Şimdi Ara

2014-2015 Ara dönem Merkezi yatay geçiş isteyenler (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.362
Cevap
19
Favori
41.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Thranduil the Great King T kullanıcısına yanıt
    Sitesinde öyle gözüküyor. Ama arayıp sormadım. Bende bekliyorum.
  • Arkadaşlar ben Saü ye başvuracağım,1.sınıfım şu aşşağidaki istenilen belgeler beni bağlamıyor galiba ??

*Ara sınıflar için Ders Planı,Ders İçerikleri ve onaylı Not Durum Belgesi(Transkript)
  • quote:

Orijinalden alıntı: talha-25

Hangi bölüme geçiş düşünüyordun hocam?

metalurji malzeme mühendisliği
  • JabbaWockeeZ kullanıcısına yanıt
    1. sınıftaysan gerekir hazırlıklara gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: oklopl

1.Öğrencinin yerleştiği yılki LYS ve ÖSYS Sonuç belgeleri,
    2.Daha önceEk Madde 1 kapsamında yataygeçiş yapmadığına dair belge(Öğrenci belgesinde kayıt türü yazıyor isebu belgeye ihtiyaç yoktur)
    3.DGS ile yerleşen öğrencilerin DGS Sonuç belgesive DGS Yerleştirme belgesi
    4.Kayıtlı olduğu Üniversiteye ait öğrenci belgesi ( son 6 ay içerisinde alınmış olması gerekli)
    5.Hazırlık okuduğuna dair belge,
    6.Ara sınıflar içinDers Planı,Ders İçerikleri ve onaylı Not Durum Belgesi(Transkript)
    7.Kayıt Donduranlar için Kayıt Dondurma yazısı

1. sınıfım bu istenenlerden hangisi lazım olmaz hocam ?
  • JabbaWockeeZ kullanıcısına yanıt
    1, 2, 4 ve 6 yeterlidir. Zaten 3 Dikey geçiş yapanlar için daha önceden 5. de benim gibi hazırlıkta okuyup geçmek isteyenler için.
  • arkadaşlar başvuracağım üniversite transkript istiyor final haftamız bu hafta ve 28inde sonuçlar belli olacak üniversite içinde son başvuru tarihi 28i..
    Transkripti boş bir şekilde versek kabul ederler mi? Sonuçta nottan bağımsız birşey merkezi yerleştirme
  • Istanbuldayim denizliye fef e kayit olup dondurdum , burdur egitim e gecmek istiyorum. Gitmeden gecis yapabilir miyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Istanbuldayim denizliye fef e kayit olup dondurdum , burdur egitim e gecmek istiyorum. Gitmeden gecis yapabilir miyim

• quote:

Orijinalden alıntı: jesse1

Yazın başvursam yatay geçişle mühendislikten tıpa geçemiyor muyum 9 eylüle puanım yetiyodu..

ben de uludağ tıpa geçmek istiyorum puanım yetiyor ama çoğu üniversite tıp için ara dönemde kontejan açmıyor bizimkiler açar umarım
  • ygs girmek bir sorun yapmıyormuş yök e telefon eden arkadaşlarıma öyle söylemişler.ben okulu donduramadım fakat gitmedim yazın geçiş güzel olur herkese inş bizede tabiki
  • anadolu universitesinden haber var mi? yok'e gore yarin basliyor basvurular ama okulun sitesinde duyuru falan goremedim. beni bilgilendirir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: JabbaWockeeZ

quote:

2.Daha önceEk Madde 1 kapsamında yataygeçiş yapmadığına dair belge(Öğrenci belgesinde kayıt türü yazıyor isebu belgeye ihtiyaç yoktur)
    4.Kayıtlı olduğu Üniversiteye ait öğrenci belgesi ( son 6 ay içerisinde alınmış olması gerekli)
    6.Ara sınıflar içinDers Planı,Ders İçerikleri ve onaylı Not Durum Belgesi(Transkript)

hocam geçeceğin bölümle şuan okuduğun bölümde aynı dersler varsa onların ders içeriklerinin çıktısını alıyosun. yani bütün dersleri almana gerek yok.
    şuan okuduğun bölümün ders planının da çıktısını alıyorsun.
    benzer olan dersleri geçtiysen onların transkripte geçmiş olması gerekli. yoksa kabul etmezler. tekrar almak durumunda kalırsın o dersleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zvezda

Merkezi puanla yatay geçiş demissiniz ama bu okul bildiğin ne kadar şart varsa yazmis bilgisi olan varmi
    Erciyes üni

O ortalama ile yatay geçiş okuman yazmandami yok arkadaş

• Ben ÖSYS sonuç belgesi öğrenci bgesi ve dilekçeyi gönderdim ama trankripti unuttum göndermeyi ne yapmaliyim

• quote:

Orijinalden alıntı: buFF00n

quote:

Orijinalden alıntı: JabbaWockeeZ

quote:

hocam geçeceğin bölümle şuan okuduğun bölümde aynı dersler varsa onların ders içeriklerinin çıktısını alıyosun. yani bütün dersleri almana gerek yok.
    şuan okuduğun bölümün ders planının da çıktısını alıyorsun.
    benzer olan dersleri geçtiysen onların transkripte geçmiş olması gerekli. yoksa kabul etmezler. tekrar almak durumunda kalırsın o dersleri.

Hocam ben zaten 1.dönem hiç gitmedim okula.Şimdi bu dediklerinden hangisini yapmam lazım

• günaydinlar ben geçis yapcam ama kayit haricinde bu dönem üniversiteye hic gitmedim ne yapmam gerekli?

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerbahce11

günaydinlar ben geçis yapcam ama kayit haricinde bu dönem üniversiteye hic gitmedim ne yapmam gerekli?

Sinifta kaldin. Bence kasma yazin geç.

• Benim puanım gitmek istediğim üniversiteden 4 puan düşük yatay geçiş için başvuru yapabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KiRVeee

quote:

Orijinalden alıntı: fenerbahce11

günaydinlar ben geçis yapcam ama kayit haricinde bu dönem üniversiteye hic gitmedim ne yapmam gerekli?

Sinifta kaldin. Bence kasma yazin geç.

Sinavlara girmeden gecis yapabilir miyim yazın son puanimla?

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.