Şimdi Ara

2014-2015 Teog [ ANA KONU!!!!] (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
8
Favori
41.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: _savaş32_70

quote:

Orijinalden alıntı: TheTurquality

inşallah sınavı tübitak yaparda görürsünüz

tübitak sınav yapamaz o bir söylentiydi geçen senede ösym,meb yaptı ondan öncede. tübitağın bir sınav yapması gibi yetkisi yoktur

keşke yapsa diyorum ben yaptı demiyorum ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukeleman

TEOG ta Fen den nereye kadar çıkıcak ?

DNA ve genetik kod, mitoz, mayoz, kalıtım, adaptasyon ve evrim, sıvıların kaldırma kuvveti (basınca kadar olan her şey)
  • quote:

beyler 8 de adam gibi çalıştınız farz ediyorum iyide bi puan çıkardınız iyi bi liseye yerleştiniz öyle hemen oh çekmeyin sakın 8 ders işliyoruz günde anasını satayım sabah 1.5 akşam okul çıkışı zorunlu 1.5 saat ders tekrarı yapmak zorunda pansıyonda kalan adamlar neyse ben ondan ucuz yırtıyorum evim buca'da olduğundan sorun olmuyor neyse dediğim gibi tempoyu elinizden kaçırırsanız hele fen lisesinde iseniz duvara çarpmış gibi olursunuz okul hayatında 90 altı not almayan adam kol gibi puan çıkardım oh rahatım diye diye matematik sınavından 40 mı ne almıştı fen lisesinde abim anlatıyor bunları bende fen lisesindeyim fakat daha sınavlarımız başlamadı hepinizin hakkında hayırlısı diyorum :D

sınava girmiş biri olarak tavsiye istiyorsanız öyle ahım şahım bir sınav değildi sınıfımda en az 15 tane fen lisesine gidecek kadar puan çıkaran adam var fakat 5 tane adam gitmiş neyse efenim şimdi 4 tarz adam var

1 über çalışan adamlar: Bu adamları fen liseside kesmez kabataşa galatasaraya kadıköy anadolu lisesinini hedefler bunlar
    2 çalışan adamlar: Hedefleri bariz fen lisesidir ona göre çalışırlar
    3 uyanık adamlar: Bunlar sınav senesine kadar yatan sınava 2 ay kala kasıp kasıp sınavda milleti geçen tiplerdir geneli sağlam bir anadolu lisesine gider arada vardır fen lisesine giden ama pek sanmıyorum
    4 tenekeler: Bunlar tamam artık hayatı boş vermiş meslek lisesinde zaman çürüten tipler uymayın uydurmayın

buradan neyi hedefliyorsanız onu seçip çalışmalara başlayın teknolojiyle iletişiminizi tamamen koparmaya bakın ki kafanız başka yerlere gitmesin bolca test çözün çözemediklerinizi çözdürün hocalarınıza maksat doğru yapmak değil zaten yanlış bildiklerinizi düzeltmek oturun testin başına başlayın çözmeye 20 sorudan 10 yanlış çıktı mesela hevesinizi kaçırmayın zaten millet genelde bu yüzden test çözmez oturur kitabın başına yapamaz eeh der bırakır gider oyun oynar siz genede devam edin çözmeye o yavaş yavaş düzelecektir 5 yanlış 4 yanlış derken bi bakarsınız full çıkarmaya başlarsınız böyle böyle kasar sınava girer kol gibide sağlam puanlar çıkarırsınız neyse canlarım okumaya bakın diğer türlü hayat zor ha buda bizim sınıfın yerleştirme tablosu 2. sıradayım

maşallah nasıl sınıf o

• Saol varsa diğer dersleride yazarmısın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukeleman

Saol varsa diğer dersleride yazarmısın :D

türkçe: fiilimsi cümlenin ögeleri
    matematik : üslüler , fraktal, yansıyan... şekiller histogram(kesin değil) kareköklü sayılar
    fen : basınca kadar
    inkılap: ilk 2 ünite ve 3 ün başı yani mustafa kemalin hayatı girdiği cepheler kurtuluş savaşı kuvaimilliye kongreler vs.
    ingilizce: ilk 4 ünite
    din: 1. ünite ve 2. ünitenin başı(yardımşlaşma vb.)
  • quote:

inşallah sınavı tübitak yaparda görürsünüz

Yıl olmuş 2014 hala sınavları tübitak yapıyor diyenler var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

