum.
    Sözün özü her üniversite yakın bir zamanda kurulu toplayacak ve karar alacak. Bize gene beklemek düşüyor

Ben kocaelide okuyorum da finaller 19unda bitiyor ondan sonra butler var. Benim 1-2,dersim but ve eğer olurda lisansa kontenjan açılırsa girebilme ihtimalim var mı ?

• quote:

Yök daha bugün karar verdi. Türkiyenin tüm üniversitelerinde senatolar toplanacak. Üniversiteler nihai kararı verecek. Bizim senato 19 ocakta toplanacak mesela dedi. Duyurular kısmını takip edebilceğimizi söyledi.
    Diğer üniversitelerinde ne zaman açıklayacağı belli değil. 15 gün içinde tüm üniversiteler açıklayacağını düşünüyorum.
    Sözün özü her üniversite yakın bir zamanda kurulu toplayacak ve karar alacak. Bize gene beklemek düşüyor

Hocam bu karar yeni çıkmadı mı ??

Mesela ben Gazi'den Saü ye geçicektim.Duyurular bölümünde yayınlamış yatay geçişle ilgili dosya.Başvuru tarihi 12-14 Ocak 2015 diyor anlamadım gitti ya.YÖK başkanı daha bugün açıklama yaptı ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JabbaWockeeZ -- 13 Ocak 2015; 21:11:16 >

• Konuya tam anlamıyla vakıf olan bir arkadaş kısaca yardım edebilir mi?

Bahar dönemi dediğimiz dönem şubat ayında başlayan dönem mi? eğer öylese ben 1-2 dersten büte kaldım ve bu yatay geçiş olayını şubatta yaparlarsa benim dönem ortalamam daha açıklanmamış olmaz mı?

Son olarak bu yeni açıklama her dönemde yatay geçiş yapabileceğimiz anlamına mı geliyor?

yani 1. sınıfın ortasında, birinci sınıfın sonunda, ikinci sınıfın ortasında, ikinci sınıfın sonunda gibi?
  • ağustosta kesinlikle geçiş olması lazım ara dönemde geçiş isteyenler yüzünden adam yazın geçemeyecekmi yok öle saçmalık merak etme sen.kont da geçen seneki gibi yüzde 30 olması lazım
  • Mister Spak M kullanıcısına yanıt
    umarım yazınki kont hakkımızdan düşmezler adam ara geçişde yatay geçiş istedi diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

umarım yazınki kont hakkımızdan düşmezler adam ara geçişde yatay geçiş istedi diye

hocam lütfen biraz daha açık yazar mısınız?
  • Mister Spak M kullanıcısına yanıt
    ara dönemde yatay geçicek arkadaşlarımız olucak ya inş kazanırlar ara dönemde geçiş yapıldıgı için yazın mesela yüzde30 olan kont yüzde 20 'yemi düşecek yoksa aynımı kalacak demek istedim ilgi çeksin diye ban simgesi koydum
  • yanlıs etiketleme yaptın herhalde?

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ düşünen arkadaslar ara dönemde ögrenci kabul etmiyorlarmıs bilginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

ara dönemde yatay geçicek arkadaşlarımız olucak ya inş kazanırlar ara dönemde geçiş yapıldıgı için yazın mesela yüzde30 olan kont yüzde 20 'yemi düşecek yoksa aynımı kalacak demek istedim ilgi çeksin diye ban simgesi koydum

onu bilmiyorum. bende benim konumla alakalı sandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: JabbaWockeeZ

quote:

Mesela ben Gazi'den Saü ye geçicektim.Duyurular bölümünde yayınlamış yatay geçişle ilgili dosya.Başvuru tarihi 12-14 Ocak 2015 diyor anlamadım gitti ya.YÖK başkanı daha bugün açıklama yaptı ama

Bu eski sistem yatay geçiş. Çünku %80 ders icerigi ayni olmasi gerekir diyor.Ve 1. Sinif gecis yapamiyor.
    Merkezi puanla hukuktan muhendislige bile geçiliyor. Her zaman yapilabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fascism -- 13 Ocak 2015; 22:45:32 >

• soysalays S kullanıcısına yanıt
    Ögrenci islerinin lafina inanmayın bence..

• quote:

Orijinalden alıntı: Elifçe

quote:

Ben kocaelide okuyorum da finaller 19unda bitiyor ondan sonra butler var. Benim 1-2,dersim but ve eğer olurda lisansa kontenjan açılırsa girebilme ihtimalim var mı ?

Bu konuda bilgim yok. Fakat uniden uniye degisir bu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JabbaWockeeZ

quote:

Bu eski sistem yatay geçiş. Çünku %80 ders icerigi ayni olmasi gerekir diyor.Ve 1. Sinif gecis yapamiyor.
    Merkezi puanla hukuktan muhendislige bile geçiliyor. Her zaman yapilabiliyor

Ohh be sağol hocam.İçimi rahatlattın

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.