Şimdi Ara

2014-2015 Teog [ ANA KONU!!!!] (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
8
Favori
41.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Adım Alper Şahin
    Antalyada konyaaltı orta okulunda okuyorum
    İstediğim lise Ankara Askeri Atıcılık ve Uzman Nişancılık Eğitim Birliği Askeri lise (Atuneb)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TwsrT -- 29 Ekim 2014; 23:40:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çorbada bizim de tuzumuz olsun bari beni de yaz
    ben de yunus , okulun açılmasına 1 ay kala başladım çalışmaya ( mat , fen , ing çalıştım ) benim hedefim de ya pertevniyel ya da çapa fen lisesi . 1.hedef tabiki de çapa
    6: 95,05
    7:93,064 yıl sonu notları biraz düşük ama idare eder işte
    İnşallah 1 yıl sonra güzel liselerde oluruz . Tabi sadece İnşallah demekle olmaz bu , ilk önce sağlam çalışcaz sonra kadere bırakıcaz . bu arada bence günlük soru sayısı belirleyip ona göre çalışın
  • Beni de yaz.

Adım Emre
    İstanbul da oturuyorum.
    Hedefim Şehremini Anadolu Lisesi..

6. sınıf ortalamam: 90.16
    7. sınıf ortalamam: 85.32

6. sınıftaki düşük ortalamamın tek nedeni, 2. dönemde Bursa'dan İstanbul'a taşınmamdı. Alışmam çok zor oldu, zaten 90.16 da cabası.
    7. sınıftaki düşük ortalamamın nedeni ise oyunların kurbanı olmamdı :/
    Bu sene Allah'ın izniyle sağlam çalışarak Şehremini'ye yerleşmek istiyorum..
  • massacre123321 kullanıcısına yanıt
    hoşgeldiniz konuya umarım istediğiniz gibi geçer teog bol şans
  • Aha toplu blok listesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mec1Mec3

Beni de yaz.

Adım Emre
    İstanbul da oturuyorum.
    Hedefim Şehremini Anadolu Lisesi..

6. sınıf ortalamam: 90.16
    7. sınıf ortalamam: 85.32

6. sınıftaki düşük ortalamamın tek nedeni, 2. dönemde Bursa'dan İstanbul'a taşınmamdı. Alışmam çok zor oldu, zaten 90.16 da cabası.
    7. sınıftaki düşük ortalamamın nedeni ise oyunların kurbanı olmamdı :/
    Bu sene Allah'ın izniyle sağlam çalışarak Şehremini'ye yerleşmek istiyorum..

Sehreminideyim bu sene basladim sorun varsa sorabilirsin

• Ya Teog yazin calisilcak bi sinav degilsuan calismaya baslayan biri bile cok iyi yapabilir

• Şu teogu nasıl büyüttünüz yazın çalışmak falan.Görende ygs-lys sanıcak.Şimdi çalışan bile rahat 10 y yapar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1s2s kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz geç yazdım kusuruma bakma..
    Ortamı, hocaları en çok merak ettiklerim. Şimdiden teşekkürler..
  • Az kaldı.. Artık hep deneme sınavı ve tekrar yapılıyor..

• Yeşilköy Anadolu düşünen varsa pm atsın

• f

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anqel06 -- 9 Kasım 2014; 20:57:03 >
  • yaw nedüyn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zebani adam -- 28 Eylül 2015; 17:28:36 >
  • Yürü LAN zebani barış kim tutar seni

• Up 8. sınıflar buraya :)
  • Of ya TEOG yeni adıyla OS'ye 2 haftadan az bir süre kaldı. Konular bitti. Ama İnkılap'ta baştan tekrar yapıyorum konular baya detaylı İnkılap'ta.İnşallah yetiştiririm. Ama hiç ders çalışasım da gelmiyor ya of.
    6.sınıf yılsonu ortalamam 95
    7.sınıf 96

kabataşa gitmek istiyorum. dershanede sınavlara giriyorum ama 6 7 yanlış yapıyorum. Ama dershane sınavları zor oluyor bayağı bir. Of ya teog yaklaşınca insan bir garip oluyor.
  • 7 gün

• Ne zamandır girmiyorum , nasılsınız ?.. Çalışmalarınız nasıl gidiyor ?.. Beni sorucak olursanız normal gidiyor. Tabi biraz heyecen var ama :/ :) .. Dershane denemelerinde 10 yanlış çıkarıyorum ( en fazla ) . Normall çözdüğüm denemelerde de aşağı yukarı aynı düzeyde. Sınavdan sonra herkesin düşüncelerini yazmasını istiyorum. İnşallah herkes istediği yeri kazanır . Bi sorunuz , sorununuz olursa pm. den ulaşın . Herkese gireeceğimiz sınavda başarılar diliyorum...
  • Bir hafta kaldı ya tam bir hafta korkmuyorum ama hemen girmek istiyorum yazın çok çalıştım okullar başlayınca ise orta düzeyde.Dershanede deneme yapıyorlar Türkçe Matematik Din full geliyor Fen'de 2. ünitede 1-2 yanlışım çıkıyor İnkılap ve İngilizce de aynı şekilde.Herkese başarılar Hedef:Ankara Fen Lisesi veya Ankara Atatürk Anadolu Lisesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anqel_06 -- 19 Kasım 2014; 20:30:36 >

• Beyler gercek sayilar cikcak mi?

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.