beyler 8 de adam gibi çalıştınız farz ediyorum iyide bi puan çıkardınız iyi bi liseye yerleştiniz öyle hemen oh çekmeyin sakın 8 ders işliyoruz günde anasını satayım sabah 1.5 akşam okul çıkışı zorunlu 1.5 saat ders tekrarı yapmak zorunda pansıyonda kalan adamlar neyse ben ondan ucuz yırtıyorum evim buca'da olduğundan sorun olmuyor neyse dediğim gibi tempoyu elinizden kaçırırsanız hele fen lisesinde iseniz duvara çarpmış gibi olursunuz okul hayatında 90 altı not almayan adam kol gibi puan çıkardım oh rahatım diye diye matematik sınavından 40 mı ne almıştı fen lisesinde abim anlatıyor bunları bende fen lisesindeyim fakat daha sınavlarımız başlamadı hepinizin hakkında hayırlısı diyorum :D

sınava girmiş biri olarak tavsiye istiyorsanız öyle ahım şahım bir sınav değildi sınıfımda en az 15 tane fen lisesine gidecek kadar puan çıkaran adam var fakat 5 tane adam gitmiş neyse efenim şimdi 4 tarz adam var

1 über çalışan adamlar: Bu adamları fen liseside kesmez kabataşa galatasaraya kadıköy anadolu lisesinini hedefler bunlar
    2 çalışan adamlar: Hedefleri bariz fen lisesidir ona göre çalışırlar
    3 uyanık adamlar: Bunlar sınav senesine kadar yatan sınava 2 ay kala kasıp kasıp sınavda milleti geçen tiplerdir geneli sağlam bir anadolu lisesine gider arada vardır fen lisesine giden ama pek sanmıyorum
    4 tenekeler: Bunlar tamam artık hayatı boş vermiş meslek lisesinde zaman çürüten tipler uymayın uydurmayın

buradan neyi hedefliyorsanız onu seçip çalışmalara başlayın teknolojiyle iletişiminizi tamamen koparmaya bakın ki kafanız başka yerlere gitmesin bolca test çözün çözemediklerinizi çözdürün hocalarınıza maksat doğru yapmak değil zaten yanlış bildiklerinizi düzeltmek oturun testin başına başlayın çözmeye 20 sorudan 10 yanlış çıktı mesela hevesinizi kaçırmayın zaten millet genelde bu yüzden test çözmez oturur kitabın başına yapamaz eeh der bırakır gider oyun oynar siz genede devam edin çözmeye o yavaş yavaş düzelecektir 5 yanlış 4 yanlış derken bi bakarsınız full çıkarmaya başlarsınız böyle böyle kasar sınava girer kol gibide sağlam puanlar çıkarırsınız neyse canlarım okumaya bakın diğer türlü hayat zor ha buda bizim sınıfın yerleştirme tablosu 2. sıradayım

üzgünüm mesajın absürt

üçüncü kategoriye giriyorum,sonuç ifl

memnun muyum,hayır. ancak başka tercihim yok,izmirde kalmam lazım (:

• zebani adam kullanıcısına yanıt
    buca fendeydim bende iel'e geçtim pek fark yok ya sadece hocalar biraz sayko okul tarihi eser o kadar bide bi sıkıntı var bucadaki meral kenarlı matematiği daha iyi anlatıyordu :D
  • benide 8.sınıflara yazıver :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezgi1577

merhaba bu foruma yeni üye oldum çok yeniyim hiç bir şey bilmiyorum bilmeden bi hata falan yaparsam kusura bakmayın
    neyse ben de bu sene teoga giricem. İhlas kolejinde okuyorum. Kızım bu arada. Ve şöyle söyliyim yazın hiç bir tekrar yapmadım
    yaz bu çalışılır mı dedim şimdi forumu okuyunca biraz pişman oldum açıkçası neyse olan oldu ama bir şey sormak istiyorum yazın çalışmadım diye
    çok geride kalmam inşallah hedefim Kabataş lisesinin sadece puanını kazanmak çünkü kazansam bile gidemeyeceğim bi lise yani belli olmaz ama gidemem herhalde kabataşa
    sadece puanını istiyorum neyse baya uzun oldu

inan bana çok şey kaybetmedin yazın çalışmadın diye. sadece konuyu anlamada bir tık zorlanırsın o kadar.

