Şimdi Ara

2014 bmw f10 model aracın su alıp 500 lt'lik havuza dönüşmesi.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
1
Favori
6.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Suyu tahliye ettiniz mi?
  • Bmw ye olan güvensizliğimi bu olay dahada perçinledi. Yok anam yok daha bırak bmw almayı showroomun önünden dahi geçmem. Konu sahibine ise geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam f kasalar su alıyor bu bilinen bir gerçek.. birikintili yerlerden geçerken su alıyor

• Ne suyu kardeşim hasta mısm arkadaşa denk gelmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Attorney58

Ne suyu kardeşim hasta mısm arkadaşa denk gelmiş

Heehe hastayım.. lafını yerini yurdunu bil konuş.. yağmur havalarda daha dikkatli kullanan bmw kullanıcıları bile var.. sen hayatında ilk defa duymuşsun, bi git bak bakalım borusana giden şikayetlere bu ilkmiymiş? Hani kullanmasak bilmesek eyvallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: Attorney58

Ne suyu kardeşim hasta mısm arkadaşa denk gelmiş

Gelip saçma sapan millete hasta misin diye sallayacağına ac sikayetvar.com bmw su alıyor yazda gör kaç tame şikayet var..

• Kaygerya kullanıcısına yanıt
    En kurumsal çözüm bu gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arac nereden su almis merak ettim. Kardesimin esinin BMW 4.20d Cabrio araci hafif bir yagmur suyu birikintisinden gecerken stop etti kaldi. Daha 10.000 km gormemis arac icin Almanya'dan sandik motor geldi, motor degisimi yapildi.
  • Bmw f30 larda su birikintisinden geçerken motora su kaçıp patlıyormuş. Forumlarda defalarca yazıldı,çizildi ama bagaj olayı garip. Arkadan kazalı veya fitiller mi yerinden çıktı ? Yakıt pompası motora su mu başmış ?

F30 larla sudan geçerken yavaş geçin diyorlar
  • Bunların hepsi safsata, en sorunsuz e sınıfı f10 kasa bmw lerdir. Bunu bütün dünya test programları söylüyor. Kronik sorunmuş gibi burda atıp tutmayın

• Sağolun hocam, araç yerdeki su brikintilerinden etkilenmemiş arka bagaş kapağındaki fitillerin hemen altından su almış el freni beyni ve yakıt pompasının beyni hasar görmüş

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    hocam bagajda akünün yanında el freni beyni ve yakıt pompasının beyni var onlar yanmış,motora su gitmemiş

• Attorney58 A kullanıcısına yanıt
    Bundan önceki aracımızda 320d idi yağmurlu bi günde kapı 25-30 saniye kadar açık kaldı 1 saat sonrasında ayna yön tuşları ve cam otomatiği arzalandı, dünyanın en dandik renault clio aracımız ise 250.000 km de ve hor kullanılmasına rağmen bugune kadar değişen tek parçası aküsü oldu :)

İkiside babamın fabrikası değil sonuçta, ben gördüklerimi basıma gelenleri söylüyorum.

• Fatz kullanıcısına yanıt
    Bagaj kapağının fitililerinin tam altında farın hemen 20 cm yukarısında küçük bi vida var o vida düşünce ordan bagaja ilerlemiş su.

• SelamiŞahin kullanıcısına yanıt
    Hocam aracı 2.el aldık aracın el freni arızalıydı pek umursamadık vakit de olmadı, eğer zamanında kontrol ettirseydim daha erken müdahale edecektik,

Tek belirtisi buydu yani, arzadan 1 gün öncede meraktan bagajın içindeki plastiği kaldırıp bakacaktım ama eşyalar vardı diye üşendim yani bozulacağı varmış arabanın :( ayrıca kronik bir arıza değildir bize denk gelmiştir diye tahmin ediyorum.

• Arkdaşlar hala araç onay sürecinde borusan oto ile gorusmelerimiz neticesinde, istanbul oto borusan bize ulssarak aracın bütün sorunlarının garanti kapsamında karsılanacağı soylendi, fakat avcılar oto arıza tespit için yaklasık 500 lira masraf çıkardı ve araç sevk ücretini karsılamıyacağını soylediler benden sizlere tavsiye borusan avcılardan uzak durun, ayrıca istanbul oto aracın tamir süresini yaklasık 2-3 saat süreceğini söyledi. Hem 20 gün aracımdan oldum hemde 15 günlük ikami araç hakkımdan üzerine bide 1000 lira kadar hasar tespit ve cekici parası ödeyeceğim. Tek suçumuz borusan avcılar otoya güvenip aracımızı teslim etmek oldu.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.