Şimdi Ara

2014-2015 Ara dönem Merkezi yatay geçiş isteyenler (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.362
Cevap
19
Favori
41.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim bi sorum olacak,şimdi ösym puanıyla başka bir okula yatay geçiş yaptıktan sonra tekrar eski okulumuza yatay geciş yapabiliyoruz ama baska okula bi daha gecemiyoruz. Peki tekrar eski okuluma yatay gecis yapmak istediğim zaman geçis şartları şuanki yeni okula gectigim sekilde mi oluyo yoksa eski okuluma istedigim gibi geri dönebiliyormuyum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Ben Ankara'da PDR lisans öğrencisiyim. Girdiğim seneki ÖSYS puanım Hacettepe Psikoloji'ye yetiyordu. Şimdi bu yeni çıkan kararla beraber bu bölüme geçmeyi düşünüyorum fakat kararsızım. Ankara Üniversitesi'ndeyim. Sizce PDR'den Psikolojiye geçmek mantıklı bir karar mı? Sizler ne düşünüyorsunuz?

Dipçe; Akademik anlamda yüksek lisans ve olursa doktora düşünüyorum. Ama bunu PDR'de yapabilirim, psikolojide de. Çekindiğim nokta iş bulma ve iş şartları. Çünkü yüksek lisans yaparken de çalışmam gerekecek. Şimdiden teşekkürler cevap veren herkese.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KiRVeee

quote:

Orijinalden alıntı: Elifçe

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar kocaeli üniversitesini aradım.
    Yök daha bugün karar verdi. Türkiyenin tüm üniversitelerinde senatolar toplanacak. Üniversiteler nihai kararı verecek. Bizim senato 19 ocakta toplanacak mesela dedi. Duyurular kısmını takip edebilceğimizi söyledi.
    Kocaeli için 19'una kadar belli olmayacak yani.
    Diğer üniversitelerinde ne zaman açıklayacağı belli değil. 15 gün içinde tüm üniversiteler açıklayacağını düşünüyorum.
    Sözün özü her üniversite yakın bir zamanda kurulu toplayacak ve karar alacak. Bize gene beklemek düşüyor

Ben kocaelide okuyorum da finaller 19unda bitiyor ondan sonra butler var. Benim 1-2,dersim but ve eğer olurda lisansa kontenjan açılırsa girebilme ihtimalim var mı ?

Bu konuda bilgim yok. Fakat uniden uniye degisir bu.

İstenilen belgeleri yayınlamışlar ama lisans programlarının kontenjanlarını ve bölümlerini yayınlamamışlar
    Bu konuda bir bilgin var mı ?

Kocaeli %20 kontenjan açti

Her bolum için mi açıldı %20lik kontenjan ?

%5 e indirmişler
    Böyle kararsız bir üniversite görmedim ben

Kouye geleceksen alış,ben herşeyi beklerim bu üniversiteden :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar kocaeli üniversitesini aradım.
    Yök daha bugün karar verdi. Türkiyenin tüm üniversitelerinde senatolar toplanacak. Üniversiteler nihai kararı verecek. Bizim senato 19 ocakta toplanacak mesela dedi. Duyurular kısmını takip edebilceğimizi söyledi.
    Kocaeli için 19'una kadar belli olmayacak yani.
    Diğer üniversitelerinde ne zaman açıklayacağı belli değil. 15 gün içinde tüm üniversiteler açıklayacağını düşünüyorum.
    Sözün özü her üniversite yakın bir zamanda kurulu toplayacak ve karar alacak. Bize gene beklemek düşüyor

Ben kocaelide okuyorum da finaller 19unda bitiyor ondan sonra butler var. Benim 1-2,dersim but ve eğer olurda lisansa kontenjan açılırsa girebilme ihtimalim var mı ?

Bu konuda bilgim yok. Fakat uniden uniye degisir bu.

İstenilen belgeleri yayınlamışlar ama lisans programlarının kontenjanlarını ve bölümlerini yayınlamamışlar
    Bu konuda bir bilgin var mı ?

Kocaeli %20 kontenjan açti

Her bolum için mi açıldı %20lik kontenjan ?

%5 e indirmişler
    Böyle kararsız bir üniversite görmedim ben

Kouye geleceksen alış,ben herşeyi beklerim bu üniversiteden :)

Yarin gidiyorum basvuruya.
    Ilk isim ogrenci isleri muduru Engin bey denilen zatla yuzyuze gorusmek.

• Arkadaşlar sizden ricam benim geçmek istediğim üniversite malesef geçişi açmadı sizden ricam maille bize destek vermeniz aynı şekilde açmayan diğer üniversitelere de mailler atabiliriz burda paylaşabilirsiniz.

