Şimdi Ara

2014-2015 Ara dönem Merkezi yatay geçiş isteyenler (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.362
Cevap
19
Favori
41.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben geçiş yaptım darısı sizin başınızza
  • mertovicc M kullanıcısına yanıt
    Hocam uyuşmayan dersler noluyor ? Bilgin var mı? Diyelim ki tüm derslerden başarı ile geçtik eski ünide,yeni üniversitede görmediğimiz alttan dersleri görmek zorunda mı kalıyoruz?

• benimde hiçbir fikrim yok öğrenirsem söylerim okula daha gitmedim
  • mertovicc M kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam bekliyorum.Seneye ben de gecicem de

• selam beyler iktisat okuyordum felsefeye basvurdum ve kabul edildim peki kabul edildiğim yere gitmesem ve okudugum yerde yaza kadar okusam gano işe atay geçiş yapabilir miyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: KiRVeee

quote:

Orijinalden alıntı: Elifçe

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar kocaeli üniversitesini aradım.
    Yök daha bugün karar verdi. Türkiyenin tüm üniversitelerinde senatolar toplanacak. Üniversiteler nihai kararı verecek. Bizim senato 19 ocakta toplanacak mesela dedi. Duyurular kısmını takip edebilceğimizi söyledi.
    Kocaeli için 19'una kadar belli olmayacak yani.
    Diğer üniversitelerinde ne zaman açıklayacağı belli değil. 15 gün içinde tüm üniversiteler açıklayacağını düşünüyorum.
    Sözün özü her üniversite yakın bir zamanda kurulu toplayacak ve karar alacak. Bize gene beklemek düşüyor

Ben kocaelide okuyorum da finaller 19unda bitiyor ondan sonra butler var. Benim 1-2,dersim but ve eğer olurda lisansa kontenjan açılırsa girebilme ihtimalim var mı ?

Bu konuda bilgim yok. Fakat uniden uniye degisir bu.

İstenilen belgeleri yayınlamışlar ama lisans programlarının kontenjanlarını ve bölümlerini yayınlamamışlar
    Bu konuda bir bilgin var mı ?

Kocaeli %20 kontenjan açti

Her bolum için mi açıldı %20lik kontenjan ?

%5 e indirmişler
    Böyle kararsız bir üniversite görmedim ben

Kouye geleceksen alış,ben herşeyi beklerim bu üniversiteden :)

Yarin gidiyorum basvuruya.
    Ilk isim ogrenci isleri muduru Engin bey denilen zatla yuzyuze gorusmek.

geldin mi okulumuza :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar kocaeli üniversitesini aradım.
    Yök daha bugün karar verdi. Türkiyenin tüm üniversitelerinde senatolar toplanacak. Üniversiteler nihai kararı verecek. Bizim senato 19 ocakta toplanacak mesela dedi. Duyurular kısmını takip edebilceğimizi söyledi.
    Kocaeli için 19'una kadar belli olmayacak yani.
    Diğer üniversitelerinde ne zaman açıklayacağı belli değil. 15 gün içinde tüm üniversiteler açıklayacağını düşünüyorum.
    Sözün özü her üniversite yakın bir zamanda kurulu toplayacak ve karar alacak. Bize gene beklemek düşüyor

Ben kocaelide okuyorum da finaller 19unda bitiyor ondan sonra butler var. Benim 1-2,dersim but ve eğer olurda lisansa kontenjan açılırsa girebilme ihtimalim var mı ?

Bu konuda bilgim yok. Fakat uniden uniye degisir bu.

İstenilen belgeleri yayınlamışlar ama lisans programlarının kontenjanlarını ve bölümlerini yayınlamamışlar
    Bu konuda bir bilgin var mı ?

Kocaeli %20 kontenjan açti

Her bolum için mi açıldı %20lik kontenjan ?

%5 e indirmişler
    Böyle kararsız bir üniversite görmedim ben

Kouye geleceksen alış,ben herşeyi beklerim bu üniversiteden :)

Yarin gidiyorum basvuruya.
    Ilk isim ogrenci isleri muduru Engin bey denilen zatla yuzyuze gorusmek.

geldin mi okulumuza :)

Geldim bu sene kaydımı dondurdum. Seneye başlıyorum :))

• Arkadaşlar bahar dönemi için burada toplanıp dilekçeler attık mailler ,gönderdik hepimizin yardımıyla bahar döneminde geçişin yolunu açtık.Öğrenci kabulü Üniversitelerin insiyatifine bırakılarak önü açıldı geçişlerin ama burada uğraşan birçok kişi bu geçişten yine faydalanamadık. Bundan sonraki dönemlerde başvuracak öğrenciler için bi katkıda bulunduk belkide.Burada emek veren tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.Bahar döneminde geçemeyen arkadaşların sonuçların yavaş yavaş açıklandığı şu dönemde istedikleri üniversiteye kabul edilmelerini canı gönülden istiyorum.Emeği geçen geçmeyen tüm arkadaşlara teşekkürler.
  • Arkadaşlar su anda kazandığı üniversiteyi begenmedim bahar döneminde geçiş hala geçerli mi?
    Biri beni bilgilendirebilirmi

