Şimdi Ara

2014-2015 Ara dönem Merkezi yatay geçiş isteyenler (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.362
Cevap
19
Favori
41.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: umtcnsg

Bir şey sorcam beyler , bu geçişte ortalamaya mı bakılıyor yoksa o yıldaki ösys puanına mı bakılıyor , eger osys puanına baklyorsa transkirip falan neden isteniliyor , alttan ders olmaması gibi şartlar vb.

Alttan ders myp de önemli değil diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BcevikB

quote:

Bir şey sorcam beyler , bu geçişte ortalamaya mı bakılıyor yoksa o yıldaki ösys puanına mı bakılıyor , eger osys puanına baklyorsa transkirip falan neden isteniliyor , alttan ders olmaması gibi şartlar vb.

normal lisanslar için ne şartlar gerekiyor ? bi bilginiz var mı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BcevikB

quote:

normal lisanslar için ne şartlar gerekiyor ? bi bilginiz var mı

Puanının geçmek istedigin yerden yüksek olması lazım bu önemli en önemli şart alttan ders mypde önemli değil

• Bir kere geçiş yapan bir daha yararlanamıyor dimi bu durumdan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedyrazor

quote:

Orijinalden alıntı: KiRVeee

Kontenjan kararını üniversiteye bırakmak sanırım pek hayırlı olmadı
    Kocaeli üniversitesinden duyuru...
    2014/2015 Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılında, Yurtiçi ve Yurtdışından Önlisans ve Lisans Düzeyinde Yatay Geçiş Başvuru Şartları ve Kontenjanları Hk (*Lisans Programlarına Ara Dönemde Yatay Geçiş Yapılmamaktadır)

http://www.kocaeli.edu.tr/dosyalar/9915/duyurular/raporr.xlsx

bence daha yazi ulasmadi degistirme ihtimalleri var

Benimde umudum o yönde.
    Öğrenci işlerine bir ulaşabilsem , yazı geçip geçmediğini öğreniriz

• Yıldız teknik üniversitesi'nin açacağını hiç zannetmiyorum ben mesela. Hiçbi işe yaramayan bi karar çıkarmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aegon Targaryen

Bir kere geçiş yapan bir daha yararlanamıyor dimi bu durumdan?

SAdece eski yerine dönme şansın var.
  • sanırım hiçbir şekilde bahar yarıyılı için ders ortalamasıyla geçiş hakkı tanınmıyor
  • Herkes aradigi bilgi edindigi universiteyi yazsin. Ben itu yu aradim elimize bilgi ulasmadi dediler.

• Ben de Kocaeli düşünüyordum :(
  • Arkadaşlar kocaeli üniversitesini aradım.
    Yök daha bugün karar verdi. Türkiyenin tüm üniversitelerinde senatolar toplanacak. Üniversiteler nihai kararı verecek. Bizim senato 19 ocakta toplanacak mesela dedi. Duyurular kısmını takip edebilceğimizi söyledi.
    Kocaeli için 19'una kadar belli olmayacak yani.
    Diğer üniversitelerinde ne zaman açıklayacağı belli değil. 15 gün içinde tüm üniversiteler açıklayacağını düşünüyorum.
    Sözün özü her üniversite yakın bir zamanda kurulu toplayacak ve karar alacak. Bize gene beklemek düşüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fascism -- 13 Ocak 2015; 14:03:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thranduil the Great King

quote:

Orijinalden alıntı: KiRVeee

Arkadaşlar kocaeli üniversitesini aradım.
    Yök daha bugün karar verdi. Türkiyenin tüm üniversitelerinde senatolar toplanacak. Üniversiteler nihai kararı verecek. Bizim senato 19 ocakta toplanacak mesela dedi. Duyurular kısmını takip edebilceğimizi söyledi.
    Kocaeli için 19'una kadar belli olmayacak yani.
    Diğer üniversitelerinde ne zaman açıklayacağı belli değil. 15 gün içinde tüm üniversiteler açıklayacağını düşünüyorum.

EE peki başvuru zamanları ne zaman olacak? Taa kararı o zaman açıklayacaklarsa ohoo )

Şubatın başında olur başvurular ;)

• Arkadaşlar uludağ ve trakyadan haber alan var mı ??

• İyi ya. Açsın Kocaeli :)
  • Burak Kılanç yine çok doğru tespitlerde bulunuyor. Devlet üniversitelerine geçiş yapacak arkadaşlara Burak hocanın tweetlerini takip etmesini öneririm.
  • Bahar döneminde yatay geçiş açılması, yaz döneminde yatay geçiş hakkı verilmeme olasılığını ortaya çıkarır mı? Yani bu yaz yine merkezi yerleştirme puanı ile yatay geçiş yapılabilecek mi ?
  • beyler bı okulun hem ı.o hem n.o basvurabılır mıyız

• Alttan dersi olupda yatay geçiş yapabilecegimiz universiteler hangileeidir. Yoksa hepsi tüm derslerimizi vermemizomi bekliyor

Ekleme: Sadece ortalamayla yatay geçiş yapiyoruz merkezi y.p. yatay gecis yapilmiyor dimi arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Look At Me -- 13 Ocak 2015; 18:56:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: d.eray

Alttan dersi olupda yatay geçiş yapabilecegimiz universiteler hangileeidir. Yoksa hepsi tüm derslerimizi vermemizomi bekliyor

Ekleme: Sadece ortalamayla yatay geçiş yapiyoruz merkezi y.p. yatay gecis yapilmiyor dimi arkadaslar

Myp ile geçişte alttan ders önemli değil ama ortalamada genelde alttan ders olmaması gerekir..

• bende bir soru sorayım aynı bölümüm için farklı üniversiteye başvurabilirim değil mi?
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.