Şimdi Ara

2014-2015 Ara dönem Merkezi yatay geçiş isteyenler (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.362
Cevap
19
Favori
41.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fenerbahce11

quote:

Orijinalden alıntı: KiRVeee

quote:

Orijinalden alıntı: fenerbahce11

günaydinlar ben geçis yapcam ama kayit haricinde bu dönem üniversiteye hic gitmedim ne yapmam gerekli?

Sinifta kaldin. Bence kasma yazin geç.

Sinavlara girmeden gecis yapabilir miyim yazın son puanimla?

Evet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ULUDAĞ Üniversitesini bekleyenler
    Az önce aradım daha senato toplanmamis cuma ya da pazartesi belli olur dendi bana.

• kırıkkaleden haber yok mu
  • ankara üni. de almıyor bilginiz olsun

• Bugün belli olması lazımda arıyorum açmıyolar bugün 1.30da toplantı olacaktık karar çıkacaktı meraktan patlatacaklar illaha
  • cmert55 kullanıcısına yanıt
    Alsalardı duyurularda büyük ihtimalle duyururlardı. O yüzden fazla ümitlenmemek lazım.

• Belli olmaz kardesim acarlar bence

• uludağ açsın be :D
  • Arkadaşlar yerleştiğiniz puanın 15 puan altı ve üstü olan yerlere başvuru yapabiliyormuyuz. Böyle bişey var mı. Bi sitede okudum böyle bişey yazıyor. Bide yarı dönemde agno ile geçiş oluyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: JabbaWockeeZ

quote:

Orijinalden alıntı: buFF00n

quote:

Orijinalden alıntı: JabbaWockeeZ

quote:

Orijinalden alıntı: oklopl

1. sınıftaysan gerekir hazırlıklara gerek yok

1.Öğrencinin yerleştiği yılki LYS ve ÖSYS Sonuç belgeleri,
    2.Daha önceEk Madde 1 kapsamında yataygeçiş yapmadığına dair belge(Öğrenci belgesinde kayıt türü yazıyor isebu belgeye ihtiyaç yoktur)
    3.DGS ile yerleşen öğrencilerin DGS Sonuç belgesive DGS Yerleştirme belgesi
    4.Kayıtlı olduğu Üniversiteye ait öğrenci belgesi ( son 6 ay içerisinde alınmış olması gerekli)
    5.Hazırlık okuduğuna dair belge,
    6.Ara sınıflar içinDers Planı,Ders İçerikleri ve onaylı Not Durum Belgesi(Transkript)
    7.Kayıt Donduranlar için Kayıt Dondurma yazısı

1. sınıfım bu istenenlerden hangisi lazım olmaz hocam ?

hocam geçeceğin bölümle şuan okuduğun bölümde aynı dersler varsa onların ders içeriklerinin çıktısını alıyosun. yani bütün dersleri almana gerek yok.
    şuan okuduğun bölümün ders planının da çıktısını alıyorsun.
    benzer olan dersleri geçtiysen onların transkripte geçmiş olması gerekli. yoksa kabul etmezler. tekrar almak durumunda kalırsın o dersleri.

Hocam ben zaten 1.dönem hiç gitmedim okula.Şimdi bu dediklerinden hangisini yapmam lazım

1,2 ve 4. maddelerde yazanları al.
    6. maddeden ise transkript ve ders planı al git.

• Kırıkkale acmamis lisansa kontenjan

• Arkadaşlar malesef Pamukkale Üniversiteside öğrenci almayacağını belirtti.Paü'ye geçmeyi düşünen arkadaşlar Yazı işleri müdürlüğüne elden dilekçe verme imkanı varsa versinler.Şehir dışında olan posta yoluyla durumu anlatan bir dilekçe yazsınlar.Ayrıca forumdaki arkadaşlardan da ricam bimerden destek olmaları.

İlgilenen arkadaşlar özel mesajla ulaşsınlar birlik içinde olalım.
  • Dilekçe ile kontenjan açtırılıyomu =? Öyle birşey varsa kırıkkale için yazarım bende . Bana kesin dediler açılmayacak diye
    YÖK te aynı şekilde yapılmayacak diyordu ama yaptılar.Üniversitelere yoğun baskı olursa neden açmasınlar ki
  • Arkadaşlar yerleştiğiniz puanın 15 puan altı ve üstü olan yerlere başvuru yapabiliyormuyuz. Böyle bişey var mı. Bi sitede okudum böyle bişey yazıyor. Bide yarı dönemde agno ile geçiş oluyor mu. Bi bilgi verin arkadaşlar

• memet_251 M kullanıcısına yanıt
    15 puan altı üstü diye bir madde yok malesef.Sizin puanınız geçmek istediğiniz yerinkinden yüksek olmak zorunda.
    Yarı dönemde agnoyla geçişler sadece önlisans programlarında var.
  • by_samet20 kullanıcısına yanıt
    Göndereceğin dilekçenin bir örneğinide buraya atarmısın bizde gönderelim istediğimiz üniversiteye
    Üniversite Senatosunun 21.01.2015 tarih ve 02/1 sayılı kararı ile; Ek Madde-1 (Merkezi Yerleştirme Puanına göre yatay geçiş) uyarınca, yatay geçişle öğrenci alınmaması ve kontenjan açılmamasına kararı ile birçok üniversite öğrencisi mağdur olmaktadır.Bundan dolayı öğrencilerin okulları uzamaktadır veya istemedikleri bölümlere devam etmektedir.YÖK başkanlığı bahar döneminde geçişin önünü açtı ancak Pamukkale üniversitesi öğrenci almayacağına dair açıklama yapması birçok öğrenciye hayal kırıklığı yaşatmıştır.Lütfen bu kararın öğrenci lehine düzenlenmesini istiyorum.
    Gereğinin yapılmasını arz ederim.
  • arkadaşlar istanbul üniversitesini bekleyen kaç kişiyiz ?
  • gokmence kullanıcısına yanıt
    Duyuruya girince kaldırıldığını gördüm biraz panik oldu :D Bugün her şeyi ilan edeceklerdi koşullar falan.Ama hala eklenmedi duyurulara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona Non Grata -- 22 Ocak 2015; 15:43:27 >
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.