Şimdi Ara

2014 bmw f10 model aracın su alıp 500 lt'lik havuza dönüşmesi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
6.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar gecen hafta sabah aracı çalıştırıp 100 m ilerledikten sonra araç kendiliğinden stop etti, bir daha da çalışmadı. aracı çekiciyle borusana çektirdik yapılan incelemelerde aracın bagaj kapağının altındaki drenajlardan su aldığı ve yakıt pompasının beyninin arızalandığı söylendi, yaklaşık olarak 7000 tl masrafı olduğunu dediler.kaskodan hasar dosyası açtırdım ama benim anlamadığım aracın garantisi yok eyvallah fakat araç daha üç yıllık bu hasarı bmw nin karşılaması gerekmezmi ? Ayrıca kasko daha onaylamadı. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ? nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Almanya BMW ye mesaj yazın mutlaka dönüş yapacaklardır varsa fotoğrafları ile paylaşırmısınız ?
  • Çok ilginç gerçekten, geçmiş olsun.
  • Almanya'dan bir e-mail bulup İngilizce yazı atın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasko bunu karşılamayabilir.
  • yildiz kullanıcısına yanıt
    Hocam fotoğraf cekmeyi akıl edemedim :( bagajdaki halımı ne ismini bilmiyorum onu kaldırdığımızda akünün olduğu yer komple su doluydu.

• cem_ari C kullanıcısına yanıt
    Bencede karsılamayacak, bu ülkede drüst olmayacaksın onu anladım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BirDHayranı kullanıcısına yanıt
    Sağolasın hocam.

• Elsa kullanıcısına yanıt
    Kasko karsılamazsa dediğiniz gibi iletişime geçeceğim.

• Geçmiş olsun, sıkıntılı bir durum. Süreci paylaşırsanız ileride başka arkadaşlar içinde faydalı olabilir.
  • Teşekkür ederim, yarın sigorta şirketi geri dönüş sağlayacakmış sonuçlanınca buraya tekrar yazacağım inşaallah.

• Geçmiş olsun,

kasko karşılamaz büyük ihtimalle,önce onu belirteyim.
    Çünkü kasko hasarı kaza çalınma veya poliçe dahilinde doğa olayları terör gibi durumlarda zarar karşılıyor.ç
    Sizin ki tamamen mekanik bi durum. Eğer öyle olsaydı DSGsi elinde patlayanlar gider kaskodan işi çözerdi.

Konuya gelecek olursak öncelikle sizi kaskoya yönlendirmeleri tamamen borusanın çakallığı diyebiliriz. Üstlerinden suçu atıp size kabullendirmeye çalışacaklar, gelmeyin.
    Direk önce borusan merkeze durumu anlatın ve yazılı olarak size cevap vermelerini isteyin. Daha sonra eğer olumsuz bir durumda almanya BMWye mail atın, yazıyı ekine koyun ve aracın daha yeni olduğunu kaza v.s. olmadığını bakımlarının aksatılmadığını filan belirtin.
    Borusan için internet şikayet sitelerinden şikayet açın.

Tüm bu yollardan sonra kesinlikle mahkemeye gidin.Aracı yine yetkilide yaptırın ve faturalarını v.s. saklayın.Mahkeme 1 sene sonunda ödediğiniz paranın faiziyle beraber tüm mahkeme ve avukatlık giderlerini karşı tarafa yükleyerek size ödeme yapar kesin.
    3 senede ne su dolması saçmalık bu. Kesinlikle araçda üretim hatası var, borusana bunu kabul ettirmeye çalışın hocam.
    Kasko filan ödemez ödese de 7.000 TL tramere işler.

• Aracın neden garantisi yok. BMW de garanti süresi ne kadarki 2 yılmı.
  • Öncelikle geçmiş olsun.Benim de bildiğim kadarıyla kasko karşılamaz ancak garanti bitse bile ki araç daha 3 yıllık aracın bakımları Borusan da düzenli bir şekikde yaptırılmışsa borusanın iyi niyet gibi benzeri bir şekilde karşılaması gerekir.Öncelikle durumunuzu garantidrn deneyin sikayet vara yazın.Allah kolaylıkversin.Borusan müşteri memnuniyetine önem verir diye düşünüyorum.

• Hocam Dsg olayı farklı, çünki bu araç yağmur suyu almış yani doğal afet sel kapsamında işlem yapılabilir ama dediğiniz gibi banada karsılamayacak gibi geliyor. araç daha önced arka kısımdan hasar almış yetkili serviste işlem yapılmış ama suyun girdiği yer tamponla farla çok alakasız bir yer yada bana farklı bi yer gösterildi, eğerki kasko karsılamazsa dediğiniz yolu izleyeceğim. Yarın sigortadan haber gelecekmiş sonunclanınca tekrar buraya yazacağım teşekkürler.

• defiant82 kullanıcısına yanıt
    Sağolasın hocam şikayet vara yazacaktım fakat olayın sonuclanmasını bekleyip, Öyle yazayım dedim.

• At bosa salla dereye. Son anda atladim aractan de. O zaman oder kasko

• Hocam vallahi aklımda yok değil bu ülkede dolandırıcı olacaksın başka çare yok :)

• AO A kullanıcısına yanıt
    Bende anlamadım kasko firması aracınız garantili diyor borusan garanti bitmiş diyor.

• Araç daha önce size hiçbir belirti göstermedi mi hocam?

Yani bir anda stop etti ve çalışmadı mı? Ne sıklıkla yağmur altında kullandınız? İkinci el olarak aldıysanız gerekli kontroller yapılmadı mı? Sıfır olarak aldıysanız garanti iki yıl mı?

Biz de ailecek uzun yıllardır bmw kullanıyoruz. F10 kasaya geçmeyi düşünürsek bu duruma dikkat ederim. Allah kolaylık versin.Hakkınız varsa umarım alırsınız.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.