Şimdi Ara

2014 - 2015 makyajlı kasa jetta alanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arakadaşlar merhaba yeni kasa için kaparo yatırdım. makyajlı jetta hakkında düşünceleri ve bilgisi olan insanları bekliyorum. tabi benim gibi alanlarıda

• Kaporayı yatırmış, arabayı alma yoluna girmiş adamın arabası eleştirilmez. Hayırlı olsun güle güle kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.zetka

arakadaşlar merhaba yeni kasa için kaparo yatırdım. makyajlı jetta hakkında düşünceleri ve bilgisi olan insanları bekliyorum. tabi benim gibi alanlarıda

Hocam hayırlı olsun.aldığınız motor ve donanım seviyesi nedir. Ne kadar verdiniz ve ne zaman teslim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vw sırası 4 ay olmuş dogrumu?
  • Benzinli manuelse can,dizel otomatikse heyecandır der kaçarım.

Dizel ve DSG için istenen fark kalp Ben.

Kişisel düşüncem hoş araç benzinli manuelleri de F/P aracı bile olabilir sınıfında ama dizel ve otomatik için çok fark isteniyor malesef.

Bir de kimse atmadan atayım.Ama sizin araç 2.0 olmadığı için sorun olmaz.

2014 - 2015 makyajlı kasa jetta alanlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Only34

quote:

Orijinalden alıntı: dr.zetka

arakadaşlar merhaba yeni kasa için kaparo yatırdım. makyajlı jetta hakkında düşünceleri ve bilgisi olan insanları bekliyorum. tabi benim gibi alanlarıda

Hocam hayırlı olsun.aldığınız motor ve donanım seviyesi nedir. Ne kadar verdiniz ve ne zaman teslim?

dizel comfortline düz vites 78000 ekstra karatılmış arka camlar ekimin üçüncü haftası teslim edecekler
  • yeni kasanın farları resimlerdeki gibi standart mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2015 makyajlı kasa jetta
    11 yıl önce açıldı
    2006 Civic vs 2018 Egea
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • standart ön farlar
  • Vw sitesinde yeni kasanin donanimlari yok eski yeni comf arasinda hangi farklar var yazabilecek varmi

• o konuda bende sıkıntılıyım youtube da izlediğim video larda yeni tdı motor diyolar ve 110 beygir diyorlar ama sitede 1.6 105 beygir diyor tam bi muamma
  • Hayırlı olsun,güle güle kullanın kazasız belasız. Otomatik olsaydı farklı şeyler de söylerdik,iyi ki manuel almışsın.

• yws Y kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam daha iyisi senin olsun benim otomatik almamaktaki durumum ekonomik. otomatikte ne gibi sıkıntılar var
  • bu konunun son sayfalarında bulursun kullanıcı yorumlarını
    http://forum.donanimhaber.com/m_55544725/tm.htm
  • 80 bin tl ye manuel vites ...5 yıl önce söyleseler he canım hee derdim....ama bu gözler bunuda gördü daha neler görecegiz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.