Şimdi Ara

2014-2015 Ara dönem Merkezi yatay geçiş isteyenler (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.362
Cevap
19
Favori
41.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özel üniversitenin tam burslusuna geçemiyor muyuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kırklareli Çankırı kırıkkale alır mı inşallah alır okula geldim belge için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rediyirmi1

YTÜ ara dönem de almıyoruz dedi

Nerden öğrendin??

• Dostlar itu almayacagiz dedi, ilgilenen varsa...

• İstanbul marmara ve yıldız hakkında bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen son durum nedir?
  • 1. Tıp fakulteleri hic almiyor galiba
    2. Canakkale, trakya, manisa, bolu dan haberi olan var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: rediyirmi1

Öğrenci işlerini aradım açmadılar bende geçmek istediğim bölümü aradım, ama içimde halen bi umut var sorduğum kadın bilmiyodur inş.

bence de bilmiyordur ya öğrenci işleri bilir böyle şeyleri
  • yazın beklerken ygs ye girsek sorun olurmu acil cevaplayın ACİL
  • Yazacak çok sey var da yazmiyorum. İnsiyafiti universitelere birakmak nedir ya. Açmasan daha iyi.

• Thranduil the Great King T kullanıcısına yanıt
    Hayir bir yerden ogrenmedim ama soyle bir durum var tip fakultelerinde donem 1 yil olarak geciyo yani 1. Sinifin tamami donem 1 mesela, ama tabi ki de en iyi universiteleri arayarak ogrenebilirsiniz mesela namik kemal ilk once acmisti sonra ne olduysa listeden tip fak. Kontenjanini silmisler mesela ve oxeller haric hic bir fakultenin ogrenci isteyecegini sanmam tiplar bu kadar kalabalikken, ama tabiki siteleri takip etmeye devam ama cok da umitli olmayin

• Arkadaşlar Tokat GOP'tan haber var mı?

Bir de geçiş durumunda derslerin hali ne oluyor? Şuan olduğum bolumde gördüğüm ders orada yok. Orada olan ders luanki bolumde yok. 1. sınıfta gördüğüm dersler geçeceğim yerde 2. sınıfta var. Tam tersi durumda olan dersler de var. Ama bolum aynı.

Bir de geçiş yapmak istersen belgeleri ne zaman alıp başvuracağız. Memleketten 2 günlüğüne üniversiteyi okuduğum ile geldim but için. Hazır grlmişken belgeleri alıp gideyim diyorum.

Yazin almislar genelde ama gecen yil bajar donemi ben alan hic bir okul bulamadim tiplar hic acmamis, sen diyosun ki simdi gecicem seneye basliycam yani bahar donemi takilirim diyosun bilemiyorum mesela canakkale hic almamis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lifeisamystery -- 14 Ocak 2015; 20:11:23 >
    2013 bahar donemi kanunu oku orada yaziyodur muhtemelern ama soyle bi durum daha var isimiz okullarin eline kaldi zaten problem orada 2013te zorunluydu diye biliyorum ona ragmen almadiysa okullar isimiz yaş, asıl bu baskilari yaz donemi yapmamiz gerekecek hani normal bolumlere bile gecis cok zor

• Beyler ortalama ile geçiş yapabiliyoruz değil mi öss puansız?

Ben tiptayim ama okul degistirmem gerek, ben yazin devam edecegini dusunuyorum bu bahar gecisi baskilarla acildi ve boyle abuk subuk bir sey olacakgi belliydi mesela ben simdi gecsem bile 1. Sinifta kalirim buyuk ihtimalle diye cunku her fakultenin isleyis sirasi farkli, ama yazinki olan gecis unilerin istegine birakilirsa cidden yandik

• ben de bir tıp fakultesinden başka bir tıp fakultesine geçmeliyim fakat geçmek istediğim üniversitede vize sistemi var yani dersleri alttan alma imkanım olur inş. kontejan açarlar offf
  • speedyrazor kullanıcısına yanıt
    Hocam bugün gittim fakülteye sordum boş transkripti onaylamayız biz diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmt.1907

Hocam bugün gittim fakülteye sordum boş transkripti onaylamayız biz diyor.

öğrenci işlerinde işini doğru düzgün yapan nerdeyse yok yatay geçiş yapacam üniversite istiyor ne olacak desen doğru düzgün cevap veremezler geçeceğin üniversiteyi ara hazırlık okuyorum neler lazım diye sor boş transkript isterse tekrar gider istersin
  • Black-Viper kullanıcısına yanıt
    bende bunu sormak istedim. yalnızca not ortalaması ile geçiş yapabiliyormuyuz
  • tıp fakulteleri almıyor demişsiniz ama şimdi baktım da mesela karabuk universitesi kontenjan açmış tıp ,ç,n. ben de uludağ üniversitesine geçmek istiyorum. marım açılır.
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.