Şimdi Ara

2014-2015 TEOG GUNLUK YAPTİKLARİMİZ (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
0
Favori
7.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ohoo hocayı beklersem devletteki hocaların hiçbir tavsiyesi yok zambak coşku diyorlar senin dediğin kaynaklar var dosya hariç onun dışında karekök matematiği de sipariş edicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kara_Kartal1903 K kullanıcısına yanıt
    Üzüldüm ben de inşallah o duruma düşmeyiz

• Inkılap dosya ve çözümle hazırlanırsan full yaparsın bence
  • Benim gibide olmayın ama ilk gün son sınav dindi çıkarken hocaya hocam size bir sakal atıyım benimkileri düzeltin demiştim Ama yüzümü görmesin diye arkamı döndüm ve koşarak uzaklaştım şu an hala bunu yapmanın gururunu yaşıyorum
  • Kara_Kartal1903 K kullanıcısına yanıt
    Muahaha iyiymiş

• Ben bilmiyorum ama tek korkum lise 4 lerden dayak yemek. İlk gün teogdan sonra ertesi gün teog olmasına sonra gece saat 11e kadar ps cafede takıldım bence sizde öyle yapın ilk gün geçince o gün içinde acayip stres oluyor
  • Arkadaşlar yarından itibaren fazla giremeyebilirim ama boş olunca girerim ne yaptığımı falan yazarım

• aynen bende çünkü okul sabah 8 akşam 17 arası olunca sıkıntı oluyor
  • Bugün fenden 56 soru çözdüm sonra Türkçeden deyim atasözü fiilimsi 38 soru çözdüm birde fiilimsi etkinliği yaptım sonra mattan fraktal çözemediğim soruları izledim 20 soru palmeden çözdüm uslu sayı 12 soru bir yanlış yansıyan şekillerden 8 soru iki yanlış.Şimdi yemek yerim belki inkılap okurum.

• Ben ekim ortasına kadar 20-25 dk girerim

Lovatic_1 sen zaten sabahcıysan 2 de evde olursun vaktin bol yani
  • Kartal_Kastamonu K kullanıcısına yanıt
    Evet haklısın ama çok çalışmak lazım birde artık erken yatarım önceden sekize on beş kala başlıyordu dersler şimdi yedide tenefusleri uzattılar ya ondan ama iyi oldu öğlen erken gelicem eve

• Ben günde en fazla 300 soru çözerim o da sınava 2 hafta kala falan.

*2012 LYS birincisi çok soru çözmem günde 750 soru yeterli demişti. 200 soru falan az mı olur acaba
  • Kartal_Kastamonu K kullanıcısına yanıt
    200 mu o kadar soruyu nereden buluyorsun ya ben 100 yada 150 çözüyorum ama gunde 200 e çıkabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal_Kastamonu

Ben günde en fazla 300 soru çözerim o da sınava 2 hafta kala falan.

*2012 LYS birincisi çok soru çözmem günde 750 soru yeterli demişti. 200 soru falan az mı olur acaba

normal 200 soru konuyu anlarsan yeter diğerleri sıkıntı yapmaz soru çözmen sadece soru çeşitliliğini arttırır çözme mekaniklerini bulursun
  • Heyt be , ben 2012 SBS (son SBS) girmiştim lise belirleme sınavına.
    Ne günlerdi onlar be hiç unutmam 5 adet denemeye filan girerdik sadece dershanede.Size tavsiyem sevdiğiniz dersi değil başarısız olduğunuz dersin üzerine gidin.Bunu her hocanız der zaten kulağınıza küpe olsun yinede.Sorunuz olursa lise sınav filan hakkın alıntı yapın olmadı etiketleyin yardımcı olurum elimden geldiğince. Fen lisesine gidiyorum bu arada.

• quote:

Ben günde en fazla 300 soru çözerim o da sınava 2 hafta kala falan.

Ilk TEOG da full cektigim ve ilk donem ortalamam 100 sayildigi icin kisa vadede TR birincisi olmus biri olarak sunu soyleyebilirim o arkadas kazanmadi. Kazanmak sadece sinavla olmaz. Sinavi ve sosyal hayati denge icinde yuruturssn kazanmis sayilirsin

• dendoniz D kullanıcısına yanıt
    Sen ilk dönemi full yapmışsın 2. sınavda kötü yapmışsın anlaşılan zaten full yaparsam açıkcası okul hocalarım diğer sınavlarıda full yapar
  • quote:

Sen ilk dönemi full yapmışsın 2. sınavda kötü yapmışsın anlaşılan zaten full yaparsam açıkcası okul hocalarım diğer sınavlarıda full yapar

? TEOG ful old icin mi sinavlarimin 100oldugunu souluyosun. Bunu ima ediyorsan yanlis dusunuyorsun cunku siniftaki sinavlarda 1 puan bile katki yoktu.

• dendoniz D kullanıcısına yanıt
    Yok hayır kesinlikle öyle düşünmüyorum. Kendi açımdan söyledim. Full yaparsa zaten puan ve sıralamam iyi olsun diye puan eklerler bana. Sonuçta onlarda reklam yapmak istiyor.
  • Bizim dersane ayni mantikdaydi. IEL veya GSL bekliolardi ama olmadi. Tam tetsine 2. GSL ye gitti

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.