Şimdi Ara

2014-2015 Ara dönem Merkezi yatay geçiş isteyenler (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.362
Cevap
19
Favori
41.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bana da öyle geliyor bugün yarım saat bağlanmaya çalıştım dahili numarayla ama açan yok duyuru da yok :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jerichoholiccc kullanıcısına yanıt
    Onu kendin çıkaracaksın

• Evet tahmin ettiğim gibi oldu.İstanbul Üniversitesi öğrenci almayacak.Yönetim tekrar toplanmış ve yatay geçişten vazgeçmiş.

• Gel de küfretme

Kesin bilgi mi bu?
  • KARDEŞ KİMDEN DUYDUN
  • Böyle bir şey olamaz arkadaş.15 Ocakta duyuru yapıldı gerekli evraklar, başvuru koşulları için 22 Ocakta tekrar duyuru yapılacak dendi.Dün duyuruyu bekledik gelmedi üstelik önceki duyuruyu da kaldırmışlar.Dün aradım neden duyuru yayınlanmadı diye biz de rektörlükten bekliyoruz dediler.Neyse bugün de arayayım dedim.Dün yönetim tekrar toplandı öğrenci alınmamasına karar verildi dedi.Duyuru yok dediğimde eklenir dedi.Şu an İstanbul Üni. ve YTÜ öğrenci almayacak.Marmarayı aradım şu an yok olursa duyuru yapılır dedi öğrenci işleri.Marmara en son gideceğim yerdi 2 saatlik yoldan ötürü ama şimdi açılsa el mahkum gidicem.

• hangi numarayı aradın kardeş kesin yani bu şimdi demi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Persona Non Grata

Onu kendin çıkaracaksın

Onaylanmasına falan gerek yok değil mi ? Yanlışlık olmasın diye soruyorum hocam
  • okann37 O kullanıcısına yanıt
    İstanbul Üniversitesi öğrenci işleri.
    0212 440 00 00
    Dahili numara:10615

• Jerichoholiccc kullanıcısına yanıt
    Gerek yok

• Gazi bu hafta açıklayacak diyordu birisi açıklama çıkmadı. Ne iş arkadaşlar bilen var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://ogrenci.istanbul.edu.tr/?p=8062
    istanbulcular geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elifçe

quote:

Orijinalden alıntı: KiRVeee

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar kocaeli üniversitesini aradım.
    Yök daha bugün karar verdi. Türkiyenin tüm üniversitelerinde senatolar toplanacak. Üniversiteler nihai kararı verecek. Bizim senato 19 ocakta toplanacak mesela dedi. Duyurular kısmını takip edebilceğimizi söyledi.
    Kocaeli için 19'una kadar belli olmayacak yani.
    Diğer üniversitelerinde ne zaman açıklayacağı belli değil. 15 gün içinde tüm üniversiteler açıklayacağını düşünüyorum.
    Sözün özü her üniversite yakın bir zamanda kurulu toplayacak ve karar alacak. Bize gene beklemek düşüyor

Ben kocaelide okuyorum da finaller 19unda bitiyor ondan sonra butler var. Benim 1-2,dersim but ve eğer olurda lisansa kontenjan açılırsa girebilme ihtimalim var mı ?

Bu konuda bilgim yok. Fakat uniden uniye degisir bu.

İstenilen belgeleri yayınlamışlar ama lisans programlarının kontenjanlarını ve bölümlerini yayınlamamışlar
    Bu konuda bir bilgin var mı ?

Kocaeli %20 kontenjan açti

Her bolum için mi açıldı %20lik kontenjan ?

%5 e indirmişler
    Böyle kararsız bir üniversite görmedim ben

• Uludağ'dan haber alan var mı? Cuma senato toplanır dediler bugün aradım açan olmadı.

• -Öğretim dili Türkçe programdan tamamen veya kısmen yabancı dilde eğitim yapan programlara geçişte öğrencinin yabancı dil şartını sağlaması gerektiğine, hazırlık sınıfında veya birinci sınıfta geçiş yapmak isteyen öğrencilerin yabancı dil şartını sağlamaması durumunda yabancı dil hazırlık eğitimi almaları gerektiğine.

Arkadaşlar geçiş yapmak istediğim üninin böyle bir şartı var. Yani ben eğitim fakültesindeyim bizde bir ingilizce dersi oluyor bölüm değiştirmeden sadece üniversite değiştireceğim bunun için ayrıca yabancı dil muafiyet sınavı gibi bir sınava girme şartım yok değil mi ?
  • İÜ de öğrenci almıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 23 Ocak 2015; 22:46:58 >
  • Omü transkript istiyor ama bizim okul daha notları bile tam girmedi son gün bugundü saçmalık.geçmek istesem gecemicem yani.

• DPÜ'ye geçiş yapacaklar var mı ?
  • arkadaşlar itüden haberi olan var mı acaba?
  • arkadaşlar ben elektrik m. okuyorum 6. senem ve bu boktan okul bitmicek, hayalim olan başka üniversitenin başka bölümüne geçmek istiyorum. Sizce olabilir mi ben bir engel görmedim, olabilirse geçtiğim yerde kaçıncı sınıftan başlarım, Varsa bi cevabı olan cidden çok sevindirir beni, 1 haftadır bakıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.