Gönderilecek metin

21.01.2015 tarihinde senatonun aldığı Bahar döneminde öğrenci alınmaması kararı birçok öğrenciyi mağdur etmektedir.Pamukkale Üniversitesi yetkililerinden ricamız lütfen kararı öğrenci lehine tekrar düzenlemeleri yönünde.Birçok üniversite YÖK ün yayınladığı geçiş hakkını öğrencilere imkan olarak sağladı.Pamukkale Üniversitesindende olumlu karar almasını bekliyoruz.

Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Mail adresleri
    acaner@pau.edu.tr
    iberber@pau.edu.tr
    oid@pau.edu.tr
    oid_faq@pau.edu.tr
    zgumus@pau.edu.tr
    eyikilmaz@pau.edu.tr
    austalar@pau.edu.tr
    aozen@pau.edu.tr

Bu hafta bizim için çok önemli arkadaşlar 2 dakikanızı almaz lütfen gönderirseniz çok büyük iyilik yapmış olacaksınız.Gönderecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_samet20 -- 25 Ocak 2015; 21:52:33 >

• Boğaziçi de açmıyor :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesko13 -- 27 Ocak 2015; 13:37:14 >
  • Başvuru tarihi gelmemiş veya geçmemiş olan üniversiteler var mı?

• Arkadaslar suan turkce bir bolumde 1.sinif guz donemini bitirdim zorunlu hazirlik olan bir bolume bahar yariyilinda gecis yaparsam hazirlik 2.donemmi okuturlar yoksa 1.sinif 2.donemi okurmuyum?

• ARkadaşlar radikal bir bölüm değiştirme kararım var fakat bu 10 gün içerisinde karar veremeyiorum. Ailem de yanaşmıyor. İyice düşünüp yazın geçeyim diyordum.

Yazın acaba bu Merkezi Puan ile yatay geçiş mevzusunun çıkacağı kesin midir? Şimdi geçmeyip yazı beklerken bir anda dumur olmayayım çıkmazsa bir de ?

Lütfen cevap verin çok önemli.

• hazırlık atlama sınavına sokarlar geçemezsen kuruna göre bir sınıfa girersin eğer kur'un bir dönemde profiency i vermeye yetmiyorsa yaz okuluna kalırsın
  • o değil de diyelim seneye geçiş yaptım ama geçiş yaptığım üniversite ile şuan okuduğum üniversite arasındaki dersler farklı (ilk yılınkiler) yani ben bunları alttan alacağım için dönemmi uzuyor yoksa 2. sınıfın dersleri ile farklı olan dersleri aynı anda mı alıyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TropikalMeyve

o değil de diyelim seneye geçiş yaptım ama geçiş yaptığım üniversite ile şuan okuduğum üniversite arasındaki dersler farklı (ilk yılınkiler) yani ben bunları alttan alacağım için dönemmi uzuyor yoksa 2. sınıfın dersleri ile farklı olan dersleri aynı anda mı alıyorum ?

- veren engelli - vereceğine bir fikir verse daha güzel olurdu zannımca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sözlük Sevdalısı

ARkadaşlar radikal bir bölüm değiştirme kararım var fakat bu 10 gün içerisinde karar veremeyiorum. Ailem de yanaşmıyor. İyice düşünüp yazın geçeyim diyordum.

Yazın acaba bu Merkezi Puan ile yatay geçiş mevzusunun çıkacağı kesin midir? Şimdi geçmeyip yazı beklerken bir anda dumur olmayayım çıkmazsa bir de ?

Lütfen cevap verin çok önemli.

upp Allah Rızası için yarıdm edin.

Birde acaba Abant İzzet Baysal Üniversitesi kontenjan açtı mı tıp fak. için ? Duyurularda sitenin altını üstüne getirdim fakat bulamadım.
  • Sözlük Sevdalısı kullanıcısına yanıt
    Yazın yönetmeliğe göre zorunlu

• quote:

Orijinalden alıntı: Persona Non Grata

Ama gecen senenin yonetmeligi bu seneyi de etkiliyor mu ki ?

• Arkadaşlar ben amasyada okuyorum denizliyi yazıcam denizliyemi gitmem gerekiyor
  • Sözlük Sevdalısı kullanıcısına yanıt
    İstersen Yök'ü ara

• Marmara Üniversitesi öğrenci almıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sözlük Sevdalısı

quote:

Orijinalden alıntı: Persona Non Grata

Ama gecen senenin yonetmeligi bu seneyi de etkiliyor mu ki ?

Up

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.