Bildirim
2014 - 2015 makyajlı kasa jetta alanlar
SALOMON ALPHACROSS 5 GTX Yürüyüş AyakkabısıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C46JHT39
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Kaporayı yatırmış, arabayı alma yoluna girmiş adamın arabası eleştirilmez. Hayırlı olsun güle güle kullan. -
quote:
Orijinalden alıntı: dr.zetka
arakadaşlar merhaba yeni kasa için kaparo yatırdım. makyajlı jetta hakkında düşünceleri ve bilgisi olan insanları bekliyorum. tabi benim gibi alanlarıda
Hocam hayırlı olsun.aldığınız motor ve donanım seviyesi nedir. Ne kadar verdiniz ve ne zaman teslim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
vw sırası 4 ay olmuş dogrumu? -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Only34
quote:
Orijinalden alıntı: dr.zetka
arakadaşlar merhaba yeni kasa için kaparo yatırdım. makyajlı jetta hakkında düşünceleri ve bilgisi olan insanları bekliyorum. tabi benim gibi alanlarıda
Hocam hayırlı olsun.aldığınız motor ve donanım seviyesi nedir. Ne kadar verdiniz ve ne zaman teslim?
dizel comfortline düz vites 78000 ekstra karatılmış arka camlar ekimin üçüncü haftası teslim edecekler -
yeni kasanın farları resimlerdeki gibi standart mı? -
standart ön farlar -
Vw sitesinde yeni kasanin donanimlari yok eski yeni comf arasinda hangi farklar var yazabilecek varmi
o konuda bende sıkıntılıyım youtube da izlediğim video larda yeni tdı motor diyolar ve 110 beygir diyorlar ama sitede 1.6 105 beygir diyor tam bi muamma -
Hayırlı olsun,güle güle kullanın kazasız belasız. Otomatik olsaydı farklı şeyler de söylerdik,iyi ki manuel almışsın.
teşekkürler hocam daha iyisi senin olsun benim otomatik almamaktaki durumum ekonomik. otomatikte ne gibi sıkıntılar var -
bu konunun son sayfalarında bulursun kullanıcı yorumlarını
http://forum.donanimhaber.com/m_55544725/tm.htm -
80 bin tl ye manuel vites ...5 yıl önce söyleseler he canım hee derdim....ama bu gözler bunuda gördü daha neler görecegiz...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X