eğer okul başından beri düzenli tekrar yaptıysan şimdiden sonra sıkıntı çıkmaz. düzenli dediysem o kadar her gün şu kadar çözmek x saat çalışmak filan değil. demek istediğim konuyu anlayıp testini çözdüysen sıkıntı olmaz.
    eğer belli bir neden ya da nedensizlikten dolayı çalışamadıysan endişelenme. o kabataşa istersen rahat girersin moral bozma.
    şimdi sınava çok kalmadı doğru. (1 ay filan) ama bu çok kısa bir süre değil.
    bence bugünü bir milat olarak düşün. ve bugünden itibaren sıfırdan dersleri başla tekrara. mesela benim fende 3 kaynağım vardı. Zambak güvender ve martı. bunları düzenli çözüyordum. sonra deneme olduk. 3y çıktı fenden. halbuki konu tam mesleğime yonelikti (tıp düşünüyorum konu da biyoloji olunca) dedim ben mi hata yaptım yoksa fenim çok mu kötü diye. sonra karar verdim o gün yeni bir kaynak aldım, bilgi yolu ders anlatım föyleri (DAF) bu şöyle bir kitap her konuyu bölmüş mesela mitozu 3 e bölmüş her bir kısmı için 8 sayfalık fasikül var (kitabın içinde hafif yapıştırılmış koparılmak için) tekrar ediyorum

düzenli bir şekilde çalışırsan başarırsın.
    inşallah kabataşı kazanırsın

• quote:

merhaba bu foruma yeni üye oldum çok yeniyim hiç bir şey bilmiyorum bilmeden bi hata falan yaparsam kusura bakmayın
    neyse ben de bu sene teoga giricem. İhlas kolejinde okuyorum. Kızım bu arada. Ve şöyle söyliyim yazın hiç bir tekrar yapmadım
    yaz bu çalışılır mı dedim şimdi forumu okuyunca biraz pişman oldum açıkçası neyse olan oldu ama bir şey sormak istiyorum yazın çalışmadım diye
    çok geride kalmam inşallah hedefim Kabataş lisesinin sadece puanını kazanmak çünkü kazansam bile gidemeyeceğim bi lise yani belli olmaz ama gidemem herhalde kabataşa
    sadece puanını istiyorum neyse baya uzun oldu

nerdeki ihlas koleji ben ihlas marmara 1 deyim karşımda kolej var o mu :D

• quote:

evet o sen hangi okuldaydın

kemaldeyim ben ya :D şuben ne bide anasınıfında ihlas devlettemiydin
  • quote:

çok teşekkür ederim gerçekten çok sağol milat deyince biraz korktum ama zaten çok fazla konu yok baştan tekrar edebilirim herhalde yani inşallah
    ben de doktor olmak istiyorum çocuk doktoru fln yani beyin cerrahıyla işim olmaz tekrar teşekkürler bende de fasiküllü bir kitap var çözümün
    kısa kısa konu tekrarları var her ders için olanını aldım ing. hariç onda kısa bir tekrar yaparım yani yapıcak bir şey yok tekrar tekrar iyi dileklerin
    için teşekkür ediyorum sen de istediğin liseyi kazanırsın inşallah

ben ne doktoru olacağıma karar veremedim gerçi bu tıp da belli oluyormuş ama neyse

tıp fakültesinde görüşürüz :D

• aynı bensin valla. bende hayal ederim böyle öğretmenliği filan ama maaşı çok düşük doktorlukta para kazanmak istersen yurtdışında yüksklisans-doktora okursun burada 10 yılda alacağın maaşı orada 3 yılda alırsın şahsen ben böyle düşünüyorum, türkiye doktorlara pek önem vermiyor.
  • valla çok maaşlı iş istiyorsanız mühendis olacaksınız gençler hele bilkent elektrik-elektroniğe giderseniz of anam of birde 3.50 ortalamayla bitirseniz stanford'a bile çağırabilirler, zaten yabancı ülkelerde master yaparsanız silikon vadisine giriş hazır 4000$ maaşınız
  • çizim ve matematik'ten önce bitirdiğin üniversiteye göre seçerler sonra iş tecrübesi ayrıca mühendisliklerin hepsinde çizim yapmıyorsun araştır internette bulursun
  • hımm öylemiymiş pek bilmiyordum kusura bakma
  • quote:

valla yutdışıymış murtdışıymış beni hiç ilgilendirmez sadece fransaya zaafım var o kadar daha doğrusu fransa hastasıyım diyim
    ama onun dışında abd almanya falan nefret (almanyanın çaklıtları kalp ben ) ama yurt dışına çıkçaamı zannetmiyorum yaa
    neyse zamanı gelince bakarım artık ne diycen aslında benim öyle belirli bir hedefim yok hatta teogda bile şöyle söyliyim
    Kabataş falan hikaye.... sonra bakçam ben puanıma göre seçicem sanırım ama yaşar acara da gidebilirim biraz döküntü bir lise ama puanı
    tabi bi ifl olmasa daaaaaaaa

olur olur mrk etme yter ki iste

• evet tabi istemek de önemli de neyse ben böyle biraz zor içimde heves yok kiiii
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.