Şimdi Ara

2014-2015 TEOG GUNLUK YAPTİKLARİMİZ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
0
Favori
7.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sosyalleşmek adına kitap okumayı dahi bırakan birisi neden Ankara Fen'e gider çözemedim.
    Neden Kabataş'ı,İEL'yi veya GSL'yi düşünmediniz?
    Bu arada puanın çok iyimiş
    Tebrikler.
  • myloxyloto kullanıcısına yanıt
    Aynen.

-İngilizce sınavlarını 80 dakikada yetiştirememeyi
    -Hocaların kaprislerini
    -Robot Müdür ve Bakışlarını
    -Konu dışındaki "orada kızlar teklif ediyor" efsanesini yaşayacaksın

*Olimpiyatlara çalıştığını söyleme izin vermezler zaten vaktinde olmaz
    Arkadaşla konuştuk meğer aynı mahallede yaşıyormuşuz(o taşınmış şimdi ankaraya) İEL ve GSL istiyormuş ama ingilizcesi kötü olduğu için fransızca ya da almanca öğrenip dersleri o dilde öğrenmeyi ve 15 yaşında istanbula gitmeye cesaret edememiş. Ankara Atatürk Anadolu yazacakmış babası izin vermemiş
  • Kartal_Kastamonu K kullanıcısına yanıt
    okul yeni açıldı ve tanınmak istiyor. en başında soledik zaten olimp çalıştıgımı:D

o dediklerin bu okulda yok gibi. rehber hocasıyla bile tanıştım. galiba bizim (ortaokulun) müdürümüz bana olum filan demeye bile başladı. hatta 1500 tl diyince indirimli olarak inanmadı gitti faruk hocaya(tam kim oldugunu bilmiyom ama öbüründen yüksek mevkili:D) geldi tamam dedi. ona göre faruk hoca bizi okutmak istiyormuş.
    tek sorun servis pahalı geldi
  • İstanbulda 1 km 150 liraymış burada 15 km bu kadar.
    Sen de mi anakaradansın?
    Ankara çok güzel bir şehir.Liseyi orda okumak isterdim tutarsa Ankara Fen'e gitmeyi çok isterim.
    Ama insanı biraz değişik sanki😃😀😄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben karabükteyim o karabükten ankarya gitmişler.

Ankaranın insanı soğuk görünür ama aslında öyle değiller. Ama ankarayı gezmek sıkıcı sürekli bakanlıklar var
    5 km 285 dediler kişi başı
  • En iyisi lise bitince istanbulda servisçilik yapmak bence
    :D aynen
  • bugün
    çoşku yayınları fen ve teknoloji sıvıların kaldırma kuvveti 12 soruluk test çözdüm.
    güvender yıldızlı test üslü sayılar 16 soru , fraktal 8 soru , yansıyan ve donen şekiller 8 soru ve histogram 9 soru çözdüm.
    mat ve fen tekrar ettim. şimdi de biraz türkçe sonra fen final test çözmeyi düşünüyom.

toplam 53 soru çözdüm. ama güvnderler çok basitti. çokkk. üslü sayılar testi 5 dk bile sürmdi emin olun çok basit oldugundan çözmeyi bıraktım
    siz ne yaptınız
  • Güzel. Ben bütün gün dışardaydım şimdi fraktal test çözdüm birde yazılıya hazırlık tan etkinlik onun dışında bir şey yapmadım yarın sıkı çalışacağım ben okul başlayınca ilk hafta test goturucem devlet olduğumuz için hemen derslere geçemeyiz bizim sınıf dağılmış başka okuldan gelince sınıfta tanıdığım Bi kişi var Allahtan oda kankan onun dışında ilk gün karmaşalı olucak gibi ama nedense çok relaxım kimseyi tanımıyom ohh ne iyi kimse bulaşmasın bana :S

• mrak ediyombnde ama şimdilerde hiç duygulu olamadım. yani şu kolejin çıktıgına svinmedim(okadar fazla) yada okul açılacak diye hyecanlanmadım. neden böyle oluyor banaki galiba radyasyon bagımlılıgı dolayısıyla hayattan zevk almıyom
  • YGS kasmıyorsunuz arkadaşlar. Test çözmeseniz sadece konunun her şeyini bilseniz full bile çekersiniz
  • Bu yıl çok kasmayın teog en fazla bu yıl ki mazaret gibi olacak
  • Kara_Kartal1903 K kullanıcısına yanıt
    onada yavaştan başlıyorum da lys asıl sorun :S
    sınav zorluk kolaylık açısında görüş farklılıgı var onuda test eden biz olacaz :S
  • Demek öyle :D koleje sevinmemenin nedeni gireceğine kesin gözüyle baktığın için olabilir. Ben okul açılıyor diye seviyorum bu sene daha değişik olacak gibi bu arada radyasyon derken hep pc demisin

• yok çok degil de eskiden daha az kulllanırdım şimdi daha çok daha mutsuzum. heyecan yok msela eskiden svinçte çoşacagım bir şeye şimdi olsa tıkımı çıkarmam otururum. belkide çok takıntı yapıyorum
  • Büyüdüğün için de olabilir bend mesela aşırı tepki göstermem çocuklar gibi ama istediğim liseyi kazanırsam çığlık atarım ve evdeki herkesin üstüne atlarım o gün çenem kapanmaz

• ben avrupayı kazsanınca snin dedigin gibi olur normalde ama şimdi 0 gülümseme 0 heyecan elde var koca bir 0
    neyse tavsiyelrin için sagol
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.