Şimdi Ara

2014-2015 Teog [ ANA KONU!!!!] (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.567
Cevap
8
Favori
41.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hangisi irrasyonel hangisi değil gibi çıkmaz ancak köklüler irrasyonel olduğu için lazım olabilir.
  • Kaç gün kaldı gençler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2001'li lütfen.

• 6. Siniflar
    Jeen
    Mr.Alp

2003'lü???

• Yaz beni de 8'lere . Hadi hayırlısı bakalım yarın gireceğiz sınava. Hedef = İFL. Eğer olmazsa BFL [Buca Fen Lisesi]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMP001 -- 25 Kasım 2014; 17:45:33 >
  • Herkese başarılar!

• Hayırlısı kardeşlerim başarılar hepinize

• B.K'u yedik az sonra TEOG için okula gidicem

• 2003 luleri engelledum din 6dakikada bitii matematik felaket türkçe iyi hadi ins iyi biyertutar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Critos

2003 luleri engelledum din 6dakikada bitii matematik felaket türkçe iyi hadi ins iyi biyertutar

Aynı ben Din 5dk mı filan aldı

• Çok basitti. Türkçedeki "Ormanlar,maziyi hatırlatan gölgeli yollar, uçuşan kuşlar," sorusunu ne yaptınız? Ben eş anlamlı sözcükleri ayırmayı işaretledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaMP001

Çok basitti. Türkçedeki "Ormanlar,maziyi hatırlatan gölgeli yollar, uçuşan kuşlar," sorusunu ne yaptınız? Ben eş anlamlı sözcükleri ayırmayı işaretledim.

Ben a yaptim es gorevli sozcuk ve kelime grupları

• quote:

Orijinalden alıntı: Limonlu Maden Suyu

quote:

Çok basitti. Türkçedeki "Ormanlar,maziyi hatırlatan gölgeli yollar, uçuşan kuşlar," sorusunu ne yaptınız? Ben eş anlamlı sözcükleri ayırmayı işaretledim.

Heh, ben de onu yaptım aklıma gelmedi şık. Bizim burada iki taraf olduk. Ara söz diyen var eş görevli sözcük diyen var.

• quote:

Aynen onu yaprım. :D

Tğrkçe soruları da şöyleydi;

1-ciddi olmak ile ilgili bi soru vardı cevap araştırmacı bu konu üzerinde ciddi titiz bi araştırmada yapıyor cevabı da c'ydi sanırım.
    2- dönmek sözcüğü mecaz anlamlı olarak kullanılmıştı onun cevabı da burada bişeyler döndüğünü anladımdı.
    3- bu dünyasyla ilgili bi soru vardı cevabı masal yaptım.
    4- düşünceyi geliştirme yolları ile ilgili sorunun cevabını benzetme yaptım çünkü anılarını fotograf albümüne benzetmiş.
    4- yer tamlayıcısı sorusu vardı onuda bir dergide yaptım. Nere-de? bir dergi-de.
    5- 1,2,3,4 den hangisi fiilimsidir sorusu vardı onu 2 yaptım çünkü çalış-ma(isim fill) şeklinde ayrılıyordu.
    6- bilgi felan insanı olgunlaştırır olgun insanlar insanın değerini anlar ve alçakgönüllü davranır gibi bir soru vardı Ağaç meyvesiyle sarkar mı neydi onu yaptım.
    7 Bi' karı bişey söylüyodu "elbette... ben bir sahne sanatçısıyım....." aldığı egitimleri anlatıyodu.(felsefe ve edebiyat mıydı neydi) onu da aldıgınız egitimler sanatınıza katkıda bulundumu sorunusu işaretledim.
    8- anne-valide ve selfie'yle ilgili bi soru vardı onu da yabancı kelimlere yerine türkçe kelimeleri kullandırmaya özendirme diye bi şık vardı onu işaretledim.
    9- Bİ yazar anlatıyodu işde uzun zamandır bi hikaye yazmayı planlıyodum bilgisayarın başında sözcüklerim kaydı elimden felan diye onuda ilham geldğinde kaçırmadan yazmaya başlamış yaptım.
    10- hangisi öznel-nesnel yargı bakımından birbirinden farklıdır sorusu 3 dü. Nesnel yargı vardı. (Mavi ayraçlı 200 sayfa yazıyodu.)
    11- hangisi deyim içinde kullanılmamıştır dı oda körfezin ağzına dizildiydi. Mecaz anlam kullanmıştı. Diğerleri ağzından bal damlamak felandı. :D

Matematikten "+ karekök 20 sorusunu ne yaptınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmettokgoz -- 26 Kasım 2014; 12:30:41 >

• quote:

quote:

quote:

Heh, ben de onu yaptım aklıma gelmedi şık. Bizim burada iki taraf olduk. Ara söz diyen var eş görevli sözcük diyen var.

Aynen biz 6 kisi falan a diyoz 2 kisi d diyordu

• quote:

quote:

ben b yaptım sözcükleri ayırmayı diye Bide bir soru vardı bir cümle vardı aşağıdaki hangi deyim durumu anlatmaktadır diyordu şıklarda ağaç vardı hep ben ağaç ne kadar uzunsa başı göğe eğmez yaptım siz ne yaptınız onu ?

• 1- C olacaktı o. Hani şu ciddi şekilde inceleme falan vardı.
    2-Aynısı
    3-Masal
    4-Aynısı
    5-Aynısı
    6-Ağaç meyveli iken başını aşağı salar, galiba buydu.
    7-Aynısı
    8-Aynısı
    9-Aynısı
    10-Aynısı
    11-Aynısı

-2√5 olacaktı o. Hocamıza sorduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMP001 -- 26 Kasım 2014; 12:34:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurarara

quote:

quote:

ben b yaptım sözcükleri ayırmayı diye Bide bir soru vardı bir cümle vardı aşağıdaki hangi deyim durumu anlatmaktadır diyordu şıklarda ağaç vardı hep ben ağaç ne kadar uzunsa başı göğe eğmez yaptım siz ne yaptınız onu ?

Ben onu ağaç meyveleriyle eğilir mi neydi onu yaptım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmettokgoz

quote:

Orijinalden alıntı: onurarara

quote:

quote:

Ben onu ağaç meyveleriyle eğilir mi neydi onu yaptım.

Doğru yapmışsın.

• quote:

1- C olacaktı o. Hani şu ciddi şekilde inceleme falan vardı.
    2-Aynısı
    3-Masal
    4-Aynısı
    5-Aynısı
    6-Ağaç meyveli iken başını aşağı salar, galiba buydu.
    7-Aynısı
    8-Aynısı
    9-Aynısı
    10-Aynısı
    11-Aynısı

-2√5 olacaktı o. Hocamıza sorduk.

Oh be bende -2 karkök 5 yapmıştım. :D
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.