Şimdi Ara

2014-2015 Ara dönem Merkezi yatay geçiş isteyenler (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.362
Cevap
19
Favori
41.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbul Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesinden haberdar olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soysalays

yanlıs etiketleme yaptın herhalde?

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ düşünen arkadaslar ara dönemde ögrenci kabul etmiyorlarmıs bilginize

Kaynak ??

• soysalays S kullanıcısına yanıt
    Hayır yanlış etiketleme yapmadım hazırlıkta transkript var diyorsun benimde kafam karıştı şimdi konuya tam hakim olan birisi cevap verebilir mi hazırlık okuyan bir öğrenci Türkçe eğitim veren başka bir bölüme geçmek için transkript ve ders içeriği belgesi alacak mı ve böyle belgeleri yabancı diller yüksekokullarının öğrenci işleri birimi veriyor mu?
  • Şimdi ben sonuçta şuan hazırlık okuyorum ama Türkçe bir bölüme geçmek istediğim için mantık olarak zaten not çizelgesi gerekmez ki o bölüme geçip direk onun 1. sınıfından başlamam gerek?
    Ve Marmara hazırlıkta da not çizelgesi transkript meselesini hiç duymadım bize transkript fakülte de oluşur diyorlardı. Girip öğrenci bilgi sisteminden baktığın zaman zaten tek ders İngilizce gözüküyor neyin içeriğini isteyecek yani?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmt.1907 -- 14 Ocak 2015; 0:40:56 >
  • sorunun cevabi aslinda basit

simdi transkript almak zorundasin ama seninki bos olacak ama yine de onayli bos transkript alacaksin ogrenci islerinden (hazirliktan degil bolumunun ogrenci islerinden)

ders iceriklerini almana gerek yok cunku o belgeyi ders saymak icin isitiyorlar sen herhangi bir ders almadigin icin sayilacak dersin yok (telefonla teyit et belki prosedur geregi isterler universitenin ayari belli olmaz)

2. donemden baslayacaksin ama bagli dersler varsa 2. donemdeki o dersleri alamazsin 2. donemden alabilecegin derslere devam edeceksin diger sene 1. donem derslerini +
    sistem izin verdigince ustten ders alacaksin eger sansliysan ve hic bir dersten kalmazsan 1 donem hazirlik okumana ragmen okul uzamadan 4 yil da biter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedyrazor -- 14 Ocak 2015; 0:55:16 >
  • speedyrazor kullanıcısına yanıt
    hocam çok açıklayıcı oldu gerçekten çok teşekkür ederim
  • ben istanbul uniden mezun oldum simdide açık öğretimde 2ci üniversite olarak 2senelik bir bölüm okuyorum acaba bende yatay geçiş için başvurabiliyormuyum?

• takip
  • Takip

• waleur5 kullanıcısına yanıt
    İnşAllah hocam

Yazın açsınlar da kontenjan önemli değil.zaten geçmek istediğim yerin puanı 326,benim puan 356.Yani kontenjan az olsa bile rahat geçeriz

• Suan ben zorunlu olmayan hazırlıktayım eğer ki değiştirirsem ikinci dönem yine zorunlu olmayan bölümün hazırlığından devam edebilirim değil mi ?

• Arkadaşlar agno ile mi yoksa myp ile mi geçiş yapılıyor. Var mı bilgisi olan

• Ben de uludagi bekliyorum. Bilgisi olan yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: memet_251

Arkadaşlar agno ile mi yoksa myp ile mi geçiş yapılıyor. Var mı bilgisi olan

Bende merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: d.eray

quote:

Orijinalden alıntı: memet_251

Arkadaşlar agno ile mi yoksa myp ile mi geçiş yapılıyor. Var mı bilgisi olan

Bende merak ediyorum.

Myp. Ganoyla ara dönemde geçiş hiç olmamış.

• quote:

Orijinalden alıntı: EllisNeptune

Ben de uludagi bekliyorum. Bilgisi olan yok mu?

Internet sitesinde duyurulari takip etmekten başka bir çaremiz yok

• Gecmek istedigim universite (önlisans) yari dönem de ortalama ile gecis aliyormus. Kisaca kabul etmiyor..

• TRAKYA ÜNİVERSİTESİNDEN HABERDAR OLAN VAR MI ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..TK..

quote:

Orijinalden alıntı: soysalays

yanlıs etiketleme yaptın herhalde?

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ düşünen arkadaslar ara dönemde ögrenci kabul etmiyorlarmıs bilginize

Kaynak ??

attıgım maile gelen cevap kaynak
  • Meraba arkadaslar. Acikogretim fakuktesine yatay gecis olacak mi bileniniz var mi?

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.