• beyler ben bahar döneminde üniversite ve bölüm değiştirmek istiyorum merkezi puanımla yardım edebilir misin mümkün dimi böyle bir şey
  • curaat C kullanıcısına yanıt
    Evet geçerli ama üniversitenin insiyatifine bağlı öğrenci alıp almayacağı.
    Yök kararlarını inceleyebilirsin.http://www.yok.gov.tr/documents/10279/13290572/yatay_gecis_güz_bahar_ek_madde_1_karar_metni_son_hali_12_ocak_.pdf/77738e01-4f10-4220-bf02-42786f74f8aa
  • MebdeKole M kullanıcısına yanıt
    Hocam evet mümkün ama geçen sene çoğu devlet üniversitesi malesef kontenjan açmadı.
    yök kararları var burada inceleyerek her türlü bilgiyi alabilirsin.http://www.yok.gov.tr/documents/10279/13290572/yatay_gecis_güz_bahar_ek_madde_1_karar_metni_son_hali_12_ocak_.pdf/77738e01-4f10-4220-bf02-42786f74f8aa
  • Hocam Dokuz Eylül TIP tayım. Bu sene başladım acaba puanımın yettiği Odtü veya Itü bilgisayara geçiş imkanım nasıl?
    En erken ne zaman, nasıl başvurulur?
    Bu teorik kısımdan ziyade bu isteğim olabilitesi nasıldır arkadaşlar lütfen yardım edin. Var mı buna benzer yapanlar?

• arkadaslar birşey sormak istiyorum

benim sınava girdiğim sene ingilizce hazırlık yoktu bölümde ama bu sene hazırlık gelmiş ben geçiş yaparsam hazırlığa kalırmıyım kalmazmıyım

bilen birisi yardımcı olursa çok sevinirim
  • Bu senede var mı ara dönemde geçiş ?

Bir sorum daha olacaktı.Diyelim ki benim finallerimle çakıştı başvuru tarihi.Ben hine de transkript aşıp başvuru yapsam kabul edilirmiyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Komutan Kangal -- 20 Kasım 2015; 19:39:54 >
  • ya arkadaşlar ben de merkezi yerlş. puanıyla geçiş yapmak istiyorum. Tonla şey okudum ama adam gibi bir bilgi edinmek gerçekten zor. Bilen birisi vardır kesin lütfen yardım etsin. 2013 girişliyim, farklı bir üniversite farklı bir bölüme geçeceğim. Fakat geçeceğim bölüm bu yıl açıldı yani benim puanımı aldığım yıl öğrenci almamışlar.
    Bugün orasının taban puanına bakarsak rahatlıkla yerleşebiliyorum, 5 puan fazlam var tm-1'de. Ama işte yeni açılmış olması sıkıntı yaratır mı yaratmaz mı bilmiyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnefe2015 -- 21 Kasım 2015; 13:52:25 >
  • ben 1.sınıfım ve ara dönemde merkezi ile geçmek istiyorum fakat transkript istiyo üni fakat finallerden önce başvuruyu yapmam lazım bu durumda benim ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz ? transkript vermesem sıkıntı olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BcevikB

Transkript
    Öğrenci belgesi aldım
    Ders içeriği kaldı

Disiplin belgesi öğrenci belgesi olur dedi öğrenci işleri

Hocam ders planı ve ders içeriği nereden temin ettiniz ? Öğrenci işlerine gittim kendin çıkart dedi.Kendim çıkartırım çıkartmasına da damgalı olması gerekmiyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JabbaWockeeZ

quote:

Orijinalden alıntı: oklopl

1. sınıftaysan gerekir hazırlıklara gerek yok

1.Öğrencinin yerleştiği yılki LYS ve ÖSYS Sonuç belgeleri,
    2.Daha önceEk Madde 1 kapsamında yataygeçiş yapmadığına dair belge(Öğrenci belgesinde kayıt türü yazıyor isebu belgeye ihtiyaç yoktur)
    3.DGS ile yerleşen öğrencilerin DGS Sonuç belgesive DGS Yerleştirme belgesi
    4.Kayıtlı olduğu Üniversiteye ait öğrenci belgesi ( son 6 ay içerisinde alınmış olması gerekli)
    5.Hazırlık okuduğuna dair belge,
    6.Ara sınıflar içinDers Planı,Ders İçerikleri ve onaylı Not Durum Belgesi(Transkript)
    7.Kayıt Donduranlar için Kayıt Dondurma yazısı

1. sınıfım bu istenenlerden hangisi lazım olmaz hocam ?

Hocam ders planını nereden temin ettiniz siz ? Yardımcı olabilir misiniz ?

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.